Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Leto 2010

332 odgovora na temu

#1 švrćka

backpacker

• Član
  • Poruka:31

Napisano: 27. Feb 2010 - 15:54

može li mi neko da kaže o hotelu sunny days el palacio zanima me kakva je plaža zbog dece i ima li neko preporuku za neki drugi hotel

#2 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:445
  • ženski

Napisano: 07. Mar 2010 - 04:40

Kada planiras da ides,koji mesec?Preko koje agencije....jesi li vec videla ponudu u nekoj agenciji ili onako planiras?
Mmmmmore :))))

#3 švrćka

backpacker

• Član

Napisano: 10. Mar 2010 - 19:13

Pogledaj porukuakaboka @ 07. Mar 2010 - 04:40

Kada planiras da ides,koji mesec?Preko koje agencije....jesi li vec videla ponudu u nekoj agenciji ili onako planiras?

videla sam hotel sunrise mamlouk palace a agencije nisu još sve izašle sa ponudama jedino big blue a oni su bili ispalili na nekom aranžmanu pre 2-3 godine pa ne znam šta je raditi a išli bi krajem juna

#4 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 10. Mar 2010 - 21:42

Nisam uzivo videla taj hotel,vec samo preko slika i cini mi se da je jako lep,ipak ima 5 zvezdica,trebalo bi da valja :).Malo ima taj orientalni izgled,koji ja licno i ne volim bas.

kolika je cena?

Ovu poruku je izmenio akaboka: 10. Mar 2010 - 21:54

#5 švrćka

backpacker

• Član

Napisano: 11. Mar 2010 - 00:24

Pogledaj porukuakaboka @ 10. Mar 2010 - 21:42

Nisam uzivo videla taj hotel,vec samo preko slika i cini mi se da je jako lep,ipak ima 5 zvezdica,trebalo bi da valja :).Malo ima taj orientalni izgled,koji ja licno i ne volim bas.

kolika je cena?

al za odrasle je 530 a za decu samo aviom plaćaju vidim da ima dosta sadržaja ali neznam kakva mu je plaža.Ne bi volela da je onaj plićak po 200 m onda od kupanja nema ništa.Argus je dao dosta dobru punudu ali su uglavnom hoteli sa 3 zvezde a tu verovatno hrana i nije neka.Prošle godine smo bili u kušadasiju naš hotel je bio dobar a ostali hoteli sa manje zvezdica su imali oskudnu hranu pa su se svi žalili na to

#6 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Mar 2010 - 01:28

To je odlicna cena!Znas li da mi kazes za juli mesec kolika je cena?jer sam ja prosle god isla u Hurgadu,u julu,pa da uporedim cene!?

Mislim da je cela Hurgada takva-plicak.Sto mozda i nije lose,jer ides sa decom,ako sam te dobro razumela.

Tako sam i ja mislila,da ce biti dosadno dok dodjes do dubine,ali stvarno mi nije smetalo.Jedino sto bih te posavetovala,da obavezno kupis one cimelice za vodu,je ce ti biti preko potrebne da bezbolno zadjes u dubinu.Mislim da je ovaj hotel dobar,kazem jedino me taj orijentalni izgled odbija,ali prosto takva je sredina,pa ne bi trebalo da smeta.Deluje mi kao da ima prostora za setnju,veliki bazen...

Hrana bi trebala da je dobra,jer ima 5 zvezdica.Oni manje vise vrte istu hranu,ali dobra stvar je sto uvek imas dosta izbora,vise ponuda,pa mozes da biras,npr.da li ces za veceru jesti-piletinu,spagete,sendvic,salatu samo ili ribu....

Nisi do sada isla u Egipat?

#7 švrćka

backpacker

• Član

Napisano: 11. Mar 2010 - 12:10

Nisam do sada bila u Egiptu klinac nam ima 8 godina a obožava da roni a u Turskoj je to nemoguće zbog talasa koji su stalno.A u Egipat bi išli jer smo čuli da je more čisto i zanimljivo za ronjenje što bi njega oduševilo.Cene su ti skoro iste i u julu za odrasle ti je 540 a deca plaćaju 199 što nam je dosta povoljnije od Grčke pa i od Turske u toj kategoriji hotela.Argus je izašao sa ponudom sa titanik hotel komentari su dobri a ima i veliki akva park a plićak je 300 metara od plaže.Jedino ima neki prevoz kao autić što prevozi preko pontonskog mosta do veće dubine gde je odjednom prelaz na 3 metra dubine.Sad se dvumimo u koji ćemo hotel ovaj u rgusu je još povoljniji odrasli plaćaju 440 prvo dete 190 a drugo 330. U svakoj agenciji je drugačije tretitaju decu ali izgleda da je odluka pala da cemo ići u Egipat.Gde ćeš ti ove godine

