Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Bugarska Leti Na Bum?

5 odgovora na temu

#1 kruskica

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 28. May 2005 - 20:38

Da li je neko krenuo autom u Bugarsku na letovanje i kakvi su utisci sa puta?

#2 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 23. Jun 2005 - 18:57

Moras da pazis gde parkiras auto, najbolje na ogradjenom parkingu, nemoj sa stranim tablicama da parkiras bilo gde.
Na granici placas drumarinu koju inace ne placas u unutrasnjosti. Od Sofije do Plovdiva i malo dalje imas autoput koji je dobar, dalje (od Stare Zagore) do mora put isto nije los.
Policija je policija, ako te zaustave najverovatnije ce ti traziti 10 leva, ali probaj da koristis svoj sarm i to sto Bugari uglavnom vole Srbe, pogotovo u unutrasnjosti

#3 bobo

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 12. Jul 2005 - 00:15

naravno.Ja sam prosle godin4e bila autom i nema nikakvih problema-kod njih je mnogo bolji vozni park.Uvek postoji opasnost od kradje dobrih automobila i kod nas! Isla sam ladom samarom-ma niko je nije ni pogledao! Naravno ko ima bolji auto malo ce vise pripaziti! Pa to i kod nas vazi!

#4 Gost Miki75_*

• Gost

Napisano: 30. May 2006 - 11:44

E ljudi a niko da kaze koliko ima kilometara do mora u Bugarskoj.
Interesujeme jel bi isao sa kolima.
Hvala

#5 Gost Zoran_*

• Gost

Napisano: 30. May 2006 - 14:05

Do Nesebara nesto manje od 800 km.

Isao sam prosle godine i osim 1 obilaznice negde vec pri kraju puta, mislim da se mesto zvalo Ajtos, putevi su im generalno bolji od nasih.

putarina je bila 10 evra i vazi mesec dana, placa se na ulazu u Bugarsku. Platio sam i jos neku sitnu taksu 1 ili 2 evra.

Preporucujem voznju kroz Sofiju jer je obilaznica dosta duza. Signalizacija je dobra, pratite putokaze za Plovdiv i bez brige.

Vozim auto na gas i naravno kao sto sam i ocekivao mnogo je kvalitetniji kod njih nego kod nas. Auto se prosto preporodio.

Ako nekoga jos nesto zanima, slobodno neka pita!

braca68@yahoo.com

#6 Zoran

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 30. May 2006 - 14:10

Jos da dodam, sto se tice parkiranja, auto sam ostavio u privatnom dvoristu i to platio 40 leva tj 4 leva dnevno

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0