Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Početkom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Aleksandros
Grčka / Halkidiki - Kasandra / Pefkohori

Odlicna i jeftina vila. Cista i dobro opremljena, sa svim neophodnim sadrzajima (i u kuhinji i u kupatilu)svaki dvokrevetni apartman...

Odlicna i jeftina vila. Cista i dobro opremljena, sa svim neophodnim sadrzajima (i u kuhinji i u kupatilu)svaki dvokrevetni apartman ima pomocni lezaj (Kauc na rasklapanje) veliku terasu sa susilicama... svakodnevnim ciscenjem, nalazi se u mirnom delu Pefa a naj bitnije je da je jako blizu najbolje pekare Lemoni :-)
Uopste nije daleko od plaze... ne bih rekla da je 400m Preporucila bih je svakom ko zeli ODMOR!

3 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Kuća ALEKSANDROS -Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 400 mod mora. U sklopu kuće nalazi se velika bašta.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i ulaznu terasu. Studiji koji se nalaze u prizemlju imaju prostor koji je u funkciji terase.

Usluga najam.

Ocena putnika: 3.81/5
  • Cene5
  • Osoblje4
  • Hrana3
  • Položaj4
  • Higijena5
  • Sadržaj4

Ocenilo : 3 putnika