Putovanja.info Forum: Meksiko - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (3 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Meksiko stara zemlja, stara kultura

#31 Korisnik je offline   tanja jo

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 12.04.11

Napisano: 07. sep 2011 - 21:28

A sta mislis o varijanti da sednes na neki kruzer i krstaris po Karibima-u tom slucaju za krace vreme vidis vise tih egzoticnih destinacija a svi ti kruzeri krecu uglavnom iz Majamija za koji kartu mozes da nadjes vec od 650-700eur.A dozivljaj je neuporediv sa klasicnim putovanjem.
0

#32 Korisnik je offline   miranhrusk

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 22.09.11

Napisano: 22. sep 2011 - 09:55

Veoma dugačak opis, ali ga vrijedi pročitati kako bi vidio kako Meksiko vrijedi posjetiti :klap:
0

#33 Korisnik je offline   misk0

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 13
  • Učlanjen: 02.01.10

Napisano: 02. okt 2011 - 15:19

Pogledaj porukushila011 @ 28. avg 2011 - 10:18

Da li neko ima savet za avio karte, posle nove godine.

Ja sam ishao istom logikom (izbjegavao slijetanje na USA aerodrome jer i samo zbog tranzita moras vaditi vizu) pa sam letio sa KLM-om. Letio sam Milano - Amsterdam - Mexico City - Cancun. Znam samo da ne bih vishe to uradio. Nije problem u avionu vec u duzini svega toga. Meni je to putovanje trajalo oko 22h i buduci da sam se vracao sa zapada prema istoku - jet lag se itekako osjeti. Uglavnom 7 dana poslije sam bio 'rasturen' tj trebala mi cijela sedmica da se 'vratim u normalu'. Hocu reci - sledeci put kad budem ishao u Mexico gledacu da imam sto direktniji let - sa sto manje presjedanja. Bilo je bas iscrpljujuce..
0

• (3 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com