Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Porfi beach Nikiti

94 odgovora na temu

#76 nena09

backpacker

• Član
  • Poruka:31
  • ženski

Napisano: 07. Feb 2012 - 16:06

Pogledaj porukuSaphira @ 07. Feb 2012 - 14:51

Ja se nadam da cu imati srece sa smestajem,trazila sam 1.sprat
Evo i ja uplatih ovaj hotel pocetkom jula.
NENA

#77 Saphira

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 07. Feb 2012 - 18:14

Super! Mozda se i sretnemo :)
Postavljena slika

#78 Vesna

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • ženski

Napisano: 10. Feb 2012 - 00:43

Jako sam se razočarala u TH <_< moja fenomenalna ponuda sa sajta na koju sam računala je ispala ponuda samo za Nemce, tj. DerTour to čuva samo za svoje domaće klijente a nas ko šiša. :nea:

U svakom slučaju, svima koji idu u Porfi želim lep provod. :)
Γειά σου

#79 Saphira

backpacker

• Član

Napisano: 10. Feb 2012 - 10:15

Vesna,a zasto ne ides i ti u Porfi preko TT-a? Imaju do 15.februara dodatnih 5% na uplatu u celosti,tj.15% ukupno.

A od svih agencija koje sam zvala (preko 20) oni imaju najbolju ponudu za ovaj hotel,cak bolju i od TH
Postavljena slika

#80 Vesna

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • ženski

Napisano: 11. Feb 2012 - 14:47

a ne idem ja u Porfi, Porfi nije bio ni u planu, nego smo raspleli o agencijama i nekako mi je bilo prirodno da ovde ostavim post o TH. :)

moj muž je bio oduševljen Porfijem, hotel jeste sladak ali mislim da se nećemo vraćati tamo. :srce:

ah, a ova fenomenalna ponuda koju pominjem se odnosi na Portes beach...
sve sam omašila, i temu i prst i hotel, nadam se da ćete mi oprostiti. :blush:

Ovu poruku je izmenio Vesna: 11. Feb 2012 - 14:48

Γειά σου

#81 Mr D

turista

• Član
  • Poruka:61
  • muški

Napisano: 11. Feb 2012 - 19:25

Ja otisao u TH da popričam o 2 hotela koja su ušla u najuži izbor, i tamo dok sam čekao i listao kataloge popričam malo sa ljudima i odlučim da odemo u treći koji i nije bio u razmatranju :)

I tako, mi idemo u Porfi Beach u julu, porodični apartman za suprugu i mene sa tri male curice.
Jedva čekam!

#82 Saphira

backpacker

• Član

Napisano: 22. Feb 2012 - 20:29

Vesna,a što?
Šta ti se nije dopalo?
Postavljena slika

#83 jella

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 07. Mar 2012 - 23:17

da li se neko ko je letovao u ovom hotelu seca menija za veceru, interesuje me postoji li nesto od posne hrane (riba, povrce bez mesa)?

#84 bojana2912

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 12. Mar 2012 - 21:21

I mi smo uplatili ovaj hotel,konacno nasli mesta....ne mogu da verujem da je vecina hotela rezervisana..elem,posto idemo sa bebom od 12 meseci i veeelikim deckom od 3 god.svaka informacija o samom hotelu ce nam dobro doci....i naravno preporuke za plaze,da li ima u blizini restorana,prodavnica....nadam se da cemo obilaziti i druge plaze pa da li da nosimo i svoj suncobran(inace prvi put letujemo u Grckoj)Hvala unapred na odgovorima...pozdrav od naseg cetvercaaaaa :D

#85 marjanche

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 29. Mar 2012 - 12:36

Pogledaj porukubojana2912 @ 12. Mar 2012 - 21:21

I mi smo uplatili ovaj hotel,konacno nasli mesta....ne mogu da verujem da je vecina hotela rezervisana..elem,posto idemo sa bebom od 12 meseci i veeelikim deckom od 3 god.svaka informacija o samom hotelu ce nam dobro doci....i naravno preporuke za plaze,da li ima u blizini restorana,prodavnica....nadam se da cemo obilaziti i druge plaze pa da li da nosimo i svoj suncobran(inace prvi put letujemo u Grckoj)Hvala unapred na odgovorima...pozdrav od naseg cetvercaaaaa Postavljena slika

Bio prosle godine u julu,idealno za malu decu, hotel je u obliku potkovice pa deca slobodno trce unutar a postoje i stolici sa stolicama za roditelje koji obicno tu sede piju kafu i paze na decu pogotovu obzirom da je vecina gostiju sa malom decom iz Srbije.U blizini nema ni prodavnica ni restorana osim u samom hotelu/ima oboje/ obavezno ponesite suncobran i stolice za plazu jer hotelske lezaljke i suncobran kostaju 7eur a i plaza nije neka.U okolini ima bezbroj plaza do kojih je lako stici kolima i svugde je moguce postaviti svoj suncobran.Hotel je sasvim pristojan ali sve naplacuju,suncobrane,stoni fudbal,bilijar,internet,tenis/sat 10eur/.Parking je mali i nikad nema mesta a frizider u sobi je minijaturan.

