Putovanja.info Forum: Spanija - preporuka - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (45 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Spanija - preporuka preporuke za letovanje u Spaniji 2010.

#46 Korisnik je offline   twixy

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 550
  • Učlanjen: 22.03.07

Napisano: 11. mar 2010 - 15:36

Pogledaj porukuTidzi @ 10. mar 2010 - 17:52

Twihy, posto si verovatno obisla celu istocnu obalu Spanije od Katalonije do Andaluzije..reci mi molim te, koje mesto je po tebi bolje za odmor (mislim na Costa Bravu)? Da li je to Lloret de Mar, Santa Sussana, Calella....Nazalost neidemo automobilom nego avionom. Interesuje nas, pre svega, lepo i cisto more i da imamo uvece gde da prosetamo..Uplatili bih prvu polovinu avgustaPostavljena slika

Tidzi, na zalost nemam odgovor za tebe. Nismo obilazili letovalista posto smo isli u maju na "kruzni" put po Spaniji.

Za Lloret se sigurno ne bih odlucila, previse budvanski. Radije bih odabrala neko manje mesto.
Eto, nisam bila od pomoci.
0

#47 Korisnik je offline   lutalica

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 118
  • Učlanjen: 30.08.06

Napisano: 11. mar 2010 - 21:09

Mozda Tossa del Mar, prvo mesto severno od Lloreta, odmah iza coska :-P
Mirnije, ima tvrdjavicu na brdu sa lepim pogledima, divne plaze, simpatine restorancice i jedno sjajno mesto za flamenco ;) Do Lloreta nije problem jer ima lokalni bus za 1e, pa mozes otici na izlet da vidis i to.

Ovu poruku je izmenio lutalica: 11. mar 2010 - 21:10

0

#48 Korisnik je offline   ticcca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 65
  • Učlanjen: 30.03.08

Napisano: 16. mar 2010 - 16:02

Rezervisala sam danas Don Juan centar u Argusu za 30.5. Postavljena slika Devojka iz agencije mi je rekla da za taj termin u DJC ima jos par soba...
Postavljena slika
0

#49 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5052
  • Učlanjen: 17.02.07

Napisano: 17. mar 2010 - 01:29

Supeeeeeeeeeeeer! Taman neko i meni da napiše putopis i da pomogne malo! :)

Ja ću krajem jula tako da imaš vremena do tada u izobilju! :)
0

#50 Korisnik je offline   Ivana.Dj

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 16.03.08

Napisano: 17. mar 2010 - 10:53

Odluka je pala ! Ovog leta od 17.07. - 03.08. Malaga, a onda o3.08. - 07.08. Barselona ! :DJeeeeeedva čekam !!!
1

#51 Korisnik je offline   jedna mala

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 454
  • Učlanjen: 25.09.07

Napisano: 17. mar 2010 - 13:11

imate li neki predlog za Palma Novu neki dobar smestaj isli bi kraj jula pocetak avgusta
0

#52 Korisnik je offline   lela_bg

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 17
  • Učlanjen: 25.06.09

Napisano: 21. mar 2010 - 14:26

Pogledaj porukuIvana.Dj @ 07. mar 2010 - 20:00

Definitivno polazak za Barselonu 22.07., a povratak 10.08. Krajnja destinacija je Malaga , a prevoznik Spanair ! Povratana karta ukupno je 180e ! Ja bih da sačekam još koji dan pre kupivine karat, jer Spanair treba da otvori kancelariju u Bgu, pa mi je to još sigurnije. Roly, ako o tome nešto saznaš, javi ! Vidimo se u Andaluziji ! :)

Treba mi pomoc iskusnih za online rezervaciju kod spainair-a
S obzirom da nove pasose i l.k. jos nismo izvadili, sta da upisujem kao identification document/idenification document number? U ponudi su DNI with letter (NIF), Registration Certificate/NIE with letters, National ID i Passport
Sta je tu sta? Sta bi bio nas maticni broj npr?
:huh:
I kod njih ne prolazi Visa electron?
0

#53 Korisnik je offline   Ivana.Dj

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 21. mar 2010 - 18:17

Najbitniji je pasoš  njegov ID tj broj pasoša koji trenutno imaš. Ja ću sa sobom poneti i stari i novi pasoš i to ne bi trebalo da bude problem Srećno !
0

#54 Korisnik je offline   Atina11

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1853
  • Učlanjen: 15.05.09

Napisano: 24. mar 2010 - 00:45

Pozdrav svima,imam pitanje za one koji su putovali autobusom u Lloret de Mar,koliko dugo traje put?Znam da je dug,ali me zanima koliko :stidljivko:

0

#55 Korisnik je offline   ticcca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 65
  • Učlanjen: 30.03.08

Napisano: 24. mar 2010 - 16:45

Meni su rekli 24h...:smorilo:
Postavljena slika
0

#56 Korisnik je offline   Deni32

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 25.02.10

Napisano: 25. mar 2010 - 11:16

Postavljena slikaPozdrav svima

Molila bih sve one koji su bili u Španiji na letovanju, da napišu nešto o vanpansionskoj potrošnji..Koliko je skupo? Ko se seća neka napiše neke cene, pića, hrane-restorani...čisto kao orjentir. Moja porodica planira ove godine na letovanje, sviđa nam se Callela-Costa Brava, cene smeštaja su ok, kao i Grčka ostrva, ali me neki "plaše" da je vanpansionska potrošnja mnogo skupa. Doduše, oni koji to pričaju nisu bili, već su "čuli"... Zato molim sve koji su bili na licu mesta, sve videli i prošli, da pišuPostavljena slika
0

#57 Korisnik je offline   Ivana.Dj

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 25. mar 2010 - 11:48

Koliko se ja sećam, cene su sasvim pristojne, mislim jeftinije od Beograda, a kao recimo grčka ostrva. Super marketi su odlično snabdeveni i cene su malo više nego kod nas. Ne sećam  se recimo cena pića po kafićima, ali uopšte ne pamtim da je Costa Brava extra skupa. To je valjda i razlog što ove godine idem ponovo u Španiju ! :)
0

#58 Korisnik je offline   m&m

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 24
  • Učlanjen: 23.03.10

Napisano: 25. mar 2010 - 11:49

Bila sam u Španiji pre 4 godine. Uplatila sam hotel sa 4 zvezdice u all inclusive varijanti, ali ljudi koji su bila sa nama u grupi su uplaćivali PP i posle od njih čujem komenare da nije nešto skupa vanpansionska potrošnja. Ko god da ide u Španiju neka ponese dosta para, jer ima u ponudi dosta izleta i naravno zbog šopinga koji je dosta povoljniji nego ovdePostavljena slika
0

#59 Korisnik je offline   Deni32

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 25.02.10

Napisano: 25. mar 2010 - 16:35

Postavljena slikaHvala na informacijama, znače mi...

Po svemu onome što sam pročitala o Španiji, pogotovu Costa Brava i predpostavila sam da ne može biti tako skupo, ali ipak je bolje kada napišu ljudi koji su bili i znaju, a ne "čuli"...Mislim da smo prelomili, Španija-leto 2010 definitivno!Postavljena slika
0

#60 Korisnik je offline   Atina11

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1853
  • Učlanjen: 15.05.09

Napisano: 25. mar 2010 - 16:42

Pogledaj porukuticcca @ 24. mar 2010 - 15:45

Meni su rekli 24h...:smorilo:

Da,tako sam i mislila...Podugacak put :-P

0

• (45 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com