Avionom do Soluna, kako do Stavrosa
Napisano: 05. Mar 2010 - 11:59
Ima li neko ideju, išao bih avionom do stavrosa krajem avgusta, sleteo bih u Solunu, karta nije skupa malo više nego do Tivta.
E, sad, agencije nemaju aranžmane avionom donde, a jedino što sam našao je da bi me iz jedne agencije povezli oni koji idu na neki od prstiju, ali kad sam pogledao auto kartu, shvatio sam da bi to bilo dugo, jer do stavrosa ide regionalni e90 a ako bih išao prvo na prste, to bi trajalo 3 sata
Pošto idemo sa bebom, hteli bi što bezbolnije da stignemo
Napisano: 05. Mar 2010 - 12:27
geopard @ 05. Mar 2010 - 11:59
Ima li neko ideju, išao bih avionom do stavrosa krajem avgusta, sleteo bih u Solunu, karta nije skupa malo više nego do Tivta.
E, sad, agencije nemaju aranžmane avionom donde, a jedino što sam našao je da bi me iz jedne agencije povezli oni koji idu na neki od prstiju, ali kad sam pogledao auto kartu, shvatio sam da bi to bilo dugo, jer do stavrosa ide regionalni e90 a ako bih išao prvo na prste, to bi trajalo 3 sata
Pošto idemo sa bebom, hteli bi što bezbolnije da stignemo
mislim da to definitivno nije nacin da "bezbolno stignete" s obzirom da imate bebu... onda idite kolima.
u principu, nije komplikovano jer ima medjugradski autobus cija je karta prosle godine u jednom smeru bila 6e. i stignete za 1h. ( extra je za jednodnevni izlet do Soluna
mada posto idete sa bebom i stvarima... ne znam bas da li ste u mogucnosti za takav poduhvat... :/ ipak je to bas cimanje.... nije stanica blizu aerodroma... itd.
ja licno ne bih................................... ovu soluciju.
Napisano: 05. Mar 2010 - 13:05
a zasto mislis da je manje mucenje za dete kola-avion-kola jos skoro 90minuta, jer je Aerodrom na suprotnoj strani od izlaza za Stavros
Napisano: 05. Mar 2010 - 13:40
Sad sam zvao monix, kažu taxi je 80 eur
Pih za sad sve otpada
Računica mi je ovakva:
Koliko često ide bus iz soluna za stavros i gde je autobuska stanica?
Ovu poruku je izmenio geopard: 05. Mar 2010 - 13:52
Napisano: 05. Mar 2010 - 14:36
mozda bi neko od Grka znao koliko je taxi do te stanice.
Zaboravih busevi idu dosta cesto na sat najduze
Ovu poruku je izmenio vekim: 05. Mar 2010 - 14:37
Napisano: 06. Mar 2010 - 09:57
U agencijama kojima sam pitao, jedna iz niša, atlantik i monix nema direktno da voze
U atlantiku je najbolje, ali kažem, za sad stvari stoje tako da bi išao prvo na neki od prstiju a to je baš dugo s obzirom na puteve. E sad, ne znam koliko je dobra ideja, ali ovo http://www.megaoutlet.gr/ je pored aerodroma, tako da bi tu prvo svratili da se žena malo odmori od puta hehe
Napisano: 07. Mar 2010 - 00:11
Napisano: 07. Mar 2010 - 03:18
Napisano: 07. Mar 2010 - 09:32
E sad, do kraja marta treba da bude objavljan letnji red vožnje, prošle godine su leteli 6x nedeljno
Ovu poruku je izmenio geopard: 07. Mar 2010 - 11:23
Napisano: 08. Mar 2010 - 09:30
Geparde pa sem tog megaoutleta tu ti je cosmo i ikea, ako cete u shoping, ali to sve zavisi od kolicine stvari koju nosite. A jesi li razmisljao o renta car-u kao opciji, ne verujem da si toliko los vozac da ne mozes tih 80-tak km da predjes. A ozbiljno jeste li razmisljali o Agia triadi kad vam je vec takva situacija.
Napisano: 08. Mar 2010 - 11:53
e sad, agia triada mi super izgleda ali ne vidim da ima aranžmana
Nama bi odgovaralo od 15-25 aug jer tad imamo jatove letove
U razmišljanju se vodim time da će mi u solunu biti sigurno lakše da se snađem nego u npr crnoj gori
Ipak je to veliki grad
Napisano: 08. Mar 2010 - 12:44
e sad Autobuska stanica je na sasvim drugom kraju grada, ali imas direktan gradski autobus koji vozi sa Aerodroma do KTEL (autobuske stanice)...to je autobuska linija 78...dakle udjes na prvoj stanici i sidjes na poslednjoj...
tu relaciju nikad nisam presla taksijem, ali ovako odokativno rekla bih da je negde oko 20 - 25E
Napisano: 08. Mar 2010 - 13:02
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0