Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Početkom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Anthi
Grčka / Halkidiki - Kasandra / Hanioti

Bila sam sa sestrom u studiju na spratu ove vile. Položaj je veoma dobar - i plaža i centar su blizu, kao i dva super marketa....

Bila sam sa sestrom u studiju na spratu ove vile. Položaj je veoma dobar - i plaža i centar su blizu, kao i dva super marketa. Soba je prostrana, ima jedan uži francuski(140cm širine)+ ležaj za jednu osobu + fotelju na rasklapanje, tako da u njoj mogu da borave tri odrasle osobe i jedno dete. Balkon je lep:1. 50x3m, sa tendom, gleda na mirnu ulicu koja vodi do plaže udaljene oko 100m. Ispred balkona je visoko drveće, tako da je većim delom dana hladovina. Kuhinjski deo je opremljen frižiderom, sudoperom, šporetom sa dve ringle i rernom, ali gotovo da nema mesta za pripremanje hrane, a frižideru je nedostajao poklopac gornje komore pa nam je hrana bila stalno zaleđena. Ima dovoljno tanjira, ali escajg je vrlo oskudan i postoje samo dve posude za kuvanje. Kupatilo je bez tuš-kadice, ima samo slivnik i odvod je stalno zapušen pa je tuširanje trka sa vremenom da voda ne bi krenula u sobu. Inače, tople vode ima stalno jer studio ima svoj bojler koji sami uključujete. Peškira nema - obavezno ponesite sa sobom, toalet papira takođe nema, moraćete da ga kupite, kao i sredstvo za pranje sudova. Posteljinu vam donesu pa sami menjate posle 5 dana. U plakaru su tri velika ćebeta koja mogu da zatrebaju u junskim noćima. Klima radi, smeštena je tako da duva indirektno, TV možete da gledate ako razumete grčki. Sve u svemu - ako nećete da kuvate i nemate sa sobom malu decu, za te pare može se podneti.

1 rezultat
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Kuća ANTHI – Dvospratna kuća sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, nalazi se u širem centru, na oko 100 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Studiji u prizemlju imaju prostor koji je u funkciji terase.

Usluga najam.

Ocena putnika: 2/5
  • Cene2
  • Osoblje2
  • Hrana
  • Položaj4
  • Higijena1
  • Sadržaj1

Ocenilo : 1 putnika