Nabeul hotel kheops
Započeo/la: natakata, 27. Feb 2010 16:01
5 odgovora na temu
Napisano: 27. Feb 2010 - 16:01
e izgleda da dodje vreme da se polako budimo iz zimskog sna i da polako pocnemo da mislimo na leto.obrni okreni izgleda da ce za nas i ove godine biti aktuelan morski odmor u tunisu.nadjoh ove godine zanimljiv grad u tunisu NABEUL hotel KHEOPS 4* po meni dosta povoljno preko joll-ija za 2 odraslih i2 dece 15 i 13 godina oko 1200 eura polupansion pa me interesuje da li neko nesto zna o ovom hotelu.hvalapublic/style_emoticons/default/smajl.jpgpublic/style_emoticons/default/biggrin.jpg
Napisano: 28. Feb 2010 - 11:05
natakata @ 27. Feb 2010 - 16:01
e izgleda da dodje vreme da se polako budimo iz zimskog sna i da polako pocnemo da mislimo na leto.obrni okreni izgleda da ce za nas i ove godine biti aktuelan morski odmor u tunisu.nadjoh ove godine zanimljiv grad u tunisu NABEUL hotel KHEOPS 4* po meni dosta povoljno preko joll-ija za 2 odraslih i2 dece 15 i 13 godina oko 1200 eura polupansion pa me interesuje da li neko nesto zna o ovom hotelu.hvalapublic/style_emoticons/default/smajl.jpgpublic/style_emoticons/default/biggrin.jpg
Nabeul ti bas i nije zanimljiv grad. Zapravo zavisi sta podrazumevas pod tim. To nije turisticko mesto, ima malo hotela Kheops, Prince, tako da ne vrvi od turista, pogotovo jos ako ides van sezone jer onda su i hoteli jedva zauzeti i sve deluje nekako pusto. Ima pijacu koja je petkom puna prodavaca jer dolaze iz svih krajeva, par radnji (sportska oprema, tehnika) i uglavnom sirotinjske kuce. Malo je smor, za razliku od komsijskog Yasmina ili Hamameta. Po meni za te pare mozda bolje naci neki hotel u Portu, blizu ti je Sus a opet dovoljno daleko od guzve i prljavstine, plaza predivna i nema puno lokalaca.
Napisano: 28. Feb 2010 - 18:17
Nabeul ti bas i nije zanimljiv grad. Zapravo zavisi sta podrazumevas pod tim. To nije turisticko mesto, ima malo hotela Kheops, Prince, tako da ne vrvi od turista, pogotovo jos ako ides van sezone jer onda su i hoteli jedva zauzeti i sve deluje nekako pusto. Ima pijacu koja je petkom puna prodavaca jer dolaze iz svih krajeva, par radnji (sportska oprema, tehnika) i uglavnom sirotinjske kuce. Malo je smor, za razliku od komsijskog Yasmina ili Hamameta. Po meni za te pare mozda bolje naci neki hotel u Portu, blizu ti je Sus a opet dovoljno daleko od guzve i prljavstine, plaza predivna i nema puno lokalaca.
Napisano: 16. Mar 2011 - 20:43
Mi smo bili dva puta u KEOPSU i ići ćemo opet. To je velik hotel sa luksuznim enterijerom, ali "u godinama". Sobe su prostrane,kreveti udobni,dobro se održavaju ali nisu nove(ako je to nekom važno). Bazen je olimpiski. Na plažu se ide kroz hotel Piramides, oko 400 m, ali nije strašno, kao što zvuči. Plaža je peščana,more bistro i toplo od 10.07 do 25.08. -provereno. Hrana je raznovrsna i ukusna. Voća u izobilju. U hotelu je disko, pa treba izbegavati donje spratove desne strane hotela. Blizu su divna šetališta, veliki supermarket , vile... Radnje, restorani i kafići su malo dalje u gradu...
Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..
Napisano: 28. Jan 2012 - 16:20
U prethodnom postu su slike naše sobe, jednog od stolova sa kolačima
(šta mogu kad mi je to najvažnije), plaže i jedne od kuća u Nabelu, blizu hotela.
Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0