Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kos i Rodos

• Ne možete pisati na ovoj temi
18 odgovora na temu

#16 Majutak

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 20. Jul 2011 - 23:40

Pogledaj porukunounoursic @ 15. May 2011 - 16:59

Idemo sa Kaladoukasom, u hotel Calina, samo 2 zvezdice to nam je najmanje bitno, samo da je cisto, necemo provoditi neko vreme u samom hotelu. Mislim da jeste na vetrovitoj strani ali i to ne uzimamo u obzir, planiramo da se kupamo po drugim mestima na ostrvu, verovatno cemo iznajmiti auto tamo. BAs se radujem, grad mi deluje prelepo, to mi je vazno, da ima lepih mesta za obilazak i setnju, i lepih plaza naravno.

Dali je trebalo da pise Carina?! Prole godine sam bila u ovom hotelu, jeftin hotela ali na dobrom mestu...izmedju dve obale....sa jedne strane duva, a sa druge ne, a blizu je i stari grad....:)

#17 Wizza

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 21. Jul 2011 - 11:22

Majutak, idem u hotel Carinu 10.8. pa ako bi mogla da mi kazes vezano za hotel nesto vise. Citala sam komentare na Tripadvisoru, ali su vrlo sarenoliki... Ipak je najbolje kada nas covek da komentar... ;)

Kakav je sa cistocom, koliko cesto menjaju peskire i posteljinu, da li svaka soba ima ispravan frizider...? :) Kako si ti bila zadovoljna hotelom?

To je nesto sto mi je bitno, za lokaciju su svi vec rekli da je super.. :)

Hvala :)

#18 Majutak

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 31. Jul 2011 - 11:19

Pogledaj porukuWizza @ 21. Jul 2011 - 11:22

Majutak, idem u hotel Carinu 10.8. pa ako bi mogla da mi kazes vezano za hotel nesto vise. Citala sam komentare na Tripadvisoru, ali su vrlo sarenoliki... Ipak je najbolje kada nas covek da komentar... Postavljena slika

Kakav je sa cistocom, koliko cesto menjaju peskire i posteljinu, da li svaka soba ima ispravan frizider...? Postavljena slika Kako si ti bila zadovoljna hotelom?

To je nesto sto mi je bitno, za lokaciju su svi vec rekli da je super.. Postavljena slika

Hvala Postavljena slika

ne možeš očekivati od dve ili tri zvedice da izgleda super....posteljina i peškiri po standardu za ovakve hotele, menja se na 2 dana....čito je ali staro i jeftino....doručak je švedski sto sa kroasanima i pogačicama, uz to med, džemići, erukrem, kačkavalj.....terasa nam je bila okrenuta prema dvorištu-teneskim terenima tako da je bilo veoma mirno.....osoblje hotela je ljubazno (za razliku od hotela Kos Bay na Kosu).... meni je za ovaj hotel bio presudan položaj i internet i to je u potpunosti opravdao...Rodos je toliko dobar da ćeš sve zaboraviti čim izađeš iz sobe Postavljena slika Postavljena slika prošle godine sam bila u vreme nekog teniskog turnira i znam da sam se jako nervirala jer nigde na smešnom tv-u nisam mogla naći sport ili neki program na drugom jeziku, osim grčkogPostavljena slika

#19 Wizza

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2011 - 19:00

Hvala Majutak :cvetic:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0