Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Paralija Skotina

• Ne možete pisati na ovoj temi
8 odgovora na temu

#1 masf

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 21. Mar 2010 - 11:51

Da li je ko bio? Mi smo bili pre dve god. u Leptokariji i tamo smo isli na plazu ali na zalost nismo uzeli broj ni od jedne kuce i bas nam je zao. Ako neko ima bilo kakvu info, slike ili sajt gde bih mogla da potrazim smestaj bila bih mu zahvalnaPostavljena slika

#2 Zinedin

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 30. Mar 2010 - 15:30

Pogledaj porukumasf @ 21. Mar 2010 - 11:51

Da li je ko bio? Mi smo bili pre dve god. u Leptokariji i tamo smo isli na plazu ali na zalost nismo uzeli broj ni od jedne kuce i bas nam je zao. Ako neko ima bilo kakvu info, slike ili sajt gde bih mogla da potrazim smestaj bila bih mu zahvalnaPostavljena slika

A koliko je mesto udaljeno od Leptokarie??I kakva je plaza,idem kolima u Leptokariu,pa rekoh da pitam vredi li skokonuti tamo??

#3 masf

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 06. May 2010 - 20:11

U poredjenju sa plazom u Leptokariji, Skotina je predivna. Ima oko 5km od Leptokarije i mi smo isli kolima svaki dan. Ima dva tusa na plazi, spasioce, mrezu za odbojku i predvece je vecim delom hlad na plazi jer sunce zalazi za Olimp. Od Lidla samo pravo, putem pored glavnog ima obelezje i necete pogresiti.

#4 familypa

putnik

• Član
  • Poruka:157
  • muški

Napisano: 06. May 2010 - 22:10

prosli put sam samo tuda prosao ali ove godine tj vec za 40tak dana cu da je obidjem posto je svi hvale

#5 RZZO

turista

• Član
  • Poruka:69
  • muški

Napisano: 16. May 2010 - 22:18

Pogledaj porukufamilypa @ 06. May 2010 - 22:10

prosli put sam samo tuda prosao ali ove godine tj vec za 40tak dana cu da je obidjem posto je svi hvale

Cao,

posto ides pre nas, mozes li molim te da nam po povratku ostavis svoje utiske, interesuje me put do Leptokarije (TNG stanice), plaze oko Leptokarije i sta vredi obici u radijusu od +/- 100km...

Pozzz i lep provod...

#6 familypa

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 18. May 2010 - 16:08

Pogledaj porukuRZZO @ 16. May 2010 - 22:18

Cao,

posto ides pre nas, mozes li molim te da nam po povratku ostavis svoje utiske, interesuje me put do Leptokarije (TNG stanice), plaze oko Leptokarije i sta vredi obici u radijusu od +/- 100km...

Pozzz i lep provod...

Vazi ,cujemo se cim dodjem a to je negde oko 1 jula

#7 masf

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 24. May 2010 - 23:35

Pogledaj porukufamilypa @ 18. May 2010 - 16:08

Vazi ,cujemo se cim dodjem a to je negde oko 1 jula

Imam i ja jednu molbu!
Znaci, nista obavezno, ako ti se kojim slucajem dopadne kao i nama, pokupi par tel. ali od novih, sredjenih kuca sa velikim dvoristem, ima ih par pa ostavi mozda nekom pomogne.

#8 familypa

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 26. May 2010 - 15:54

Pogledaj porukumasf @ 24. May 2010 - 23:35

Imam i ja jednu molbu!
Znaci, nista obavezno, ako ti se kojim slucajem dopadne kao i nama, pokupi par tel. ali od novih, sredjenih kuca sa velikim dvoristem, ima ih par pa ostavi mozda nekom pomogne.

Vazi ali mislim da je to bas bas malo mesto blizu Leptokarije i da nema nista posebno ali javicu ti

#9 Zof

turista

• Član
  • Poruka:78
  • muški

Napisano: 28. Sep 2011 - 14:30

Mesto je stvarno minijaturno, nekako mi deluje vise za kampovanje, ima neki hotel ali deluje kao vojni ili tako nesto slicno nsiam bas najsigurniji. Plaza je definitivno odlicna, nije guzva kao u Leptokariji gde smo bili smesteni. Za preporuku!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0