Putovanja.info Forum: LCC- Low cost kompanije - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (9 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

LCC- Low cost kompanije Niskotarifne kompanije i jeftine karte

#16 Korisnik je offline   nency06

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 7
  • Učlanjen: 08.06.09

Napisano: 09. mar 2010 - 21:47

E ljudi imama pitanje...da li je neko leteo preko FLYNIKI-a...ja sam evo upravo kupovala online kartu..ali mi je malo cudno sto pri podacima za konfirmaciju koju su mi poslali na mail nema nikakvog bar koda...niti su mi rekli transakcija uspesno obavljena(ili neuspesno)nego neki dokument gde kazu da odstampam...imama neki transaction no,zatim customer no i jos neke tako podatke.Mail mi se zove "Your travel acknowledgement - invoice no. *****" (stavila sam zvezdice umesto brojeva.

Da li neko zna jel to to?Sa tim na aerodrom,na njihov salter?

Uzgred ,pre nego sto mi je stiglo na mail,isto to mi je izaslo i kao poslednji korak pri toj online kupovini i to sam takodje odstampala.Dalje nema nikakav NEXT korak,rekli su mi da odstampam pa sam pretpostavila da je to sve...Pomoglo bi mi ako neko moze bilo sta da mi kaze na ovo,zato sto u zivotu nikad nista nisam kupovala online :-(
0

#17 Korisnik je offline   Nonamed

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 435
  • Učlanjen: 30.06.06

Napisano: 10. mar 2010 - 08:18

Nisam nikada kupovao kartu preko FLYNIKI, ali to što si opisala mi zvuči kao da je sve OK. Kao što ti je pisalo, odštampaj to pismo koje si dobila, sa njim se chekiraj i to je to ;) Nema veze što na karti nema nikakvog bar kode.
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.
0

#18 Korisnik je offline   ljerka

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2769
  • Učlanjen: 14.09.08

Napisano: 16. mar 2010 - 07:12

Na prolece u najavi i direktan let Beograd - Madrid !

Jeftino do Madrida

0

#19 Korisnik je offline   predrag

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 261
  • Učlanjen: 16.02.07

Napisano: 16. mar 2010 - 10:29

^

Da, pricalo se o tome, sada je i zvanicno.

Malopre proverih, na njihovom sajtu (Spanair) vec se mogu rezervisati karte. Najpovoljnije staju 1 (ili 0-nula) €, ali kod njih je bar u jednom pravcu let preko Barselone, a samim tim je uvecan iznos pripadajucih taksi.

Iznos taksi u beogradu i Madridu je 94€ - ukupno. Za svaku konekciju u Barseloni, takse se uvecavaju za 13€ (13 ako je samo u jednom pravcu, tj 26€ ukoliko u oba pravca idete preko Barselone), tako da iznose 107/120€.

U svakom slucaju dobra vest, kako za one kojima je destinacija Madrid, tako i za one koji iz Madrida lete ka drugim destinacijama (Kanarska ostrva).

Ovu poruku je izmenio predrag: 16. mar 2010 - 10:30

user posted image
0

#20 Korisnik je offline   jejena82

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 22.03.10

Napisano: 22. mar 2010 - 20:15

Cao

Da li neko moze da mi kaze zasto ne mogu da kupim avio kartu BGD-Keln za novembar 2010. godine preko Germanwings-a?

Pozdrav
0

#21 Korisnik je offline   Soma

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 67
  • Učlanjen: 07.07.09

Napisano: 22. mar 2010 - 21:17

Pogledaj porukujejena82 @ 22. mar 2010 - 19:15

Cao

Da li neko moze da mi kaze zasto ne mogu da kupim avio kartu BGD-Keln za novembar 2010. godine preko Germanwings-a?

Pozdrav

Zbog toga sto novembar pripada zimskom redu letenja. Mislim da se raspored za zimski red letenja objavljuje neka 2-3 meseca pre zavrsetka letnjeg reda letenja, na primer negde u junu. Al nisam 100% sigurna.
0

#22 Korisnik je offline   ljerka

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2769
  • Učlanjen: 14.09.08

Napisano: 23. mar 2010 - 06:17

Od 1 maja Beograd - Stokholm direktan let :

" Norwegian Air Shuttle, koji već tri godine povezuje Oslo i Beograd, od 1. maja će u svoj red letenja uvrstiti i novu liniju Stokholm - Beograd.

