Hotel Inex Zlatna Obala 2*
Crna Gora / Sutomore


Ako postoji komadić raja na Crnogorskom primorju, onda je to Inex Zlatna obala, u blizini Sutomora. Takav ambijent je...


Ako postoji komadić raja na Crnogorskom primorju, onda je to Inex Zlatna obala, u blizini Sutomora. Takav ambijent je zaista prava retkost, ne samo zbog gustog zelenila - svih oblika, boja i veličina, ne samo zbog udobnih apartmana u bungalovima, pa čak ne ni zbog blizine mora, nego, pra svega, zbog izuzetno profesionalnog, ljubaznog i srdačnog odnosa osoblja prema gostima!
Mi smo boravili u apartmanu u prvom redu, odmah do mora, sa sveže okrečenim zidovima, prelepim kupatilom, prostranim sobama, sa novim nameštajem... tako da ne delimo mišljenje pojedinih gostiju koji su ostavili svoje komentare na ovom mestu.
Pažljivo smo pročitali prethodne komentare i slažemo se sa svim afirmativnim tvrdnjama. Kritike odbacujemo, jer nismo imali ni jedno loše iskustvo, ni jedan loš utisak! U ovom ogromnom kompleksu, sa blizu 60 bungalova, velikim restoranom, kuhinjom, aperitiv barom, restorančićima na samoj plaži, sa izuzetno odgovornim i profesionalnim obezbedjenjem, svako radi svoj posao besprekorno. Organizacija je savršena. Prvo nas je dočekao ljubazni osmeh kasirke Rade, iz Pljevalja, koja nas je svojom ljubaznošću i duhovitošću svakodnevno osvajala. Tu je i nenametljiva, srdačna servirka Ljilja, Nikšićanka, zatim šefovi smena u restoranu, osoblje u aperitiv baru, do sobarice Ane, Baranke, koja je svako jutro unosila vedrinu u naš apartman, noseći čiste peškire i svežinu novog dana...
O kuhinjskom osoblju - sve najbolje! Pravi majstori svog zanata. Hrana je izuzetno kvalitetna, raznovrsna, ukusna - o količinama da ne govorimo, može se uzimati koliko god... Sve je sveže, tog dana spremljeno.
Putovali smo dosta po Evropi, Aziji, severu Afrike, ali ovako ukusan "švedski sto" nismo imali prilike da vidimo i isprobamo! Naše iskrene čestitke, preporuke i zahvalnost za takve djakonije! Moramo posebno da pohvalimo poslastičarku, Subotičanku, koja je svojim umećem, zajedno sa svojim kolegama i koleginicama u kuhinji, doprinela da su nam majice i šortsevi odjednom postali tesni :))). "Biće da su se skupili od mora i sunca" - teši nas naša draga Rada! "Da, da... Kako da ne! Ali, teško je odoleti svim ovim specijalitetima - dovešćemo se u red kada odemo kući" - tešimo se mi... I odlazimo put svog apartmana, na terasu, da uživamo u nestvarnom zalasku sunca koje, prosto, upada u more, daleko na horizontu. Ta vatrena lopta ostavlja svoj crveni trag na nebu i površini vode još dugo, dugo. Do duboko u noć.
I tako, dan za danom, prolazi i ovaj, jedan od naših poslednjih dana u Hotelu Inex Zlatna obala. Posle petnaest sunčanih, septembarskih dana, odlazimo sa željom da se sledeće godine ponovo vratimo, da svim ljudima preporučimo ovaj prelepi Hotel u kome će se osećati kao kod kuće - i bolje od toga!

pročitaj više »
Jasna i Dragan Pančić
7 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

 Hotelsko turističko naselje INEX ZLATNA OBALA je kategorisani BEACH HOTEL** na Crnogorskom primorju. Proteže se u dugačkom luku većim delom poluostrva Ratac, koje se nalazi 2km južno od letovališta Sutomore i 4km od Bara. Poluostrvo Ratac je oaza koja pleni pre svega bujnom mediteranskom vegetacijom, što daje pečat hotelsko-turističkom naselju.

 Ukupno 57 hotelskih kućica – bungalova kategorije 2* okružene su osobenim biljem Sredozemlja (17 vrsta) koje i tokom jarkih sunčanih dana pružaju ugodnu hladovinu i uz kristalno čisto more i poznati maestral čini boravak svakom posetiocu veoma prijatnim. Svih 57 kućica – bungalova postavljene su amfiteatralno u odnosu na hotelsku plažu koja je namenjena isključivo hotelskim gostima, a u neposrednoj blizini u maloj uvali na poluostrvu nalazi se i nudistička plaža. Hotelsko naselje INEX ZLATNA OBALA ima uredjenu kombinovanu šljunkovitu i betonsko – stenovitu plažu sa pratećim objektima, kao što su prostor za iznajmljivanje rekvizita i gril restoran na plaži, što gostima omogućava da ceo dan provedu na plaži uz veoma kvalitetnu ugostiteljsku uslugu. U letnjim mesecima ovaj deo poluostrva Ratac prerasta u gradić sa oko 900 stanovnika mahom porodičnih ljudi koji su željni pravog odmora i opuštanja.

Opis soba:
Dvokrevetna i trokrevetna soba – dva , odnosno 3 ležaja, kupatilo, terasa, frižider 
Poluapartman – francuski ležaj, ležaj na razvlačenje, kupatilo, terasa, frižider 
Poluapartman I red - francuski ležaj, ležaj na razvlačenje, kupatilo, terasa, frižider, TV 
Apartman – 3 ležaja, kupatilo, terasa, frižider, TV ( neki apartmani se sastoje od dve celine).  
Sve sobe , poluapartmani i apartmani su sa pogledom na more.

 
Ocena putnika: 3.69/5
  • Cene5
  • Osoblje4
  • Hrana4
  • Položaj5
  • Higijena4
  • Sadržaj3

Ocenilo : 7 putnika