Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel Club Caribbean World 4* Skanes

7 odgovora na temu

#1 MBMV

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 08. Mar 2010 - 16:01

isli bi u ovaj hotel ovog leta pa bih vas zamolila ako neko nesto zna o njemu ili ima slike da mi kaze.........hvala unapred

#2 Serafim

putnik

• Član
  • Poruka:153
  • muški

Napisano: 10. Mar 2010 - 18:08

Ovako,necu pisati nasiroko o hotelu, samo cu reci par stvari na sta
treba obratiti paznju.Hotel je u karibskom stilu i sastoji se iz dva
kompleksa i to KANKUN i NASAU (stariji 3* i noviji 4*) Ima zaista
dosta + ali da sagledamo - Elem u hotelu je usluga ALL i ULTRA ALL
neznam kojom agencijom nameravate da idete, ali OBAVEZNO uzmite
ULTRA ALL da Vas nebi sikanirali, a Vi se nervirali na odmoru !
Drugo,zavisi od raspolozenja radnika koji odrzava plazu, naime more
izbaci travuljine pa se desi da odete na istu, a ona lepo "zakicena"
jer je arapina mrzelo taj dan da je ocisti i trece ukoliko nekoga zakaci meduza
( nema ih uvek, ali se pojave, niko ne zna kad i zasto) iskusno osoblje hotela ce to mesto odmah namazati zrelim paradajzom i sredjena stvar. Za pola sata ni traga od crvenila. Prepuno je Rusa,
tobogana,vise bazena (jedan sa morskom vodom),zelenila i cveca.
Toliko od mene,pozdrav :D

#3 MBMV

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 10. Mar 2010 - 20:01

Hvala puno ali smo posle procitanog foruma o Tunisu odustali od Tunisa i idemo opet u Egipat,hvala u svakom slucaju
pozzzz

#4 natakata

turista

• Član
  • Poruka:57
  • muški

Napisano: 10. Mar 2010 - 20:34

Pogledaj porukuMBMV @ 10. Mar 2010 - 20:01

Hvala puno ali smo posle procitanog foruma o Tunisu odustali od Tunisa i idemo opet u Egipat,hvala u svakom slucaju
pozzzz
i napravicete veliku gresku ako nevidite tunis.ipak na vama je da odlucite.tunizani su mnogo bolji ljudi od egipcana

#5 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 10. Mar 2010 - 21:16

Ne znam koji je razlog odustajanja od Tunisa,ali mislim da ako ste vec bili u Egiptu ne bi bilo lose da upoznate i zemlju kao sto je Tunis.Nama je bilo lepo,a i vama gde god odete zelim lep odmor.

#6 maja01

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 10. Mar 2010 - 21:24

I mene interesuje zasto ste odustali od Tunisa. Nismo bili, ali nas interesuje za u buduce.

#7 mtin

turista

• Član
  • Poruka:93
  • ženski

Napisano: 12. Mar 2010 - 01:37

Stvarno zašto? U Tunisu bar možeš da jedeš do mile volje bez bojazni da ćeš dobiti sr.ćku. Tunižani su normalniji i ...meni lično se nekako više svidja Tunis od Egipta, bar u varijanti letovanja, ako ste već bili na izletima po Egiptu.

#8 matata

backpacker

• Član
  • Poruka:38

Napisano: 23. Mar 2010 - 15:35

Pozdrav ljubiteljima Severne Afrike,
mi smo bili u Egiptu i pre nego sto pocnemo planirati ponovni odlazak svakako cemo prvo u Tunis, i to kol'ko odma, tj ovog leta.
Deca su 9 i 12 i broj jedan nam je Aqua Park i AI.
Jedino sto smo uspeli da vidimo da ima oboje, a da je, naravno, hotel na plazi, a ne preko puta plaze je upravo Caribbean World. Takodje racunaju decu do 15 godina, sto je vrlo bitno posto smo u januaru napunili 12.
Koliko je meni poznato samo Jolly radi ovaj hotel kod nas, znate li za neku drugu (bolju) varijantu?
Molimo dobre ljude koji su bili da nam kazu o tome sve sto znaju (i mi smo pisali kad smo bili Postavljena slika ).
Mnogo hvala
Pozdrav svima

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0