Putovanja.info Forum: Eilat - Izrael Poziv agencijama - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Eilat - Izrael Poziv agencijama Letovanje u Eilatu, ko radi od srpskih agencija?

#1 Korisnik je offline   Vesna 198

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 07.03.10

Napisano: 07. mar 2010 - 19:39

Dragi Svi,
isla bih u septembru-oktobru u Eilat na letovanje.
Da li neko zna agenciju koja radi ovo letovanje, grupno ili individualno?
Ako je neko bio u Eilatu, molim za misljenje?
Hvala,
V.
0

#2 Korisnik je offline   ljerka

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2769
  • Učlanjen: 14.09.08

Napisano: 07. mar 2010 - 20:35

Nijedna nasa agencija nema Eilat u ponudi. Mozes jedino individualno da se organizujes, rezervises hotel, prevoz, i tek onda da trazis Izraelsku vizu.

Najblize tom gradu je ponuda Conte-a za Tabu na Sinaju..... ali to je neka druga prica/ sa fakultativnim izletima za Jerusalem i Petru, pa ces onda proci kroz Eialt/ koji je od granicnog prelaza Taba udaljen 10 km.

0

#3 Korisnik je offline   voyager.hr

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 09.01.10

Napisano: 11. mar 2010 - 00:52

Pogledaj porukuVesna 198 @ 07. mar 2010 - 18:39

Dragi Svi,
isla bih u septembru-oktobru u Eilat na letovanje.
Da li neko zna agenciju koja radi ovo letovanje, grupno ili individualno?
Ako je neko bio u Eilatu, molim za misljenje?
Hvala,
V.

Eilat sam obišao prije godinu i pol dana na individualnom putu po Izraelu i Palestini. S obzirom da ne znam kakav oblik odmora te zanima, reći ću ti što možeš očekivati. Bio u septembru...more pretoplo za bilo kakav užitak, gosti uglavnom Rusi, grad izgleda kao loša kopija Las Vegasa, mislim da najstarija zgrada nema više od 15 godina jer je turizam krenuo u velikom boomu. Hoteli čine barem 60% svih objekata u gradu, aerodrom u centru grada, topao vrući zrak puše skoro cijelo vrijeme. Ponuda je amerikanizirana, i kod hotela i kod restorana, imaš IMAX, imaš ogromni podvodni obsevatorij, biblijski zabavni park, hrpe dućana s navodno duty free cijenama (kvaliteta ipak upitna)...i još ktome nevjerojatne sigurnosne mjere ako putuješ sam/sama...jer na areodromima imaju takav sustav ispitivanja i pregledavanja, da se treba naoružati velikim strpljenjem prije ulaska...
Ako već želiš na Crveno more, Egipat ili Jordan su puno jeftinije i jednostavnije opcije.
1

#4 Korisnik je offline   dragana64

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 28.08.07

Napisano: 04. apr 2010 - 20:26

www.funtours.co.rs ,novosadska agencija koja jedina ima Izrael u najraznovrsnijoj ponudi.Isli smo 2008 u Izrael uz veliku pomoc Sinise iz ove agencije,koji je godinama ziveo u Izraelu, i svojim savetima nam izuzetno pomogao.Preko njih smo rezervisali hotel u Tel Avivu na 150 m. od plaze, a sami pravili izlete i obilazili sve sto smo mogli.U Eilat nismo isli jer je izuzetno udaljen od najinteresantnijih mesta, a i cene su dvostruko vece.U svakom slucaju , plaze u Tel Avivu su odlicne, nocni zivot bez premca, a blizina Jerusalima, i drugih zanimljivosti nama veoma bitna. Izraelci imaju izreku koje se pridrzavaju IN JERUSALEM PRAY, IN TEL AVIV PLAY. i tako se i ponasaju.Predivna destinacija , nezboravna u svakom pogledu.
0

#5 Korisnik je offline   DraganV

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5812
  • Učlanjen: 26.02.09

Napisano: 03. avg 2010 - 12:26

Danasnji mediji su preneli vest: Raketiranje Izraela i Jordana.

Na Izraelski grad Ejlat i susedni Jordanski grad Akaba ispaljene su pet raketa. Pretpostavlja se da su rakete ispaljene sa Sinaja. Postavljena slika
Postavljena slika uvek s Ljerkom
0

#6 Korisnik je offline   jaksa

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 84
  • Učlanjen: 01.03.09

Napisano: 03. avg 2010 - 22:42

http://www.bbc.co.uk...el_blasts.shtml

Na slici se vide planine sa sinajske strane.
Krajem gde je slikano smo prošli pre 3 nedelje... :)
0

#7 Korisnik je offline   DraganV

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 03. avg 2010 - 23:26

I prosle godine dok smo prelazili Egipatsko-Izraelsku granicu sa obe strane su se mogle primetiti rakete uperene na susednu zemlju. U Jordanu tako nesto nisam primetio, sto neznaci da ih mozda nema.
0

#8 Korisnik je offline   Vesna 198

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 07.03.10

Napisano: 20. feb 2011 - 13:11

Dragi Svi,
a pogotovo oni koji su zaposleni u turistickim agencijama.

Planiram da u julu idem 5 dana u Jerusalim i obilazak Svetih mesta i 5 dana u Eilat na kupanje i suncanje.
Idealno je organizovati ovakvu turu, zato sto mi koji puno radimo i imamo po 2-3 nedelje godisnjeg odmora
godisnje ne mozemo priustiti sebi cesca putovanja.

Stoga, molim agencije da organizuju nesto na ovu temu.

Cinjenica je da je to prilicno skup aranzman, ali mogucnost placanja 3-4 rate cekovima gradjana je sasvim ok.

Pozdrav za sve,
V.
0

#9 Korisnik je offline   cyber_skwo

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 07.09.10

Napisano: 28. feb 2011 - 19:57

Pozdrav i lep provod zelim!
Kad sam putovala u Dubai, obavestili su me da ne mogu uci u UAE ako u pasosu imam izraelski pecat.
Proverite da li vazi obratno u slucaju da ste vec posecivali Emirate!
Sve najbolje i cekamo slike!
0

#10 Korisnik je offline   Milenafreja

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 71
  • Učlanjen: 16.03.09

Napisano: 21. apr 2011 - 16:16

Ja idem u Izrael 15.05. naravno da cu sve da obidjem i cim se vratim o svemu cu vam pisati :)
Postavljena slika
0

#11 Korisnik je offline   DraganV

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 22. apr 2011 - 16:15

A mozda nije lose da nam vec sada napises na primer koliko dana ostajete, sta planirate da obidjete, gde se zadrzavate, kako putujete... dok cekamo na izvestaj i slike
0

Strana 1 od 1
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com