Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Avio karte Beograd Milano

23 odgovora na temu

#16 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 16. Mar 2010 - 22:16

Ukoliko nije problem, ostavi link ka tom rent-a-caru? Cudi me da Hertz ima takvu cenu, te da radi u "sitne" sate.

Ja sam nasumicno nasao/guglao za 35€(dva dana Inclusive), ali cena se uvecava na 48 sa vracanjem van radnog vremena.

user posted image

#17 Blecic M&V

turista

• Član
  • Poruka:53

Napisano: 17. Mar 2010 - 03:32

https://ryanair.hert...68_per_week.jsp

bila promocija. Malo mi nezgodno sto mora da se podize auto isto na aerodromu ali...dok budem uzivala na terasi gledajuci u okean...moj dragi muzic nek ide po limuzinu.

Price details for your rate

Selected Vehicle(A) Peugeot 107 or similar2 days Unlimited Free Kilometers Included
Selected Vehicle
(A) Peugeot 107 or similar
2 days Unlimited Free Kilometers Included 2 days
Unlimited Free Kilometers Included
Total Approximate Charge includes
Location Service Charge
ROAD TAX FEE
Collision Damage Waiver
Theft Protection

Vehicle Subtotal 42.65 EUR
Tax and other charges 4.20EUR

CDP Name: : HERTZ EUROPE
Total Approximate Charge 46.85EUR
2 days Unlimited Free Kilometers Included

Pick-Up Date and Location
Mon, 24 May, 2010 at 10:00
Faro Airport

Return Date and Location
Wed, 26 May, 2010 at 05:00
Faro Airport

Mozda su oni ovde negde uracunali i to rano otvaranje jer je tvoja ponuda jeftinija ako se vrati u isto mesto. Koju si firmu nasao/

Ovu poruku je izmenio Blecic M&V: 17. Mar 2010 - 03:36

#18 predrag

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 18. Mar 2010 - 21:18

Pogledaj porukuBlecic M&V @ 17. Mar 2010 - 03:32

Koju si firmu nasao
Sta znam, prva koju sam izguglao. Ionako se vec rezervisali tako da nije ni bitno.

Ono sto me je zanimalo je sledece: pri pokusaju rezervacije automobila direktno na Hertz sajtu, ne postoji mogucnost upotrebe tih ranih jutarnjih sati, jednostavno prijavi "This location is closed at the time indicated".

Neke rent-a-car agencije daju cenu, sa napomenom da ce eventualni troskovi preuzimanja van odredjenih lokacija, te odredjenog radnog vremena, biti naknadno naplaceni na licu mesta.

Sa obzirom da ste napravili rezervaciju (posredstvom ryanair-a, i dobili dobre uslove), sve ce biti OK, ukoliko nisu eksplicitno naponenuli drugacije, a ne vidim da jesu.

user posted image

#19 Blecic M&V

turista

• Član

Napisano: 19. Mar 2010 - 02:37

E a sad...ja guglala i slabo ide...
Nasla sam samo preko avis-a i mnogo je skupo - najam automobila:

bergamo airport pick up 26.05. 11.00
treviso airport drop off 26.05. 15.00

ako naletis na nesto....plese, let me know...

Ima i nekih zabarskih rent a firmi ali ispod 60eur nisam nasla, tacnije 57eur na https://cars.atlaschoice.com

#20 predrag

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 21. Mar 2010 - 15:08

Pogledaj porukuBlecic M&V @ 19. Mar 2010 - 02:37

E a sad...ja guglala i slabo ide...

Evo, opet izguglah, jedan od prvoponudjenih linkova:

>>klik<<

i dobije se: Postavljena slika

Doplata za pickup u 5am je oko 14€.
user posted image

#21 Blecic M&V

turista

• Član

Napisano: 22. Mar 2010 - 16:26

Ma ok za Portugal. To je vec placeno i sad samo mogu da se iznerviram ako si izguglao nesto jeftinije Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Pitala sam ako neko nabasa na neki rent a car u italiji

bergamo airport pick up 26.05. 11.00
treviso airport drop off 26.05. 15.00

To mi jedino odgovara za povratak jer ne mogu vozom da stignem a Wizz mi polece iz Venecija-Treviso u 16.35.
Cula sam da su ljudi uzimali tako rent....za od aerodroma do aerodroma al niko da se javi sa iskustvom iz prve ruke i preciznim instrukcijama.

#22 predrag

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 22. Mar 2010 - 19:30

http://www.italycar.net/ :

Postavljena slika

na novacarhire.com - 40€, sa nesto manje osiguranja, ali dovoljno :D

Problem je sto je u oba slucaja Budget, a direktno na njihovom sajtu tvrde da nemaju raspolozivih automobila za taj dan...

user posted image

#23 Blecic M&V

turista

• Član

Napisano: 22. Mar 2010 - 23:18

Reci mi, da li u globalu sve rent a car agencije u cenu uracunavaju road tax ili se to ne podrazumeva i trazim da pise?

U madjarskoj i sloveniji su putarine uracunate (svako vozilo ima nalepnicu).

I jos jedna stvar, kako je meni prihvacena rezervacija za rent a car preko gore navedenog rayan-a koji sam platila internet (a ne kreditnom) karticom.
Da li zbog toga sto mi je odmah ceo iznos "blokiran" ili ima caka da negde moze a negde ne?

#24 predrag

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 23. Mar 2010 - 18:38

Road tax je extra ponuda. Borba za kupce.
U CG recimo, svako vozilo mora da ima vinjetu (doduse ekolosku), pa kada je jednom kupe, svi korisnici je imaju - to navede strancu kao extra pogodnost, a svejedno je imate pa imate ;)

Kod nas tako nesto nije uvedeno, jer se putarina placa samo na odredjenim deonicama puta. A nismo jedini.

Nacin placanja je takodje opcija onoga koji pruza usluge. Ne mora biti kreditna kartica. Razlika je u tome sto sredstva nisu blokirana, vec se racun odmah zaduzuje, tj vrsi se naplata. Ako Vi njima odmah date pare, zasto ne bi prihvatili rezervaciju... 
user posted image

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0