Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vila Konstandina

• Ne možete pisati na ovoj temi
199 odgovora na temu

#31 turistaBGD

turista

• Član
  • Poruka:57

Napisano: 02. Jul 2010 - 21:24

Pogledaj porukujedna mala @ 02. Jul 2010 - 21:06

eto vidis problem odmah resen ima drustvo za sve

turistaBGD jel vi idete busom ili kolima?

Idemo kolima i svidja mi se sto vec sve probleme resavamo u hodu,jos nismo ni stigli na mesto sastanka vec smo se raspricali,nadamo se da ce se u tom stilu i nastaviti jer iskreno nemamo fino iskustvo sa prosleg letovanja sto se drustva tice,ali psssstttt naljutili bi se :bez-zuba:

#32 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:481
  • ženski

Napisano: 02. Jul 2010 - 21:41

turistaBGD i meni to bilo cudno recimo sad kad smo bili na moru svi se nesto u prolazu jave kao cao cao al nista vise kao da se boje ljudi da komuniciraju ne znam sestra i ja koga god smo srele ko je sa nama stigao busom sa svima smo caskale

dobro vas cemo lako prepoznati nadam se jedino ako ne bude jos neka tako troclana porodica al ne znam kako cemo prepoznati Nevenu i Dragana Postavljena slika

koliko godina imate vi ako nije tajna?

#33 turistaBGD

turista

• Član

Napisano: 02. Jul 2010 - 22:23

Pogledaj porukujedna mala @ 02. Jul 2010 - 21:41

turistaBGD i meni to bilo cudno recimo sad kad smo bili na moru svi se nesto u prolazu jave kao cao cao al nista vise kao da se boje ljudi da komuniciraju ne znam sestra i ja koga god smo srele ko je sa nama stigao busom sa svima smo caskale

dobro vas cemo lako prepoznati nadam se jedino ako ne bude jos neka tako troclana porodica al ne znam kako cemo prepoznati Nevenu i Dragana :D

koliko godina imate vi ako nije tajna?

Mi smo imali problem druge vrste,ali o tome cemo uz kafu ispred bazena ili na plazi,da ne potrosimo sve teme na forumu ,ako nemate nista protiv.
Sto se godina tice,mama ima 31,tata 33 a za cerkicu vec ste procitali,2 i po i obecavamo da je dobra ne pravi buku ne pisti ne vristi,nece da smeta puno,jedino ako se nesto u ova dva meseca ne dogodi pa upadne u neki bebeci pubertet pa podivlja :besan::besan:

P.S. Ja cu da prepoznam Dragana on pije ''mitos''.Vi zenske se snadjite za Nevenu kako cete da je locirate :D

Ovu poruku je izmenio turistaBGD: 02. Jul 2010 - 22:25

#34 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2010 - 08:35

super i taj problem resen a godine tu smo negde generacija i ja imam 31 a seka 35

#35 Nevena i Dragan

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 03. Jul 2010 - 11:55

Ćao svima, Nevena ovde, imam 32 godine bas kao i moj dragi!!! Vec mi se svidjate kao drustvo, a prepoznacete me po sirokom osmehu:D

A sad malo Dragan: a mene ćete da prepoznate po tome što ću biti u društvu ženske osobe sa širokim osmehom!!!

Ajde, ostavite svoja imena pa da napišemo one table sa imenima, kako bi se našli na Lefkadi.

#36 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2010 - 19:25

Postavljena slikaznaci vecina smo generacija odlicno vec se radujem i svidja mi se drustvo samo jos da prodju brzo ova dva meseca do letovanja

Ovu poruku je izmenio jedna mala: 03. Jul 2010 - 19:26

#37 mimicuce

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 07. Jul 2010 - 15:14

Ja sam rezervisala tu vilu od 27 Avgusta, preko robinzona. Jedva cekaaaaaam da idem na odmor, cula sam toliko pozitivnih komentara, i sto se tice vile, i sto se tice Lefkade..

Ako neko ide u ovom terminu u Konstadin neka se javi...
:srce:
Mimicuce

#38 Nevena i Dragan

turista

• Član

Napisano: 08. Jul 2010 - 14:17

Pogledaj porukumimicuce @ 07. Jul 2010 - 15:14

Ja sam rezervisala tu vilu od 27 Avgusta, preko robinzona. Jedva cekaaaaaam da idem na odmor, cula sam toliko pozitivnih komentara, i sto se tice vile, i sto se tice Lefkade..

