Kos i Rodos
Napisano: 21. Feb 2010 - 17:21
Da li imate informacije o našim agencijama koje organizuju letovanje na Kosu i Rodosu po principu jedan deo odmora na jednom odnosno drugi deo odmora na drugom ostrvu? Pronašao sam podatak da je takav vid putovanja organizovala samo agencija Kalodukas ali im je smeštaj prilično žalostan. Uglavnom nude apartmane C kategorije i hotele sa 2*.
Nisam od onih koji vole da se ceo odmor izležavaju ispod suncobrana. Boravak na ova dva ostrva po pet dana uz izlet do Bodruma mi zvuči kao dobra ideja.
Hajde pomoć please
Napisano: 04. Mar 2010 - 13:20
Inace naletela sam jedino na kombinaciju Santorini-Krit gde je bilo vise kombinacija hotela u ponudi tako da sam biras hotel i to mi je izgledalo ok, ali i na Kritu sam bila pa reko da ne ponavljam, mada Krit se ne moze obici u jednom letovanju, minimum 2! A ima i drugih kombinacija, Santorini sa Iosom, Mikonosom....
Svake godine ista muka , ali slatka
Nadam se da sam bar nesto pomogla, a ako nisam-nisam ni odmogla
pozz
Ovu poruku je izmenio suki: 09. Feb 2011 - 15:42
Napisano: 05. Mar 2010 - 10:57
Ovu poruku je izmenio suki: 09. Feb 2011 - 15:42
Napisano: 07. Mar 2010 - 22:36
Ja nemam bas te informacije koje ti trebaju vezano za tur. agenciju ali ono sto mogu da ti kazem da je Rodos ( bas grad ) izuzetno atraktivan za letovanje u svakom pogledu. Nema sanse da ti bude dosadno koliko god dugo ostao. Svako moze da pronade za sebe po nesto, plaze su odlicne, nocni zivot vrlo aktivan, soping da mu pozavide najvece evropske metropole a i sto se tice znamenitosti ima sta da se vidi. Preporucujem i da se uzme renta car i obide celo ostrvo a mozes i da skoknes i do Bodruma i Marmarisa.....
Samo prilikom izbora hotela gledaj da je blize centru ili takozvane eli plaze, jer nase agencije nude i neke hotele koji se ne nalaze na dobroj lokaciji.
Napisano: 08. Mar 2010 - 07:55
Napisano: 26. Feb 2011 - 21:49
Napisano: 11. May 2011 - 12:47
ivana iva @ 26. Feb 2011 - 21:49
Ivana, meni je Rodos ove godine jedna od opcija, pa me zanima upravo mogućnost korišćenja lokalnog prevoza. Nisam baš neki vrsni vozač i ne želim da iznajmljujem tamo kola. Na netu sam pronašla neke podatke ali nema ih baš puno; na primer da postoji lokalni bus koji vozi od grada pa sve dole do Lindosa. Zanima me da li taj bus staje kod većine plaža na tom istočnom delu ostrva, budući da se tu nalaze najbolje plaže? Da li postoji prevoz koji vozi južno od Lindosa i na zapadnu stranu ostrva? Koliko su česti i pouzdani autobusi, od kada ujutru do kada uveče voze? Bila bih ti zahvalna i na bilo kojoj dodatnoj informaciji za koju misliš da je korisna...
Napisano: 11. May 2011 - 19:07
Napisano: 11. May 2011 - 20:48
ivana iva @ 26. Feb 2011 - 21:49
Da, moguće je koristiti prevoz po ostrvu... Obrati pažnju, slično Rodosu, severna strana je vetrovita, južna ne. Grad je prelep, obavezno obiđi Asklepion, i kao antičko-arheološki lokalitet, krepio je moju dušu bolje i efikasnije od srpskog zdravstva. Evo rasporeda autobusa...
http://www.kosisland...-schedules.html
Ovu poruku je izmenio trotter: 11. May 2011 - 20:51
Napisano: 12. May 2011 - 00:10
Napisano: 12. May 2011 - 18:59
Napisano: 15. May 2011 - 16:59
Idemo sa Kaladoukasom, u hotel Calina, samo 2 zvezdice to nam je najmanje bitno, samo da je cisto, necemo provoditi neko vreme u samom hotelu. Mislim da jeste na vetrovitoj strani ali i to ne uzimamo u obzir, planiramo da se kupamo po drugim mestima na ostrvu, verovatno cemo iznajmiti auto tamo. BAs se radujem, grad mi deluje prelepo, to mi je vazno, da ima lepih mesta za obilazak i setnju, i lepih plaza naravno.
Napisano: 15. May 2011 - 21:02
Napisano: 12. Jun 2011 - 18:18
0
- public/style_images/v4/vrh-strane.png Na vrh strane
- public/style_images/v4/citiraj.pngVec su ti odgovorili, ali i ja cu:klap: prevoz je odlicna opcija, da ne dajes pare na auto i popriclicno ustedis. karte se krecu od 1.5eu do 5 -6 ( mozda koji eu vise provericu ) autobusi idu od centra rodosa. idu dalje od linodsa (koji obavezno obidji i popni se gore do akropolja! neces se pokajati veruj mi koliko god da je vreo dan!!! prelepo je) autobusi su ujutro od 7 prvi polazak a posledni je oko 23.30
- mi smo kada smo isle u lindos posle tim prvim jutarnjim i imale ceo dan za akropolj, obilazak sela i plazu:don-t_mention: da staje na svim velikim plazama. imas red voznje koji da ne verujes ali postuje se!!! tako da dodjes koji min ranije na stanicu ( koje uglavnom nisu obelezene ili imas klupicu samo) i cekas. obavezno spreman imaj sitan novac jer umeju da budu jako neprijatni ako das krupnu novcanicu. uglavnom su polu raspad, imaju klimu .... za te pare idealna varijata! mi smo bile u falirakiju i svaki dan smo isle na drugu plazu ... obavezno vidi sve, jer ima svasta da se obidje
ako imas jos neko pitanje .... slobodno!!! uzivajte u prelepom rodosu
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0