Da li je neko bio u hotelu Selva Mar i Riviera? Dvoumimo se oko ta dva hotela pa ne znamo sta da izaberemo! Dva razlicita mesta, jedan je preko puta plaze, a drugi nekih 500 m od plaze... Sta izabrati?
Help
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Spanija - preporuka preporuke za letovanje u Spaniji 2010.
Napisano: 17. avg 2011 - 00:29
JA BIH TI LICNO PREPORUCILA SELVA MAR JER SAM BILA U SLICNOJ DILEMI OVE GODINE. RIVIERA DODUSE NEZNAM KAKVA JE ALI JE SELVA MAR OK. NALAZI SE NA SUPER MESTU U MIRNIJEM DELU LJORETA A I PLAZA JE U TOM DELU SUPER JER SU BLIZU MALE LEPE KAMENITE PLAZE.JA SAM BILA PREKO SPIRITA POCETKOM LETA OD 26.06.2011 DO 09.07.2011 U ALEXISU PREKO PUTA SELVA MARA.SVAKA CAST SPIRITU KAO AGENCIJI A DA NEZABORAVIM I VODICE SUPEEER SU!!!!!SVE POHVALE. UZIVACES U BILO KOJEM OPUSTENO SPANCI NAS CEKAJU. DAVNO NISAM DOZIVELA TO DA ME PITAJU U PRODAVNICI
ODAKLE SAM? NA MOJ ODGOVOR SRBIJA PRODAVAC KULTURNO ODGOVORI VELKOM!MNOGO PRIJATNIJE NEGO U GRCKOJ JEDINO STO SU IM SE DOSELILI ARAPI KOJI SU OTVORILI DOSTA RADNJI ALI....
ODAKLE SAM? NA MOJ ODGOVOR SRBIJA PRODAVAC KULTURNO ODGOVORI VELKOM!MNOGO PRIJATNIJE NEGO U GRCKOJ JEDINO STO SU IM SE DOSELILI ARAPI KOJI SU OTVORILI DOSTA RADNJI ALI....
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. avg 2011 - 18:08
Napisano: 21. avg 2011 - 18:11
Prvo: ne citirajte ako odgovarate direktno na prethodni post.
Drugo: ne pisite velikim slovima
Trece: Spominjanje imena agencije u ovom slucaju nije potrebno (mada i u svojoj drugoj poruci hvalite istu)
Drugo: ne pisite velikim slovima
Trece: Spominjanje imena agencije u ovom slucaju nije potrebno (mada i u svojoj drugoj poruci hvalite istu)
uvek s Ljerkom

Citiraj
Odgovori na ovo