turistauturskoj
Tvoj hotel se nalazi kod glavne stanice dolmusa tako da neces imati nikakvih problema sa polaskom i dolaskom na plazu. Posto im je to glavna stanica uvek postoje ljudi koji te navode da ides na njihove plaze,ali ce te i uputiti i gde da stanes da sacekas dolmus kada izgovoris ime plaze na koju zelis da ides. Na svakom dolmusu pise gde ide. Uglavnom su to broj 1,2,4,5, zaboravila sam koji je za gde. Recimo za long se ceka gledajuci od tvog hotela preko puta, a za lady's sa te strane gde je i hotel. Ne mora uvek da bude skroz pun da bi se krenuo, jer on usput kupi putnike. Placas vozacu u dolmusu. Za sve plaze mahom stane kod ulaza pa i vidis natpis plaze. Kada se vracas sa plaze cekas na suprotnoj strani od one na kojoj te je ostavio,ali za svaki slucaj pitaj da li ide u centar kada udjes. Do centra ti u principu i ne treba dolmus, pesice stignes za 10ak min.
Dabaklar hotel
Započeo/la: Purple, 13. Jul 2009 14:28
94 odgovora na temu
Napisano: 23. May 2012 - 00:59
Napisano: 23. May 2012 - 23:46
Ja bih dodao komentar vezano za putovanje busom,
pa evo jos malo ce jul a mi tada krecemo,to nam je cetvrti put.
Koliko sam gledao a gledao sam kad se putuje avionom ostaje se do dva dana krace u odnosu kad se ide busom.Prilicno sam siguran u to.Druga stvar ne znam ko je kad i koliko dugo putavao ali predhodna tri puta iz Beograda nam je bus krenuo oko 4:30 ujutru,tako da u Kusadasi opet budemo rano ujutru.U hotel smo uvek odmah ulazili sva tri puta,tako da ne znam zasto su neki tek oko 13h ulazili u hotel.Putovanje nam je sva tri puta trajalo oko 22-23 sata,sa svim pauzama a bilo ih je dosta.Trajekt smo uvek nocu prelazili.
Povratak je uvek bio oko 17h.I ostajali smo 11dana/10 nocenja.Avionom ako se ide ispadne negde oko 8-9 dana.
pa evo jos malo ce jul a mi tada krecemo,to nam je cetvrti put.
Koliko sam gledao a gledao sam kad se putuje avionom ostaje se do dva dana krace u odnosu kad se ide busom.Prilicno sam siguran u to.Druga stvar ne znam ko je kad i koliko dugo putavao ali predhodna tri puta iz Beograda nam je bus krenuo oko 4:30 ujutru,tako da u Kusadasi opet budemo rano ujutru.U hotel smo uvek odmah ulazili sva tri puta,tako da ne znam zasto su neki tek oko 13h ulazili u hotel.Putovanje nam je sva tri puta trajalo oko 22-23 sata,sa svim pauzama a bilo ih je dosta.Trajekt smo uvek nocu prelazili.
Povratak je uvek bio oko 17h.I ostajali smo 11dana/10 nocenja.Avionom ako se ide ispadne negde oko 8-9 dana.
Napisano: juče, 10:28
Promasena tema, ali evo i ja da dodam nesto:
Koristila sam obe varijante prevoza i vise mi se dopala avio, jer obicno imate jednu noc vise, tj.10 noci i izbegnete zestoko cimanje, a sto je najbitnije niste nacisto slomljeni, jer ste u busu bili kao u konzervi sardine. Jedino moze da vam sve upropasti let iz Bodruma oko 7 h, jer bukvalno tada vam kradu jedan dan i pola noci.
Agencije obicno nude bus ture sa 9 nocenja, sto je po meni posle dugog puta izuzetno malo.
Kizo, Vi ste imali srece, pa ste odmah dobijali sobu, dok u drugim htl. to nije slucaj. A i mislim da niste dobro iskalkulisali trajanje aranzmana kod obe ture.
Koristila sam obe varijante prevoza i vise mi se dopala avio, jer obicno imate jednu noc vise, tj.10 noci i izbegnete zestoko cimanje, a sto je najbitnije niste nacisto slomljeni, jer ste u busu bili kao u konzervi sardine. Jedino moze da vam sve upropasti let iz Bodruma oko 7 h, jer bukvalno tada vam kradu jedan dan i pola noci.
Agencije obicno nude bus ture sa 9 nocenja, sto je po meni posle dugog puta izuzetno malo.
Kizo, Vi ste imali srece, pa ste odmah dobijali sobu, dok u drugim htl. to nije slucaj. A i mislim da niste dobro iskalkulisali trajanje aranzmana kod obe ture.
Napisano: juče, 12:10
Moguce da sam pogresio,imamo 10 nocenja,tacno,
Avionom ko ide mozda ima i 12 nocenja,
ali avio karta za nas cetvoro je nama skupa,tako da i ta razlika od dva dana vise, u odnosu na cenu karte nama ne odgovara,zato idemo busom.Ko ima para sigurno ima veci izbor.
nama termin pocinje 0d 7.07-17.07 bus krece dan ranije 6.07 i stize rano ujutru,tako da se nista ne gubi,povratak zadnjeg dana iz hotela nas pokupe u 17h.
Ma nije ni toliko vazno,vazno je samo da se ide
Avionom ko ide mozda ima i 12 nocenja,
ali avio karta za nas cetvoro je nama skupa,tako da i ta razlika od dva dana vise, u odnosu na cenu karte nama ne odgovara,zato idemo busom.Ko ima para sigurno ima veci izbor.
nama termin pocinje 0d 7.07-17.07 bus krece dan ranije 6.07 i stize rano ujutru,tako da se nista ne gubi,povratak zadnjeg dana iz hotela nas pokupe u 17h.
Ma nije ni toliko vazno,vazno je samo da se ide
Napisano: juče, 16:03
Pozdravite mi Kusadasi! Uzivajte!
Od 2003. sam isla redovno u Tursku, a od prosle godine menjam destinaciju.
Od 2003. sam isla redovno u Tursku, a od prosle godine menjam destinaciju.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0