Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

2846 odgovora na temu

#2836 Kate81

putnik

• Član
  • Poruka:113
  • ženski

Napisano: 18. May 2012 - 11:38

Zdravo svima!!

Prvi put sam na temi Skiatos, obično sam na Tasosu :)
Ali ove godine bismo promenili i otišli na Skiatos..

Vidim da Skiatos važi za ostrvo sa lepom prirodom sličnom Tasosu,
pa pošto nam je najbitnije da se dooobro odmorimo i iskupamo na lepim plažama,
prilično smo se "primili" na Skiatos! :)

Išli bismo kolima i u sopstvenom aranžmanu, pa bih volela ako biste mogli da mi
date neke savete oko prevoza, nalaženja apartmana - da li preko interneta ili neko od
vas može da me uputi na neke Grke kod kojih su bili i slično...

Unapred HVALA!!!! :thankyou:

Ovu poruku je izmenio suki: 18. May 2012 - 16:23

#2837 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 18. May 2012 - 16:26

Ivanjuska, sto se tice terasa, tu si u pravu, u Makisu su i meni se cini, intimnije. A s obzirom da ste kolima, onda mozda i nije toliko bitno gde ste, pod uslovom da stalno koristite kola. Jedino ako idete u top sezoni, kazu da je uvece frka u gradu za parking.

Ovu poruku je izmenio suki: 18. May 2012 - 16:27

#2838 goxsi

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 19. May 2012 - 00:25

Tanjas, sto se tice vile Pavlos Marie tesko ces dobiti vise informacija od onih koje dobijes u agenciji. Neznam nista vise od tebe o ovoj vili, ali mislim da ne bi trebalo da bude lose s' obzirom da je u konkurenciji vile Makis, Fantazie i dr. koje nude agencije jedna od skupljih. Ja sam uplatio isto Pavlos Mariu i iscitao sve od prve strane i nisam nasao nijedan komentar o njoj. Sto se tice rent a cara, ja sam kontaktirao neke od rent a car agencija i cene se krecu za najjeftiniji hjundai atos od 30 do 40e po danu u periodu od 01. 07. 2012. Ako auto iznajmljujes na sto vise dana cena je manja. Sto se vile tice po slici se vidi da je jako blizu vode pa obavezno poneti aparat protiv komaraca.

#2839 tanjas

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 20. May 2012 - 15:52

Hvala,Goxsi! Vise informacija kad se vratim , posle 20.juna .Pozdrav,

#2840 stjack

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 22. May 2012 - 11:53

@Kate81,
mi smo bili prošle godine, baš u takvoj kombinaciji koju pominješ - sopstveni prevoz i aranžman.
Oko prevoza i trajekta pretpostavljam da već sve znaš, a mi smo smeštaj pronašli i rezervisali preko našeg Užičanina koji živi na Skiatosu, i ovde je bio prijavljen kao član, Mile-Mobilni.
Kontaktirali smo ga mailom na el_grecos1@yahoo.gr. Izvinjavam se ako ovaj nacin nije dozvoljen kao reklamiranje, pa neka moderatori obrišu adresu, ako kršim propise.
Bili smo zadovoljni i smeštajem i cenom (ipak se malo cenjkaj ;) pa ce biti povoljnije i-ili bolja lokacija za iste pare)
Naša iskustva sam opisala ovde na temi (na 170 i nekoj strani), pa prelistaj ako te ne mrzi

Ovu poruku je izmenio stjack: 22. May 2012 - 11:57

Faith is the vision of things unseen. Only those who see the invisible can do the impossible.

#2841 danijelakg

backpacker

• Član
  • Poruka:16
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 01:36

Drugari,

ja krećem 26.05. na Skiathos tako da ćete vrlo brzo imati informacije iz prve ruke o ceni renta car-a i svega ostalog što vas interesuje. Pročitala sam ceo forum i hvala svima koji su se potrudili da nas koji pprvi put idemo tamo pripreme na pravi način jer je predznanje vrlo bitno :D

#2842 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • Poruka:134
  • muški

Napisano: 24. May 2012 - 14:15

Molio bih nekoga sa ličnim iskustvom da mi odgovori na veoma prosto pitanje. Sa ozirom na cenu trajekta za kola plus dve osobe, interesuje me koliko dana rentiranja automobila imam za razliku u ceni? Hvala, a da nagadjam mogu i sam.

#2843 Kate81

putnik

• Član
  • Poruka:113
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 15:03

Pogledaj porukustjack @ 22. May 2012 - 11:53

@Kate81,
mi smo bili prošle godine, baš u takvoj kombinaciji koju pominješ - sopstveni prevoz i aranžman.
Oko prevoza i trajekta pretpostavljam da već sve znaš, a mi smo smeštaj pronašli i rezervisali preko našeg Užičanina koji živi na Skiatosu, i ovde je bio prijavljen kao član, Mile-Mobilni.
Kontaktirali smo ga mailom na el_grecos1@yahoo.gr. Izvinjavam se ako ovaj nacin nije dozvoljen kao reklamiranje, pa neka moderatori obrišu adresu, ako kršim propise.
Bili smo zadovoljni i smeštajem i cenom (ipak se malo cenjkaj ;) pa ce biti povoljnije i-ili bolja lokacija za iste pare)
Naša iskustva sam opisala ovde na temi (na 170 i nekoj strani), pa prelistaj ako te ne mrzi

Stjack, hvala ti puno na kompletnom odgovoru.
Procitala sam tvoj putopis i moram da priznam da sam uživala čitajući.

Kontaktiraću izvesnog Mileta :)

Zvala sam neke agencije i na moju veliku žalost, sve vile koje sam
odvojila kao favorite su već odavno rezervisane, a nam treba 2 dvokrevetne sobe, pošto nas je četvoro :(

Dopada mi se opis "Miletove vile", tako da se nadam da će mi odgovoriti.

Tebi još jednom najlepše hvala!!! :srce:

#2844 danijelakg

backpacker

• Član
  • Poruka:16
  • ženski

Napisano: juče, 09:48

Da li neko može da mi preporuči povoljnu rent-a car agenciju? Da li ima besplatnog wireless interneta?
Hvala svima

Kolika je udaljenost izmedju stanica, nekako bih rekla da nije nije preko 800m, obzirom da na 15km ima 26 autobuska stajališta? :hello:

#2845 dzavi

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: juče, 10:55

Da li je moguce da se vecina plaza na juznoj obali obidje peske od 26 stanice?

#2846 Brazilera

backpacker

• Član
  • Poruka:19

Napisano: juče, 16:26

Nikako da se odlučim za destinaciju. Sad razmišljam i čitam o Skijatosu... :kafa:

Kakve su cene? Okvirno skuplje - jeftinije?

#2847 Brazilera

backpacker

• Član
  • Poruka:19

Napisano: juče, 16:37

Gde je najbolje biti smešten na Skiatosu?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0