Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel Plavi Horizont 3*
Crna Gora / Boka Kotorska / Radovići

ovog leta sam letovao sa suprugom i bebom od 11 meseci u ovom hotelu i iskustva su uglavnom pozitivna. Hotel je smesten na fantasticnom...

ovog leta sam letovao sa suprugom i bebom od 11 meseci u ovom hotelu i iskustva su uglavnom pozitivna. Hotel je smesten na fantasticnom mestu. Imali smo klasik sobu bez klime i tv ali smo imali frižider. Klima nije ni bila potrebna s obzirom da je max temperatura bila 32 stepena a jutra su bila sveža sa temperaturom ispod 20 stepeni. Najveca zamerka je vezana za konstantnost tople vode u hotelu, nije bilo pravila kada ima tople vode sto kad imate malo dete nije nimalo prijatno. druga najveca zamerka je za te famozne stepenice na putu od hotela do plaze kojih zaista ima mali milion, i kad morate nositi i kolica onda je to vrlo neprakticno, neko vec rece ima okolne staze ali je poprilicno oronula. treca zamerka koja i nije tako strašna kao prve dve je jako slaba opremljenost prodavnice u samom hotelu, nema mleka, stampe, cigareta i td. cetvrta zamerka je prepun parking u popodnevnim casovima, posle 16 casova parking je otvoren i nenaplacuje se (gosti hotela dobiju vaucer pa su oslobođeni placanja parkinga) pa se tada moze desiti da se parkirate na jednoj od obližnjih livada. e sad dobre stvari, fantasticna plaza i fantasticno more sa plicakom od 100 m, prepodne nema guzve i odmor je zagarantovan, park za decu uz plazu nije u najboljem stanju ali vrši posao, restoran sa ok cenama se naslanja uz park, teniski teren, tereni za mali fudbal kosarku su uz plažu i slobodni su za korišćenje odnosno ne naplacuju se. U blizini je borova suma koja je rezervisana za goste sa najmlađom decom. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju 8 eura a gosti hotela 5 eura (suncobran i dve lezaljke). Na tablama na plaži piše da je 50% posto plaže slobodno(iako je to zapravo oko 25%) i može se poneti sopstveni suncobran. Sobe su ciste i uredne nama su peskire menjali svaki drugi dan a posteljinu na polovini letovanja. Klopa je ekstra raznovrsna i neogranicena ako se ne ocekuje neko luksuziranje. Sve u svemu za oko 400e koliko nas je izaslo, odnos cena kvalitet je odlican

14 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Lokacija: Nalazi se u uvali Pržna, na otvorenom moru, južno od Bokokotorskog zaliva. Položaj i prirodni uslovi čine ovu plažu jednom od najlepših na Jadranu.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto.

Smeštaj: Hotel ima 330 soba za 660 ležaja.

Sadržaj hotela: U sastavu hotela nalaze se 2 restorana, aperitiv bar sa terasom, restoran u blizini mora, taverna, prodavnica i sportski tereni za male sportove.

Ocena putnika: 4.03/5
  • Cene4
  • Osoblje5
  • Hrana5
  • Položaj5
  • Higijena5
  • Sadržaj3

Ocenilo : 14 putnika