#86 marjanche

backpacker

• Član

Napisano: 29. Mar 2012 - 12:47

Pogledaj porukujella @ 07. Mar 2012 - 23:17

da li se neko ko je letovao u ovom hotelu seca menija za veceru, interesuje me postoji li nesto od posne hrane (riba, povrce bez mesa)?

Za veceru sluze cetiri vrste jela po pravilu dva sa dva bez mesa cesto ima ribe a u salat baru bar deset vrsta salate plus voce i sladoled.Hrana mozda nije previse raznovrsna ali je veoma ukusna i ima je dovoljno, ponekad je nestajalo sladoleda i lubenice.Voda koju mozete naruciti uz veceru je flasa 2,5eur.Ko nije uplatio veceru moze to da ucini na recepciji poceni od 8eur po osobi/za decu ne znam/.

#87 bojana2912

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 31. Mar 2012 - 15:42

Pogledaj porukumarjanche @ 29. Mar 2012 - 12:36

Bio prosle godine u julu,idealno za malu decu, hotel je u obliku potkovice pa deca slobodno trce unutar a postoje i stolici sa stolicama za roditelje koji obicno tu sede piju kafu i paze na decu pogotovu obzirom da je vecina gostiju sa malom decom iz Srbije.U blizini nema ni prodavnica ni restorana osim u samom hotelu/ima oboje/ obavezno ponesite suncobran i stolice za plazu jer hotelske lezaljke i suncobran kostaju 7eur a i plaza nije neka.U okolini ima bezbroj plaza do kojih je lako stici kolima i svugde je moguce postaviti svoj suncobran.Hotel je sasvim pristojan ali sve naplacuju,suncobrane,stoni fudbal,bilijar,internet,tenis/sat 10eur/.Parking je mali i nikad nema mesta a frizider u sobi je minijaturan.

Hvala ti na odgovoru....ma ako nadjemo neku plazu sa prirodnim hladom(a vidim da ih ima par)hotel ce nas vidjati samo ujutru i uvece....bitno mi je da je cisto,da je hrana raznovrsna a za ostalo se snalazimo...molim te,samo jos,posto sam na prethodnim stranicama procitala da je bilo problema sa vodom, kako ste vi prosli...da li je nestajalo tople vode?Mi idemo drugom polovinom juna :klap: .Hvala jos jednom :D

#88 marjanche

backpacker

• Član

Napisano: 31. Mar 2012 - 17:42

Pogledaj porukubojana2912 @ 31. Mar 2012 - 15:42

Hvala ti na odgovoru....ma ako nadjemo neku plazu sa prirodnim hladom(a vidim da ih ima par)hotel ce nas vidjati samo ujutru i uvece....bitno mi je da je cisto,da je hrana raznovrsna a za ostalo se snalazimo...molim te,samo jos,posto sam na prethodnim stranicama procitala da je bilo problema sa vodom, kako ste vi prosli...da li je nestajalo tople vode?Mi idemo drugom polovinom juna :klap: .Hvala jos jednom :D
Ne secam se problema sa vodom te ih verovatno nije bilo u bitnoj meri.Setio sam se jos necega sobe imaju magnetnu karticu na kljucu pa kad napustite sobu ne radi klima niti bilo sta osim frizidera a sobarice proveravaju dali je proradila cuvena srpska snalazljivost ostavi karticu-ponesi kljuc.

#89 vekimax

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 31. Mar 2012 - 20:43

@marjanche

"a sobarice proveravaju dali je proradila cuvena srpska snalazljivost ostavi karticu-ponesi kljuc. "
:klap:
xexexe

#90 marjanche

backpacker

• Član

Napisano: 31. Mar 2012 - 21:44

nije bas hehe posto te magnetna kartica ceka na recepciji pa se blamiraj.Upozorio bih sve koji su uplatili ovaj hotel da pokusaju da izbegnu sobe u prizemlju u koje se ulazi spreda sa terase posto su mracnije i znatno memljivije nego sto je prihvatljivo,kod svih drugih soba moze se napraviti promaja a i kupatila im imaju prozore.Na recepciji tvrde da sve standardne sobe imaju istu cenu pa sta kome zapadne,mi smo rezervisali tri sobe za zahtevom za sprat a dobili dve na spratu a jednu u prizemlju/ukopanu u zemlju/ trebalo mi je skoro sat da ubedim devojku na recepciji da mi je zameni a mislim da nebih uspeo bez odlicnog poznavanja engleskog moje dece i pozivanja na uplatu preko nemacke agencije pa su nam na kraju dali superior bez doplate.Ako imate pismenu potvrdu sprata obavezno je ponesite ogromna je razlika a cena ista.Da ne bude zabune postoji prizemlje od strane parkinga koje je prvi sprat od strane dvorista i to je najbolji polozaj ulazis ravno u sobu/bitno za kolica za bebe/ a ustvari si na spratu mada sa te strane postoji neka loza koja privlaci mnogo pcela kazu samo sredinom jula/bas kada smo mi bili/.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0