Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Koje mesto na Zakintosu odabrati?

56 odgovora na temu

#46 makipn

turista

• Član
  • Poruka:95
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2011 - 22:50

A sta mislite o mestu Kalamaki?

#47 Oslo

putnik

• Član
  • Poruka:143
  • muški

Napisano: 24. Jul 2011 - 17:29

Pogledaj porukumakipn @ 23. Jul 2011 - 22:50

A sta mislite o mestu Kalamaki?
-----------------------------

Pa mesto Kalamaki se nalazi ako se krene iz Zakintosa izmedu Laganasa i Zakintosa(mada se iz Zakintosa moze i drugim putem do Laganasa bez da se ide kroz Kalamaki) i koliko sam ja primetio odgovara i za porodice i za mladje drustvo,plaza je definitivno mnogo bolja nego u Laganasu mada je to u stvari ista plaza ali je u mnogo boljem stanju nego u Laganasu.
Ima dosta restorana i kafica u glavnoj ulici i na samoj plazi i sta ja znam meni nije izgledalo lose i po meni se neces prevariti ako izaberes Kalamaki.

#48 makipn

turista

• Član
  • Poruka:95
  • ženski

Napisano: 24. Jul 2011 - 22:11

Pogledaj porukuOslo @ 24. Jul 2011 - 17:29

-----------------------------

Pa mesto Kalamaki se nalazi ako se krene iz Zakintosa izmedu Laganasa i Zakintosa(mada se iz Zakintosa moze i drugim putem do Laganasa bez da se ide kroz Kalamaki) i koliko sam ja primetio odgovara i za porodice i za mladje drustvo,plaza je definitivno mnogo bolja nego u Laganasu mada je to u stvari ista plaza ali je u mnogo boljem stanju nego u Laganasu.
Ima dosta restorana i kafica u glavnoj ulici i na samoj plazi i sta ja znam meni nije izgledalo lose i po meni se neces prevariti ako izaberes Kalamaki.

E bas ti hvala!Ja sam vec uplatila,pisala sam negde,10.08.
Ali nesto sam se utripovala ovih dana jer vidim da tamo niko ne ide,a znam da ga rade nase agencije .

#49 nikola799

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 02. Aug 2011 - 18:16

Da li se moze letovati na zakintosu krajem septembra,pocetak oktobra zna li neko,mislim moze li se tad kupati?

#50 malojko

turista

• Član
  • Poruka:79
  • muški

Napisano: 02. Aug 2011 - 20:49

Ja sam bio na Zakintosu 23. septembra i more je bilo toplo kao čaj, ali tada noćni provod već ne postoji :tuga:

Ovu poruku je izmenio malojko: 02. Aug 2011 - 20:49

#51 lenjaguza

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 02. Aug 2011 - 20:56

A izleti, sta je sa njima, da li se oni organizuju ili ne u sept.? Decko i ja idemo u periodu od 8-18sept. pa cisto da znamo sta da ocekujemo unapred? 

Ovu poruku je izmenio lenjaguza: 02. Aug 2011 - 20:56

#52 malojko

turista

• Član
  • muški

Napisano: 03. Aug 2011 - 00:19

Krstarenja oko ostrva i izleti malim brodovima sigurno postoje, bus tura se organizuje ukoliko postoji dovoljno putnika a s'obzirom da je taj termin odavno rasprodat (raspitao sam se :D ) i to mozete ako zelite. Nocni zivot postoji i u tom periodu, mada polovina lokala vec ne radi :(
Ukratko, mozes da ocekujes super provod!!! :P
A koju ste vilu uzeli?

#53 lenjaguza

backpacker

• Član

Napisano: 03. Aug 2011 - 15:22

Pogledaj porukumalojko @ 03. Aug 2011 - 00:19

Krstarenja oko ostrva i izleti malim brodovima sigurno postoje, bus tura se organizuje ukoliko postoji dovoljno putnika a s'obzirom da je taj termin odavno rasprodat (raspitao sam se :D ) i to mozete ako zelite. Nocni zivot postoji i u tom periodu, mada polovina lokala vec ne radi :(
Ukratko, mozes da ocekujes super provod!!!  :P
A koju ste vilu uzeli?

Super!!! Bas si me oraspolozio, jer ja sam uvek za akciju i neke izlete, smara me to da po ceo dan blejim na plazi. :)))

Inace, idemo u vilu Natali, e sad kakva je konkretno nemam pojma, ali deluje mi preko slika da je ok. U principu, najvaznije mi je da je cisto, ionako se u sobi samo prenoci.

#54 malojko

turista

• Član
  • muški

Napisano: 03. Aug 2011 - 15:41

Vila Natali spolja deluje jako pristojno, razmatrao sam je i ja ove godine, ali posto idem autom uzeo sam najjeftiniji smestaj koji sam nasao jer u njemu necu provoditi puno vremena :D
Svidja mi se tvoj izbor, jako mi se svidja!!! :klap:

#55 lenjaguza

backpacker

• Član

Napisano: 04. Aug 2011 - 20:14

Hehehe drago mi je  :D Da nije to ova varijanta  :sator:  , hehe. U svakom slucaju gde god da si smesten manje je bitno od toga sa kim ides, to je najbitnije! 

Zelim ti da se najludje moguce provedes pa mozda se i sretnemo..  :turista:

#56 all4blonde

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • ženski

Napisano: 04. May 2012 - 17:20

Molim za pomoć! Da li iko zna koja od naših agencija drži smeštaj MOURIA 2? Zakintos-Laganas, na izlazu iz ulice sa disktekama, sama plaža iznad prodavnice. Do prošle godine je taj smeštaj bio u ponudi Perlatoursa, sada uopšte nemaju Zante u ponudi. Ako iko zna nešto, molim da mi odgovori! Hvaaaalaaaaa! :srce:

#57 Kaja 77

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 15. May 2012 - 21:13

Cao svima. Na Zakintosu sam bila prosle godine, kraj avgusta, pocetak septembra, sa suprugom i cerkom koja ima 4 g. Bili smo u Tsiliviju, preko Matika. Odlicna je agencija, smestaj je bio super/ vila angelica. Mesto je ko stvoreno za nas sa malom decom. Plaza je siroka, plicak je dugacak, pesak, a voda kao u banji. Nema onog efekta kad izadjes iz vode....brrrrr. Na Rodosu godinu dana ranije nam je upravo tako bilo. Mada je Rodos predivan. Faliraki na Rodosu je malo bolji, u smislu da ima manje vetra. Odlicna su krstarenja! Laganas je bas za mladje, neuparene:) U Laganasu u diskotekama pise na srpskom, srpska muzika, ona iz 90ih, narodnjaci. Ne po mom ukusu. NIKAKO! U Tsiliviju toga nema jer ima puno engleza, ali ne onih pijanih. Uglavnom sredovecnih.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0