Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Porfi beach Nikiti

94 odgovora na temu

#91 Saphira

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 02. May 2012 - 16:45

U bre...mi smo tražili I sprat,a sad ne znam da li ima to i napismeno.
Što se plaže tiče,nemam nameru da idem na gradsku ako ne moram, već imamo u planu da obilazimo druge plaže.
Postavljena slika

#92 marjanche

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 02. May 2012 - 18:59

Samo ako je napismeno imate sansu da to i dobijete bez grcevite borbe a ima vremena da izvucete pismenu potvrdu.Plaza nije gradska vec hotelska na koju je pristup moguc samo kroz hotel.U okolini 5-15km ima mnogo lepsih i opremljenijih nego sto je ova.

#93 Saphira

backpacker

• Član

Napisano: 03. May 2012 - 16:55

Super,hvala!
Proverila sam, imam napismeno da je u pitanju 1.sprat

Imaš li neku sugestiju,koju plažu preporučuješ, restoran,ili šta drugo za videti?
Postavljena slika

#94 marjanche

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 03. May 2012 - 18:06

Pogledaj porukuSaphira @ 03. May 2012 - 16:55

Super,hvala!
Proverila sam, imam napismeno da je u pitanju 1.sprat

Imaš li neku sugestiju,koju plažu preporučuješ, restoran,ili šta drugo za videti?
Po meni Kalamitsi plaza je najbolja uredjena plaza/kafici, toaleti, lezaljke/ a divlja svakako Orange beach/kod Sartija/ mada tamo cesto ima naturista koji se mesaju sa obicnim kupacima sto nekome moze biti problem.U Sartiju se moze pojesti odlicna jagnjetina ako naletis kada skidaju sa raznja posto nestane za 10min.Ako ste uplatili samo dorucak mozete vecerati za 8eur. po osobi/mislim da je za decu do 12god. besplatno/ samo sednete i platite konobaru koji nudi vodu/uz napomenu da je tako dogovoreno na recepciji/. Vecera je sasvim pristojna i raznovrsna, pogotovu salate a ima i sladoleda i voca te to ispadne najjeftinija opcija a nemate obavezu da jedete svaki dan.

#95 Saphira

backpacker

• Član

Napisano: 03. May 2012 - 18:28

Uplatili smo polupansion.
Hvala ti na savetu.
Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0