Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Početkom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel Vile Oliva 3*
Crna Gora / Petrovac

Prelep hotel na samo nekoliko desetina metara udaljen od plaze sa pogledom na more...odlicni higijenski uslovi,veoma ljubazne...

Prelep hotel na samo nekoliko desetina metara udaljen od plaze sa pogledom na more...odlicni higijenski uslovi,veoma ljubazne i vredne sobarice,hrana je na vrhunskom nivou kao i veoma profesionalno ugostiteljsko osoblje spremno da vam u svako doba izadje u susret...cene su sasvim pristojne hotelu sa takvim polozajem i uslugom....letovao sam tri godine i ici cu opet,jer je hotel predivan a petrovac prelepo mesto...svima bi ga od srca preporucio i rekao da izaberu ovaj hotel....

pročitaj više »
Nikola Pejovic
6 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Na samo 80 metara od gradske plaže u mediteranskom parku isprepletenog stazama za štanje i stablima “svetog “drveta masline od kojih su neke stare i preko 450 godina, nalazi se hotelsko turistički kompleks VILE OLIVA.

Kvalitetni klimatizovani apartmani imaju spavaću sobu, dnevni boravak , telefon, SAT TV kuhinju , kupatilo i terasu. Sobe su takodje klimatizovane i imaju SAT TV, telefon, frižider, kupatilo i terasu. Gosti objekta koriste restoran gde je ishrana na bazi švedskog stola, aperitiv bar , sportske terene, mali i veliki bazen sa šank barom, ležaljkama i suncobranima.

Ocena putnika: 3.73/5
  • Cene5
  • Osoblje4
  • Hrana4
  • Položaj5
  • Higijena4
  • Sadržaj3

Ocenilo : 6 putnika