Mi (dragi i ja) bismo isli autobusom i odseli bismo u hotelu sa recimo 3-4 zvezdice, pristojan, da nije krsh, tako nesto.Za sada najcesce u ponudi nasih agencija vidim Lloret de mar, ali jos nema svuda cena. Za sada je Argus imao najpovoljniju ponudu i taman nam se hotel Don Juan ucinio finim, kad ja malo izguglah i na youtube nadjoh dosta klipova gde se cini da je to jedna velika ekskurzija taj hotel. Kapiram da je to celo mesto za mlade i jedna velika zurka, nismo ni mi matori, ali daleko od toga da bismo voleli da non-stop iz susednih soba treshti muzika ili da se tokom cele noci klinci nadvikuju preko terasa. Prosle godine smo bili u Paraliji i nije nam smetala ta takoreci pijaca na ulicama, ali je to sto nam je vila bila dve ulice od centra, tiha i mirna, bilo neprocenjivo, narocito u poredjenju sa glavnom ulicom gde je sa svake druge terase trestao neki nas narodnjak.
Recice neko: koliko para toliko muzike, ali ako neko zna finiji, pa i za nijansu skuplji hotel, neka javi da razmotrimo. Inace, glavni plus je sto je blizu Barselone i sto je jeftino, mislim nama je to plus.
Dakle, ko god ima neki savet u vezi sa izborom hotela u Spaniji, a gde se ide busom, da nije previse skupo i slicno neka javi. Takodje, ko primeti da je neka ganecija izbacila ponudu za Spaniju neka napise. Svi koji vole Spaniju, koji su bili ili koji ce ove godine ici su vise nego dobrodosli
Ovu poruku je izmenio maryyy: 02. mar 2010 - 00:32

Citiraj
Odgovori na ovo