Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Osiguranje

7 odgovora na temu

#1 Lilica

putnik

• Član
  • Poruka:148
  • ženski

Napisano: 25. Feb 2010 - 16:25

Zanima me da li mi je potrebno putno osiguranje za Italiju? Da li neko to kontrolise i slicno?

#2 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5942
  • muški

Napisano: 25. Feb 2010 - 17:02

Zvanicno niko ti nece traziti potvrdu o osiguranju. Osiguranje je bilo obavezno za vadjenje viza a posto smo na beloj listi to je postala induvidualna stvar. Moja preporuka je da ga imas. O ovoj temi je vec pisano pa pogledaj malo po temama. Objasnjeno je sta i koliko pokriva osiguranje.
Pronasao sam na jednoj temi ali kazem ima na vise mesta. Tema je " Spanija severna italija francuska "

Ovu poruku je izmenio DraganV: 26. Jan 2011 - 14:58

Postavljena slika

#3 Lilica

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Feb 2010 - 20:07

Hvala na info, svakako sam uzela osiguranje, ne zbog eventualne kontrole, vec zbog sebe...

#4 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 25. Feb 2010 - 21:56

Apsolutno si u pravu treba ga uzimati obavezno zbog sebe za ne daj boze.

Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#5 danijel86

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 22. Mar 2010 - 15:35

vidim da niko nije spomenuo osiguranje rzzo koje je besplatno vec se samo privatna osiguranja spominju

zasto bi placali privatna osiguranja koja nisu ni malo jeftina kad sve moze za dz :).

sve informacije mozete naci na sajtu http://www.rzzo.rs/i...c-u-ino-actual.

#6 Lilica

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 22. Mar 2010 - 21:14

Nisam znala za ovu mogucnost, ali privatna i nisu nesto skupa, 4 eura za 3 dana...

Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#7 danijel86

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 22. Mar 2010 - 21:20

http://www.rzzo.rs/i...oc-u-ino-actual

slucajno sam dodao tacku na kraju

pa nije puno kad se ide na 2-3dana

ali ko putuje cesce bude dosta novaca
Ni ja nisam znao, nego slucajno nasao na drugom forumu.

fazon je sto ministarstvo zdravlja placa troskove lecenja a njima je u interesu da sto manje gradjana zna za to  :D.

Ovu poruku je izmenio danijel86: 22. Mar 2010 - 21:29

#8 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 22. Mar 2010 - 23:11

Citat

Да би осигураник добио потврду РЗЗО, потребно је да му изабрани лекар изда потврду о здравственом стању, коју му оверава лекарска комисија матичне филијале РЗЗО. Процедура добијања потврде је бесплатна.

Za par dana, odnosno 3-4€, svakako nije isplativo cekati red kod svog doktora (barem je takav slucaj kod mene). Procedura mozda jeste besplatna, ali nije sve u novcu, pogovoto kod nas.

Za duza putovanja je OK. U svakom slucaju je pohvalno sto se bilo sta pozitivno moze dobiti od drzave. Naravno, sve mi to placamo, ali je cudno i zahvalni smo cak i kada dobijemo sto nam pripada, a nismo na to navikli...

user posted image

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0