drug_član @ 01. Oct 2011 - 18:45
U redu je da imaš svoje mišljenje, ali ipak mislim da je preterano kada kažeš da je hotel za dve zvezdice
Što se tiče čistačica mi nismo imali problema, svaki dan su dolazile u isto vreme, nikakvih problema nije bilo... Peškiri uvek čisti i novi. Toalet papir, šampon, kapa za kupanje i papuče su svaki drugi dan donosili i ostavljali zalihe, tako da stvarno ne znam kako ste vi sa tim imali problema
Što se tiče hrane bila je vrhunska, tu stvarno nemam šta da kažem. Kuvar koji servira, tj. sipa kuvana jela za večeru sipaće vam po jednu kutlaču ili po jednu kašiku (veliku porcijsku), a ako vam nije dovoljno kažite da vam sipa još jednu, dve ili tri, neže biti problema. Mi ih bar nismo imali. Znam da je moj suprug jednom došao za sto sa punim tanjirom pečenih krompirića (4 porcije) i sa punim tanjirom pilećih bataka
Kada bi opet išla u Kušadasi, ne bi išla opet u Dabaklar, jer ima i jeftinijih hotela sa sličnom uslugom, ali ne mogu da kažem da je Dabaklar za dve zvezdice kad nije i da usluga nije na nivou kad jeste...
I da se ne lažemo Dias se ne može po ničemu porediti sa Dabaklarom, al da je jeftin jeste, za noćenje je ok, al za ostalo...