DAKAR - Senegal
Napisano: 07. Mar 2010 - 14:30
Napisano: 07. Mar 2010 - 16:03
Pogledaj Spanairom, oni imaju lowbudget.
Evo ti jos jedna ideja:
http://www.flightsta...airportCode=DKR
Ovo ti je link Dakarskog aerodroma i mozes za danas, juce, sutra i utorak da vidis listu svih letova koji dolecu i polecu i kompanije koje sve lete, pa da po tome trazis varijante.
ja sam tako ceprkala za lokalne letove za Banjul.
Ima gomila nekih africkih kompanija: Mauritanija airlines(moze on line da se kupe karte), ASKY, ARIK, Virgin NIgerija, Elysian....(za njih mislim da ne moze)..... pa trazi tako.
A, za vizu na sajtu Ministarstva inostranih poslova pise da je potrebna. Ranije se radila u Francuskoj ambasadi.
Ja sam im danas poslala mail, i cekam odogovor, ili cu ih nazvati sutra.
Ovu poruku je izmenio Cvrča: 13. Jul 2011 - 15:08
Obrisan nepotrebni citat.
Napisano: 07. Mar 2010 - 16:18
Nego,kako si ti zamislio taj put,greska bi bila da se posvetis samo toj zemlji,mogao bi i u Gambiju?.
Napisano: 07. Mar 2010 - 22:53
Ovu poruku je izmenio Cvrča: 13. Jul 2011 - 15:08
Napisano: 07. Mar 2010 - 23:09
Voleo bi da neko sa ovog foruma obidje taj deo Zapadne Afrike.
Vrlo je problematicno sa vizama,pogotovu za taj deo Afrike.
Mislim da ni sigurnost u Maliju nije kao nekad,da je bilo puca u nekoj od Gvineja,i da malarija hara tim delom,to mi je ono iz prve.
Senegal i Gambija su turisticke zemlje.
Ovu poruku je izmenio Cvrča: 13. Jul 2011 - 15:09
Napisano: 08. Mar 2010 - 00:41
Napisano: 08. Mar 2010 - 01:34
Iskreno,ako nisu u pitanju samo zemlje Senegal i Gambija,onda priljatelju moj moras vise od mesec dana da proucavas tvoju zacrtanu liniju kroz taj deo sveta.
Napisano: 08. Mar 2010 - 09:59
Napisano: 08. Mar 2010 - 17:19
Nego,kako si ti zamislio taj put,greska bi bila da se posvetis samo toj zemlji,mogao bi i u Gambiju?.
Ja, nova na forumu sam bila mesec dana u Gambiji.
Turisticka je zemlja, nama ugl nepoznata, cak su me pojedinci odavde i ubedjivali da ta zemlja ne postoji (postoji Gana, Zambija, ali Gambija ne!!
Mahom su skandinavci, englezi, nemci i spanci....posetioci, koji cak zimi i zive tamo.
Priroda je predivna......kazu da je to zemlja u kojoj ima najvise najraznovrsnijih ptica....cak postoji ostrvce na koje se ide pred svitanje i ostaje do uvece, to im je prirodno staniste, mnogo vrsta ima.
Ekipu National Geografic/a sam srela tamo i jos nekih novina, ALI na zalost, zabranili su odlazak na to ostrvo, jer su ljudi poceli da im narusavaju staniste....
Prelepo je infiltrirati se u narod, ici na njihove ceremonije, pijace, riblje markete, jesti na ulici....
Bezbedno je, ja sam se osecala vrlo bezbedno!!!!
Naravno prevara uvek ima, od toga se ne moze pobeci.....ali su ljudi pitomi, uzasno su siromasni i njima je samo ljubav u srcu i to je bitno, da ti pruze ljubav. No, ko oseti pare......!!!!!!!
Sto se malarije tice i ja sam bila u dilemi (iako sam te struke i vrlo upucena)
Vakcinu protiv zute groznice sam primila, a s obzirom da sma isla zimi kad tamo nije kisna sezona, odlucila sam da ne pijem antimalarike.
NO, kad sam dosla, shvatila sam da moj otac(koji tamo zivi 6 god je imao 4 puta malariju i precutao je), malo sam se zabrinula, ali ipak nisam nista uzimala.
Nocu upaljena drvca protiv komaraca i mreze na prozoru, pa kako ko odluci....
Uglavnom je problem veci u dubljim, mocvarnim predelima i u kisnoj sezoni.
Napisano: 09. Mar 2010 - 12:54
Napisano: 09. Mar 2010 - 13:43
Turisticka je zemlja, nama ugl nepoznata, cak su me pojedinci odavde i ubedjivali da ta zemlja ne postoji
Sve me interesuje,pocev od viza...
Ovu poruku je izmenio Cvrča: 13. Jul 2011 - 15:11
Skraćen citat.
Napisano: 09. Mar 2010 - 20:08
pedjalon @ 09. Mar 2010 - 12:54
Napisano: 25. Mar 2010 - 23:12
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0