Vila Konstandina
Napisano: 25. Feb 2010 - 20:23
zanimaju me vasi utisci, kakav je smestaj, bazen itd.
najvise me zanima lokacija, kolko ima da se pesaci do neke pristojne plaze?
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Hotel Kivanc - Bodrum,Gumbet
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kusadasi, hotel Ayma, izleti...
Kotor & Herceg Novi
Napisano: 26. Feb 2010 - 00:12
Napisano: 26. Feb 2010 - 01:04
jel ste bili smesteni na spratu ili u prizemlju? mi smo dobili sobu u prizemlju, posto su sve ostale bile zauzete, ali bice i to ok valjda...
ja sam bas htela vilu sa bazenom, iz razloga sto idemo u maju, pa bar tu da se bucnemo ako bude hladno za kupanje inace...u agenciji su mi rekli da mozemo da koristimo bazen (preko robinsona idemo).
koliko je vila udaljena od luke? kakva je ta plaza koja je najbliza vili, jel ste se kupali tamo?posto nemamo auto (nit polozen vozacki) da li mozemo autobusom na neki nacin da odemo do svih onih lepih plaza?
pozz i hvala jos jednom
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kotor & Herceg Novi
Napisano: 26. Feb 2010 - 02:41
zanimaju me vasi utisci, kakav je smestaj, bazen itd.
najvise me zanima lokacija, kolko ima da se pesaci do neke pristojne plaze?
U ovoj vili sam letovao prosle godine. Odlicna je i što je najvažnije ima komarnike na prozorima. Takođe klima je uračunata u cenu. Napravio sam spot i možeš ga pogledati :
Tu se vidi kakva je kako spolja tako i unutra.
Ako te interesuje da pogledaš još nešto sa Lefkade, to mođeš uraditi na mom kanalu
http://www.youtube.c...arch_type=&aq=f
Siguran sam da ćeš uživati. Ako te još nešto interesuje pitaj.
Lepo letovanje želi ti VLADAN381.
Napisano: 26. Feb 2010 - 11:04
Napisano: 26. Feb 2010 - 11:09
Napisano: 26. Feb 2010 - 23:58
To se samo celina pokazuje u delovima, to se beskraj otkriva u granicama...

Napisano: 27. Feb 2010 - 22:24
vladane, pogledali smo tvoje snimke na tou tube, prelepo izgledaju i vila i ono krstarenje
Jelena,moracemo obavezno da probamo taj giros u blizini vile
drugarice, hvala za mapu, jednim pogledom na nju si nam docarala ceo Nidri (sto se tice lokacije vile u odnosu na plazu i ostalo). Stvarno jako jako korisna.
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kotor & Herceg Novi
Napisano: 23. Jun 2010 - 15:59
Interesuje me koliko je veliki parking od ove vile,posto su me ovi iz agencije malo naplasilil...
kao guzva je ne znam da li ce da ima parking za sve...itd
i naravno ...da li je moguce negde u blizini da se parkira auto ako je ovde puno
Hvala Unapred
Napisano: 23. Jun 2010 - 17:01
djomla81 @ 23. Jun 2010 - 15:59
Interesuje me koliko je veliki parking od ove vile,posto su me ovi iz agencije malo naplasilil...
kao guzva je ne znam da li ce da ima parking za sve...itd
i naravno ...da li je moguce negde u blizini da se parkira auto ako je ovde puno
Hvala Unapred
ma bez brige... vila se nalazi u ulici koja nije prometna, ima svoj parking, a i oko nje ima mesta da se parkira. u istoj ulici se parkira i autobus koji dovozi turiste robinsona, pa ti vidi ;-)
Napisano: 24. Jun 2010 - 20:09
jedna mala @ 24. Jun 2010 - 18:37
ako agencija kaze da ima bazen onda mora da ima. ili mozete da ih tuzite za nemanje bazena!!!
Napisano: 24. Jun 2010 - 20:32
jedna mala @ 24. Jun 2010 - 18:37
Moze da se koristi, bez brige
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kotor & Herceg Novi
Napisano: 25. Jun 2010 - 09:33
dobio sam juce broj uz uveravanje da se nalazi na prvom spratu...a meni je malo sumnjivo pa da proverim sa ljudima koji su vec bili
Hvala unapred
Napisano: 25. Jun 2010 - 11:53
djomla81 @ 25. Jun 2010 - 09:33
dobio sam juce broj uz uveravanje da se nalazi na prvom spratu...a meni je malo sumnjivo pa da proverim sa ljudima koji su vec bili
Hvala unapred
Mi smo bili u apartmanu br. 204, koji se nalazi na I spratu, a malo je cudan taj raspored apartmana tj. brojeva, jer se na prvom spratu nalazi i apartman br. 6. Inace, vila Konstadina je fenomenalna!!! Cista, lepo uredjena, imate naraspolaganju racunar i internet, gazda i gazdrarica vile jako, jako ljubazni, predusretljivi... Bazen mozete koristiti od 08-20h, svakog dana. Ja sam prezadovoljna, a Lefkadom odusevljena, ona vas osvaja na prvi pogled! Opustite se i uzivajte! Srecan put i lep provod!
Ovu poruku je izmenio cokolina: 25. Jun 2010 - 11:54
Krf 2009. - I Krf 2009. - II
I živi! Sasvim živi! Ne grickaj kao miš dane. Široko žvaći vazduh. Prestiži vetar i ptice.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0