Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Korali I
Grčka / Halkidiki - Kasandra / Pefkohori

Apartmani su skoro renovirani i stvarno su u odlicnom stanju. Hotel je na dva minuta od plaze koja je cista a more je poseban...

Apartmani su skoro renovirani i stvarno su u odlicnom stanju. Hotel je na dva minuta od plaze koja je cista a more je poseban prica. Voda je bistra tako da za ronjenje maska nuje potrebna. Jedina losa strana ovog hotela je riblji restoran u blizini koji zna da malo zasmrdi. Doduse to se desilo samo jednom za 11 dana. Bazeni su dobri sa vodom koju menjaju na par dana i sa dobrim lezaljkama i suncobranima. Oko zgrada se nalazi park od maslina koji je idealan za decu i igranje. Parking se nalazi pored same zgrade i automobili su u hladu. Sve u svemu za novac koji se da ovde se dobija bas lep smestaj na idealnom mestu.

5 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Studija KORALI I su ekskluzivni dvokrevetni i trokrevetni studiji na tridesetak metara od peščane plaže okruženi predivnom baštom sa maslinjakom.

U okviru vile nalazi se bazen sa ležaljkama i tuševima.

Svaki studio poseduje potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo i balkon.

Ocena putnika: 3.49/5
  • Cene4
  • Osoblje3
  • Hrana4
  • Položaj5
  • Higijena3
  • Sadržaj3

Ocenilo : 5 putnika