Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Početkom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel Rivijera - Kometa 3*
Crna Gora / Boka Kotorska / Njivice

Mesto je veoma malo, plaza mi se nije svidela, hotelske sobe su bile u ocajnom stanju, ali cula sam da se to renoviralo i da...

Mesto je veoma malo, plaza mi se nije svidela, hotelske sobe su bile u ocajnom stanju, ali cula sam da se to renoviralo i da mnogo bolje izgleda sada (ako je za verovati). Sto se tice nocnog zivtota, ravan je nuli! Smatram da je ovo vise porodicno mesto, ko zeli mir i tisinu.

2 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Lokacija: na samoj obali u malom primorskom naselju Njivice , 3 km posle Igala, 26 km od aerodroma Tivat. Karakteristike: renoviran, zgrada Kometa 3*, zgrada Stela i Venera 4*, izolovan od gradske vreve , okruzen zelenilom, deo plaže namenjen nudistima.
Sadržaj: 200 soba i 12 luksuzno opremljenih mini apartmana, otvoreni bazen, bazen za decu, aperitiv barovi, restoran, sala za masažu, a la cart restoran na plazi, parking.
Soba: svaka soba i apartman ima kupatilo, klima uredjaj, TV, minibar, sef, terasu sa pogledom na more. Usluga: doručak i večera na bazi švedskog stola.
Napomena: hotel ima sopstevnu plažu sa rekvizitima za sportove na vodi, koja već tri godine poseduje plavu zastavicu. Veza sa Herceg Novim i Igalom je redovnim bus servisom kao i brodićima do gradske luke (uz doplatu).

Ocena putnika: 2.83/5
  • Cene4
  • Osoblje3
  • Hrana3
  • Položaj3
  • Higijena3
  • Sadržaj2

Ocenilo : 2 putnika