Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Eilat - Izrael Poziv agencijama Letovanje u Eilatu, ko radi od srpskih agencija?
Napisano: 07. mar 2010 - 19:39
isla bih u septembru-oktobru u Eilat na letovanje.
Da li neko zna agenciju koja radi ovo letovanje, grupno ili individualno?
Ako je neko bio u Eilatu, molim za misljenje?
Hvala,
V.
Napisano: 07. mar 2010 - 20:35
Najblize tom gradu je ponuda Conte-a za Tabu na Sinaju..... ali to je neka druga prica/ sa fakultativnim izletima za Jerusalem i Petru, pa ces onda proci kroz Eialt/ koji je od granicnog prelaza Taba udaljen 10 km.
Napisano: 11. mar 2010 - 00:52
Vesna 198 @ 07. mar 2010 - 18:39
isla bih u septembru-oktobru u Eilat na letovanje.
Da li neko zna agenciju koja radi ovo letovanje, grupno ili individualno?
Ako je neko bio u Eilatu, molim za misljenje?
Hvala,
V.
Eilat sam obišao prije godinu i pol dana na individualnom putu po Izraelu i Palestini. S obzirom da ne znam kakav oblik odmora te zanima, reći ću ti što možeš očekivati. Bio u septembru...more pretoplo za bilo kakav užitak, gosti uglavnom Rusi, grad izgleda kao loša kopija Las Vegasa, mislim da najstarija zgrada nema više od 15 godina jer je turizam krenuo u velikom boomu. Hoteli čine barem 60% svih objekata u gradu, aerodrom u centru grada, topao vrući zrak puše skoro cijelo vrijeme. Ponuda je amerikanizirana, i kod hotela i kod restorana, imaš IMAX, imaš ogromni podvodni obsevatorij, biblijski zabavni park, hrpe dućana s navodno duty free cijenama (kvaliteta ipak upitna)...i još ktome nevjerojatne sigurnosne mjere ako putuješ sam/sama...jer na areodromima imaju takav sustav ispitivanja i pregledavanja, da se treba naoružati velikim strpljenjem prije ulaska...
Ako već želiš na Crveno more, Egipat ili Jordan su puno jeftinije i jednostavnije opcije.
Napisano: 04. apr 2010 - 20:26
Napisano: 03. avg 2010 - 12:26
Na Izraelski grad Ejlat i susedni Jordanski grad Akaba ispaljene su pet raketa. Pretpostavlja se da su rakete ispaljene sa Sinaja.
uvek s Ljerkom
Napisano: 03. avg 2010 - 22:42
Na slici se vide planine sa sinajske strane.
Krajem gde je slikano smo prošli pre 3 nedelje...
Napisano: 03. avg 2010 - 23:26
uvek s Ljerkom
Napisano: 20. feb 2011 - 13:11
a pogotovo oni koji su zaposleni u turistickim agencijama.
Planiram da u julu idem 5 dana u Jerusalim i obilazak Svetih mesta i 5 dana u Eilat na kupanje i suncanje.
Idealno je organizovati ovakvu turu, zato sto mi koji puno radimo i imamo po 2-3 nedelje godisnjeg odmora
godisnje ne mozemo priustiti sebi cesca putovanja.
Stoga, molim agencije da organizuju nesto na ovu temu.
Cinjenica je da je to prilicno skup aranzman, ali mogucnost placanja 3-4 rate cekovima gradjana je sasvim ok.
Pozdrav za sve,
V.
Napisano: 28. feb 2011 - 19:57
Kad sam putovala u Dubai, obavestili su me da ne mogu uci u UAE ako u pasosu imam izraelski pecat.
Proverite da li vazi obratno u slucaju da ste vec posecivali Emirate!
Sve najbolje i cekamo slike!
Napisano: 21. apr 2011 - 16:16
Napisano: 22. apr 2011 - 16:15
uvek s Ljerkom

Citiraj
Odgovori na ovo