Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel Portes Beach 4*
Grčka / Halkidiki - Kasandra / Nea Potidea

Odlican hotel sa raznim dodatnim sadrzajem (odbojka, tenis, diskoteka, aerobik, odbojka na pesku, net). Osoblje je vrlo ljubazno,...

Odlican hotel sa raznim dodatnim sadrzajem (odbojka, tenis, diskoteka, aerobik, odbojka na pesku, net). Osoblje je vrlo ljubazno, preporucujem svima!

3 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Nalazi se u živopisnom mestu Nea Potidea, na ulazu na Kassandru. Idealno je mesto za odmor u lepom zelenom okruženju, sa slikovitom panoramom na interesantne predele Kassandre. Udaljen je 55 km od aerodroma u Solunu, 1 km od mesta Nea Potidea, 100 m od plaže.

Hotel raspolaže sa 204 sobe, raspoređenih u glavnoj i nekoliko nižih zgrada-bungalova. Hotel ima restoran na otvorenom, glavni restoran, bar kraj bazena, glavni bar, otvoren i dečiji bazen sa ležaljkama i suncobranima, fitnes centar, saunu, diskoteku, salu za konferencije (kapaciteta do 180 učesnika), teniski teren, punkt za sportove na vodi, igralište za decu, mini klub za decu, TV kutak, mini market, prodavnice, parking.
Svaka standardna soba ima kupatilo (tuš), klima uređaj, mini frižider, terasu, SAT TV, telefonsku liniju, fen za kosu i sef. Standardna soba je površine oko 25 m²; economy soba je manje površine i komfora u odnosu na standardnu.

Ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje.
 

Ocena putnika: 4.08/5
  • Cene4
  • Osoblje4
  • Hrana4
  • Položaj5
  • Higijena5
  • Sadržaj4

Ocenilo : 3 putnika