Ako neko ide u ovom terminu u Konstadin neka se javi...
:srce:

Pazite šta radite, nemojte da ostavite nered posle vas, a kad mi dođemo 06. septembra da zateknemo haos!!! :D

Šalim se, naravno, javiće ti se neko sigurno ko ide u tvom terminu, evo mi već imamo pola autobusa sa foruma. :)

#39 mimicuce

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 08. Jul 2010 - 15:52

Pogledaj porukuNevena i Dragan @ 08. Jul 2010 - 14:17

Pazite šta radite, nemojte da ostavite nered posle vas, a kad mi dođemo 06. septembra da zateknemo haos!!! :D

Šalim se, naravno, javiće ti se neko sigurno ko ide u tvom terminu, evo mi već imamo pola autobusa sa foruma. :)

Jaaaaaaoj nadam se, bas bi volela da znam ako ima neko da se javi ko ce da ide sa nama u istu vilu, iako mi idemo sopstvenim prevozom....pozz :srce:
Mimicuce

#40 turistaBGD

turista

• Član

Napisano: 08. Jul 2010 - 20:51

Pogledaj porukuNevena i Dragan @ 08. Jul 2010 - 14:17

Hahahahahahahahaahhahaha,preduhitrili ste nas,i mi smo hteli odmah da upozorimo na ostatke konzervi,krema za suncanje i peska u aprtmanima :bez-zuba:
Hvlala sto ste obavili ''prljavi posao'' u ime svih nas koji idemo 6-tog,mislim ''jedne male'' i nas !!!!:-P

P.S. Samo se salimo,malo, bez uvrede drugari iz prethodnih smena :stidljivko:

#41 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Jul 2010 - 21:18

vec mi se svidja ova saljiva, vedra i nasmejana ekipa Postavljena slika

#42 ujke

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • muški

Napisano: 09. Jul 2010 - 10:40

evo da prijavim i sebe - zena 28god, ja 29, beba godinu dana (unapred se izvinjavam ako bude bilo dranja) i dva najbolja druga - jedan 30 a drugi 28. Mi putujemo kolima a oni autobusom. Pozdrav svima.

#43 ujke

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • muški

Napisano: 09. Jul 2010 - 10:41

pardon, zaboravih da kazem, datum je 06. septembar.

#44 turistaBGD

turista

• Član

Napisano: 09. Jul 2010 - 11:32

Pogledaj porukuujke @ 09. Jul 2010 - 10:41

pardon, zaboravih da kazem, datum je 06. septembar.

Ujke,dobro dosli u nasu malu druzinu u ime prvo prijavljenih,jedne male,nevene i dragana i nase licno ime!!!!!
Jos ako ste ljubitelji,mitosa,girosa,kafe,druzenja i smeha,u sta ne sumljamo,onda je dobrodoslica i krajnje iskrena :)
Ne znam zasto mi se javlja da je ,,jedna mala'' sa sve sestrom sledeca u komentaru,izgleda ce se Neveni i Draganu ispuniti jedana zelja od pre 10tak dana :bez-zuba:
Uzgred da iskoristim da pitam kojim putem planirate da idete,tacnije interesuje me deo gde cete se iskljuciti sa egnatia odosa,jer kod janjine na E951 ili neka druga opcija????
U svakom slucaju pozdrav od nas,pa se citamo ovih dana u iscekivanju tako zeljnog odmora !!!!!

#45 Nevena i Dragan

turista

• Član

Napisano: 09. Jul 2010 - 14:44

Pogledaj porukuturistaBGD @ 09. Jul 2010 - 11:32

Ujke,dobro dosli u nasu malu druzinu u ime prvo prijavljenih,jedne male,nevene i dragana i nase licno ime!!!!!
Jos ako ste ljubitelji,mitosa,girosa,kafe,druzenja i smeha,u sta ne sumljamo,onda je dobrodoslica i krajnje iskrena :)
Ne znam zasto mi se javlja da je ,,jedna mala'' sa sve sestrom sledeca u komentaru,izgleda ce se Neveni i Draganu ispuniti jedana zelja od pre 10tak dana :bez-zuba:
Uzgred da iskoristim da pitam kojim putem planirate da idete,tacnije interesuje me deo gde cete se iskljuciti sa egnatia odosa,jer kod janjine na E951 ili neka druga opcija????
U svakom slucaju pozdrav od nas,pa se citamo ovih dana u iscekivanju tako zeljnog odmora !!!!!

O, da!!! Ne smemo propustiti jednumalu i sestru. S obzirom da dolaze dva drugara... šta da vam kažem više!!! :-P

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0