Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PAXOS

24 odgovora na temu

#16 bojankba

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • muški

Napisano: 30. Apr 2012 - 11:12

Idem na paxos u junu, nase agencije ne prave arazmane zvao sam sve. Jedna agencija (jako popularna) mi je rekla ok napravicemo ti neku kombinaciju i kad su napravili bila je 980 evra pa sam odustao.
Nasao sam apartman preko neta zvao sve se dogovorio 12 dana 300 evra za 2 osobe. Nisam imao pojma da to postoji (slucajno nasao preko google mapsa) pa sam se zainteresovao.
Malo je daleko za voziti pa sam resio da idem iz 2 dana. Spavacu cim udjem u grcku pa sledeci dan cu da nastavim do igumenice.

#17 bojankba

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 30. Apr 2012 - 11:32

#18 mazalo75

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • muški

Napisano: 02. May 2012 - 21:00

Bojane, daj link da vidim gde ides..

#19 bojankba

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 11:03

http://www.paxosweb....villa-tasos.htm

#20 bojankba

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 11:08

bank transfer je placanje moras banci tj NBS dobro da objasnis zasto iznosis devize iz zemlje. Osim toga ostalo je jednostavno

#21 bojankba

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 11:20

elem ako hoces pravim ``convoy`` uvek sam zainteresovan

#22 mazalo75

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 14:57

Ma placao sam Lefkadu pre dve godine preko Western Union i nije nesto komplikovano, mada ne znam kako bih se sporazumeo sa njima. Kakvi su sa engleskim? Jesi li se cenjkao, posto vidim da im je cena 40 evra u Low sseason..? Konvoj nije iskljucen, ali jos uvek nemam tacan datum, mislim da ce biti septembar..

#23 bojankba

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 19:51

pa nisam se cenkao, slabi su sa engleskim bolje emailom, ima jedna devojka koja dobro zna ako nju dobijes. 40 evra je apartman a ja sam uzeo studio pa je valjda to
kad sam pitao rekla mi 30 eura po danu za studio plus 1 ili 2 besplatna dana.
90 evra za rezervaciju preko banke a ostatak kad stignem

From: Villa Tasos Anastasios Papageorgiou <villatasos@hotmail.com>
To: -------------------------------------------------

Sent: Thursday, April 12, 2012 6:54 PM
Subject: RE: Renting a studio from 4th to 14th of june

Hello from Studio Tasos,
The studio that you ask for are available and the price is 30euro per night. the studio is 1,5 km far away from the town Gaios and 0.3 from the beach. (google map: 39.203955,20.181563). there is also a parking, wi-fi, privet bathroom and citchen. there is a boat at 12:45 for now but you can also call 0030 2662032259 If you are interesting in the accomodation at studios"Villa Tasos"pleace contact us as soon as possible to book.
Thank you in advance

VillaTasos

To su mi napisali

#24 mazalo75

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 19:59

Super, hvala na iscrpnom odgovoru, mozda se i vidimo tamo. Najverovatnije da cemo od 1. septembra, pokusacu da ih kontaktiram ovih dana cim budem saznao kako stoje stvari sa slobodnim danima. Hvala jos jednom!

#25 bojankba

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 03. May 2012 - 20:55

nema na cemu
http://www.virtualto...xoi_Island.html
isto koristan sajt

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0