Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Početkom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel Splendid Conference & Spa Resort 5*
Crna Gora / Budvanska rivijera / Bečići

Higijena je besprekorna, osoblje vrlo ljubazno! To je pravi raj na zemlji..! Bila sam u hotelu koji je mnogo skuplji, takodje...

Higijena je besprekorna, osoblje vrlo ljubazno! To je pravi raj na zemlji..! Bila sam u hotelu koji je mnogo skuplji, takodje sa 5*(u Turskoj)i u odnosu na Splendid, deluje kao hotel sa 3*. Ujutru kada odete na dorucak spremacice sve srede a u slucaju da odmorite malo popodne, prvom prilikom kada izadjete iz sobe one ce doci da opet pospreme. Kupatilo i krevet su san snova. Cena jeste malo jaca ali u slucaju da ste u mogucnosti da izdvojite za taj iznos, obavezno se opredelite za ovaj smestaj. Stvarno sve pohvale!

6 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Spa Resort Hotel Splendid, otvoren je 2007. godine. Smešten na bečićkoj plaži u harmoniji sa prirodom, u Splendidovom svetu Wellnessa baziranom na 4 elementa - zemlja, vatra, vazduh i voda. Teško da ćete naći neki sličan kongresni centar koji pruža sve mogućnosti za održavanje seminara, konvencija ili prijema u ovako neponovljivo prijatnom ambijentu.

Hotel ima 328 dvokrevetnih soba i 15 apartmana.

Svaka soba i apartman ima kupatilo sa fenom, balkon, klima uredjaj, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, sef i mini bar. Odredjeni broj soba ima pogled na more.

Od restorana i barova na raspolaganju su glavni restoran sa terasom, lobi bar, aperitiv bar u banket zoni, bazen bar, ekskluzivni restoran sa panoramskim pogledom na more, bar na plaži, wellness bar. Konferencijski centar je površine 1224 m2 i opremljen je sa najsavršenijom tehničkom opremom. Konferencijska dvorana ima mogućnost deljenja na više sala za manje sastanke. Sam konferencijski centar ima i foaje sa pogledom na more. Wellness centar na 2700 m2 baziran je na četiri elementa - unutrašnja i spoljna zona sauna, unutrašnja i spoljna zona za relaksaciju, zatvoreni i otvoreni bazen sa toplom vodom, kozmetički centar, centar za wellness tretmane, fitness zona - zatvorena i otvorena.

Doručak na bazi švedskog stola.

Ocena putnika: 3.74/5
  • Cene3
  • Osoblje5
  • Hrana4
  • Položaj5
  • Higijena4
  • Sadržaj4

Ocenilo : 6 putnika