Napisano: 01. Mar 2010 - 21:26
Da li neko moze da napise lokacije garaza u centru, kao i cene? Koliko je tesko naci mesto subotom? Da li je mozda pametnije ostaviti auto kod Ikee ili Mega outleta, pa se prevozom spustiti do grada?
Hvala svima na odgovorima!
Napisano: 03. Mar 2010 - 10:51
prodjes Aristotelov trg pa na cosku kod Nacionalne banke Grcke skrenes, ako dobro pamtim na
drugoj raskrsnici je parking, ali je svakako sledeca ulica more.
Parking je bio 2evra sat
imas varijantu u hotelu Makedonija ali tamo je bas skupo, mislim da su nas 4h kostala nesto malo manje od 20evra
i imas kad prodjes hotel Makedonija na raskrsnici gde je Goodys na ulici svi besplatno parkiraju pa smo i mi, receno nam je da je dozvoljeno.
A ako se tu parkiras obidji i tri prelepa parka, park muzike, park cveca i park vode i uzivaj
Napisano: 03. Mar 2010 - 13:54
Pronasao sam na temi Solun - radno vreme prodavnica, ali se ponadah jos nekoj informaciji na izdvojenoj temi
Cini mi se da sam negde pronasao i neku info o parkingu na Plateia Elefterias.
Provericu kad budem otisao
Napisano: 24. Mar 2010 - 14:50
Postoji parking na Plateia Eleftherias na samom pocetku Nikis ulice (ulaz iz Ion Dragoumi ulice) i on je najjeftiniji. Cena po satu je 2.10 evra i u subotu je bilo mesta, ali su ona vrlo uska tako da je gusto pakovanje
Tu je i parking na pocetku Tsimski ulice koji je pominjan na temi Solun - radno vreme prodavnica gde je cena za prvi sat 4 evra, drugi 3, itd.
Primetio sam i par garaza u poprecnim ulicama u odnosu na Nikis kod kojih su cene malo vece u odnosu na parking na trgu Eleftherias.
Napisano: 24. Mar 2010 - 15:23
u nastavku Tsimiskija (Politehniou ulica) cosak iza Astoria hotela, sa leve strane ima trospratna garaza, i tu su cene poprilicno povoljne (ne znam tacne iznose, par puta sam tamo ostavila auto i bilo je ok),
treca varijanta je parking u luci...ali on ima radno vreme, tako da o tome vodite racuna (npr. nocu je otvoren do ponoci ili 2 ujutru, ne secam se)
ako neko zeli da izbegne guzvu u Tsimiskiju moze kola da ostavi sa donje strane sajma, preko puta Arheoloskog muzeja na Vellidio parkingu (ima i tabla na kojoj uredno pise koliko ima praznih mesta)...parking je automatizovan, placa se po povratku na automatu, i povoljan je
u principu treba izbegavati podzemnu garazu kod HANTH/a (pocetak Tsimiskija sa leve strane), garaza je supersonicna (ona sto vam ''pojedu'' auto i upakuju ga nekoliko desetina metara nize
i budite vrlo oprezni sa parkiranjem u centru, ima dosta milicije (dimotiki astinomia) koja ima posebne uniforme i vrlo je revnosna te je i velika verovatnoca da dobijete kaznu za nepropisno parkiranje
#6 Gost mile-mobilni_*
Napisano: 24. Mar 2010 - 15:29
navodno,dosta povoljnija varijanta nego charterom iz beograda.
inace,upravo saznah... do daljnjeg,verovatno do maja... ne saobracaju hidroavioni za skiatos i volos iz soluna
thanks...
Napisano: 02. Apr 2010 - 11:49
Hvala
Napisano: 29. Jul 2010 - 13:14
Napisano: 29. Jul 2010 - 13:23
Napisano: 29. Jul 2010 - 15:25
jucakobrica @ 29. Jul 2010 - 13:23
Steta sto ne moze da se parking plati kao kod nas, SMS-om.
Napisano: 29. Jul 2010 - 15:50
Moj brat je prosle godine parkirao auto negde iznad univerziteta ili naselja-valjda "Aristotel", tacnije u blizini nekog groblja znad neke dvosmerne ulice,prosao neku malu pumpu na brdascetu i zabo ga ispred nekih zgrada. Kaze da mu niko nije dirao auto i nije kupovao nikakve kartice-nije nista platio ili je on samo imao srece ?
Napisano: 30. Jul 2010 - 01:01
jucakobrica @ 29. Jul 2010 - 13:23
Napisano: 30. Jul 2010 - 07:11
Napisano: 30. Jul 2010 - 09:07
Napisano: 30. Jul 2010 - 10:41
Jel to cena od ove godine ili prosle Bbbking? Mi idemo opet za dve nedelje.
Ovu poruku je izmenio jucakobrica: 30. Jul 2010 - 10:42
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0