Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Rea
Grčka / Halkidiki - Kasandra / Polihrono

Letovali smo ove godine u ovoj vili. I ako pise da je skromnija, nama je vila bila odlicna! Bili smo u duplexu-u, dve porodice...

Letovali smo ove godine u ovoj vili. I ako pise da je skromnija, nama je vila bila odlicna! Bili smo u duplexu-u, dve porodice sa troje male dece. Vila je jako prostrana, deca su imala puuuuuuuuuuuuuno prostora za igru, veliki balkon plus terasa na ulazu tako da stalno mozes da budes napolju- ili na balkonu ili na terasi, zavisno od toga gde je hlad. Namestaj je nov, jedino malo kuhinja nije u rangu i moglo bi biti vise sudova ali sve ostalo je ok.

2 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Vila Rea udaljena je 100 m od plaže, nalazi se u mirnom delu Polihrona.

U ponudi ima četvorokevetne, petokrevetne i petokrevetne dupleks apartmane sa pomoćnim ležajem. Četvorokrevetni apartmani sadrže dve spavace sobe, u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva standardna ležaja i izdvojenu kuhinju.

Petokrevetni apartmani poseduju dve spavaće sobe i peti ležaj je izdvojen u prostoriji gde je kuhinja ili se peti ližaj i pomoćni ležaj nalaze u prostoriji izmedju spavaće sobe u trpezarije.

Svi apartmani imaju kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, televizor, terasu i klima uredjaj čije je korišćenje ukljuceno u cenu aranžmana. Posteljina se menja na 5 dana.

Ocena putnika: 3.42/5
  • Cene4
  • Osoblje5
  • Hrana1
  • Položaj5
  • Higijena4
  • Sadržaj2

Ocenilo : 2 putnika