#8 Simo

putnik

• Član
  • Poruka:112

Napisano: 11. Mar 2010 - 13:38

Preko zime sam slabije pratio forum, sad gledam cenovnik Argusa pa nesto ne mogu da verujem da su aerodromske takse 34 evra. Kad se to desilo ? Doduse do pocetka letnje sezone ima vremena pa mogu da ih povecaju ali sa 75 (da ne kazem 115 evra 2008. god) ovo je super.

#9 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 11. Mar 2010 - 14:36

Da, na sajmu sam i ja saznala da su dosta spustili cene aerodromskih taksi mi smo 2008 aer.taksu za Egipat platcala 90e po osobi, ovo je sad milina ...

#10 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Mar 2010 - 16:09

To je stvarno ok cena!!Pogledaj gde se hotel nalazi,lokaciju njegovu,ako ti je to bitno.Npr.ja volim hotele koji su van centra,koji su udaljeni od mestana.Medjutim znam ljude koji su bili u samom centru,u hotelima nize kategorije,pa su se odlicno proveli.

Ove godine planiram da opet idem u Hurgadu :).Sarm nesto ne bih,on je,kazu raj za ronjenje,ali ne mozes postepeno u vodu da ulazis,vec moras sa mostica da ulazis direktno u dubinu,da ne bi nagazili korale,jer su zasticeni.

Planiram u julu,ali ni ja ne znam koji hotel.Nisam jos ni jednu ponudu,ovde na forumu videla za tu destinaciju.

Super,ako su snizili taxe,red je bio,ali prosto ne verujem,previse dobro zvuci :)!I ja sam placala 90 e po osobi,strasno,preterivanje!!!

#11 švrćka

backpacker

• Član

Napisano: 11. Mar 2010 - 17:30

za taj hotel nema mnogo komentara samo 2 i oba su dobra,a za takse mnogo je velika razlika npr.Tunis je ostala taksa 85 evra pa za nas 4 je dosta velika razlika.A hoteli su 10 minuta vožnje do grada što nam i odgovara kad budemo hteli ići da vidimo šta ima u njemu odvešćemo se.Nadamo se da će u hotelu biti uveče zanimacija bar je i u Turskoj bilo šta ćemo svaki dan u gradu sa klincima

#12 salsita

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Mar 2010 - 18:01

STAAA jedino za Tunis je ostala ista taxa, ne mogu da verujem Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio salsita: 11. Mar 2010 - 18:01

#13 salsita

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Mar 2010 - 18:02

Pogledaj porukušvrćka @ 11. Mar 2010 - 17:30

za taj hotel nema mnogo komentara samo 2 i oba su dobra,a za takse mnogo je velika razlika npr.Tunis je ostala taksa 85 evra pa za nas 4 je dosta velika razlika.A hoteli su 10 minuta vožnje do grada što nam i odgovara kad budemo hteli ići da vidimo šta ima u njemu odvešćemo se.Nadamo se da će u hotelu biti uveče zanimacija bar je i u Turskoj bilo šta ćemo svaki dan u gradu sa klincima

To kazes za hotel Titanic beach...

#14 švrćka

backpacker

• Član

Napisano: 11. Mar 2010 - 18:15

za titanik unutra je fantastičan bar na slikama i tobogani su im super ali vidim na reportažama da je voda do kolena 300 metara a više mi se sviđa sunrise mamlouk palace cene su otprilike iste a vidim da je i voda dublja nije takav strašan plićak

#15 salsita

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 11. Mar 2010 - 18:26

Ono sto sam videla na trip advisoru vezano za Titanic beach stvarno je super , iygleda extra plus komentar sa foruma koji je na svom mestu , mi idemo sa bebom a prijatelji nasi sa dvoje dece pa mislim da bi nam i taj plicak bio odlican zbog klinaca da ih ne izgubimo :) Titanic beach je 3,4 hotela od Desert rose hotela a mi smo u Desertu bili 2008g. i na super je lokaciji .

Sunrise mamlouk nisam ni gledala a moracu, kad sam videla Titanic i cenu vise nista nisam ni videla ni cula :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0