Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Meksiko

33 odgovora na temu

#31 tanja jo

backpacker

• Član
  • Poruka:11
  • ženski

Napisano: 07. Sep 2011 - 21:28

A sta mislis o varijanti da sednes na neki kruzer i krstaris po Karibima-u tom slucaju za krace vreme vidis vise tih egzoticnih destinacija a svi ti kruzeri krecu uglavnom iz Majamija za koji kartu mozes da nadjes vec od 650-700eur.A dozivljaj je neuporediv sa klasicnim putovanjem.

#32 miranhrusk

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • muški

Napisano: 22. Sep 2011 - 09:55

Veoma dugačak opis, ali ga vrijedi pročitati kako bi vidio kako Meksiko vrijedi posjetiti :klap:

#33 misk0

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 02. Oct 2011 - 15:19

Pogledaj porukushila011 @ 28. Aug 2011 - 10:18

Da li neko ima savet za avio karte, posle nove godine.

Ja sam ishao istom logikom (izbjegavao slijetanje na USA aerodrome jer i samo zbog tranzita moras vaditi vizu) pa sam letio sa KLM-om. Letio sam Milano - Amsterdam - Mexico City - Cancun. Znam samo da ne bih vishe to uradio. Nije problem u avionu vec u duzini svega toga. Meni je to putovanje trajalo oko 22h i buduci da sam se vracao sa zapada prema istoku - jet lag se itekako osjeti. Uglavnom 7 dana poslije sam bio 'rasturen' tj trebala mi cijela sedmica da se 'vratim u normalu'. Hocu reci - sledeci put kad budem ishao u Mexico gledacu da imam sto direktniji let - sa sto manje presjedanja. Bilo je bas iscrpljujuce..

#34 tonci

turista

• Član
  • Poruka:96
  • muški

Napisano: 28. Feb 2012 - 23:38

Planiram da idem za Cancun pa aplicirao za Meksicku vizu i nisam je dobio iz banalnih razloga.
Samo zelim da vas predupredim na njihov sistem viziranja,koji nije fer!

Ovde sve pise Viza za Meksiko

Ovu poruku je izmenio mikap: 29. Feb 2012 - 10:03
spam, postavljen link ka istoj poruci

"The world is a book and those who do not travel read only the page"

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0