Let je planiran jednom nedeljno, subotom u 07.20 iz Stokholma i u 10.35 iz Beograda. Cena povratne karte sa svim dodatnim troškovima je od 106 eura. Norvegian posluje po principima low cost-a te dodatno naplaćuje predati prtljag, šest eura po torbi. Takođe, na sve troškove treba dodati i šest eura za rezervaciju sedišta. "

Izvor Travel magazin
0

#23 Korisnik je offline   jejena82

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2

Napisano: 24. mar 2010 - 14:04

Pogledaj porukuSoma @ 22. mar 2010 - 20:17

Zbog toga sto novembar pripada zimskom redu letenja. Mislim da se raspored za zimski red letenja objavljuje neka 2-3 meseca pre zavrsetka letnjeg reda letenja, na primer negde u junu. Al nisam 100% sigurna.

Hvala puno na info!
0

#24 Korisnik je offline   sensa

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 359
  • Učlanjen: 30.07.08

Napisano: 26. mar 2010 - 00:07

Molim upucene za informaciju oko avio karata za Solun? Da li se prodaju preko neke LC kompanije?
0

#25 Korisnik je offline   predrag

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 27. mar 2010 - 10:23

Iz Beograda nema leta za Solun. Najblize varijante su Bec ili Bukurest.

E sad, pitanje je koliko je isplativije ici do tamo, pa leteti do Soluna, u odnosu na voz BG-Solun. Inace, povratna karta Bukurest-Solun, preko blueairweb.com je oko 40€.

user posted image
0

#26 Korisnik je offline   ElCid

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 290
  • Učlanjen: 08.01.08

Napisano: 27. mar 2010 - 17:29

Ja mislim da postoji linija Beograd-Solun...drzi je JAT. Letovi su sredom, petkom i nedeljom

http://www.beg.aero/...ightSearch=true

Ovu poruku je izmenio ElCid: 27. mar 2010 - 17:30

0

#27 Korisnik je offline   predrag

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 27. mar 2010 - 17:42

^
Bravo ElCid :)
Da, postoji - sto se moze proveriti i na JATovom sajtu. Ja sam se skoncentrisao samo na lowcost... Moja greska. Skroz sam smetnuo sa uma, a i sam sam skoro gledao konekciju do Soluna, zbog daljeg leta ka Kipru i video da JAT leti. Mada, uopste ne uzimam JAT (sa postojecom flotom) kao ozbiljnu opciju za bilo gde, mozda je u tome caka :D

Ako se dobro secam , cena je oko 140/150€. 

Ovu poruku je izmenio predrag: 27. mar 2010 - 17:42

user posted image
0

#28 Korisnik je offline   ElCid

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 290
  • Učlanjen: 08.01.08

Napisano: 27. mar 2010 - 19:00

JAT leti i za Kipar, za Larnaku...mozda ti je i to od pomoci
0

#29 Korisnik je offline   predrag

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 27. mar 2010 - 20:47

Ne, ali hvala.

U pitanju je let za Paphos, koji iz Soluna/Bukuresta kosta dosta manje od leta iz BGa do Larnake.

user posted image
0

#30 Korisnik je offline   zaklin

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3

Napisano: 27. mar 2010 - 21:30

Pogledaj porukupredrag @ 27. mar 2010 - 19:47

Ne, ali hvala.

U pitanju je let za Paphos, koji iz Soluna/Bukuresta kosta dosta manje od leta iz BGa do Larnake.

I ja sam ovih dana pretrazivala jeftine avio karte do Paphosa ili Larnace zbog koleginice koja putuje sa porodicom(troje ih je), pa je ušteda značajna ako se putuje iz Soluna ili Bukuresta do Paphosa.Da li imaš ideju kako najbolje stići do ovih aerodroma(Solun,Bukurest)ili eventualno koliko se isplati parking na aerodromu?
Nama je Sofija najbliži aerodrom, ali iz Sofije nema letova za Kipar.
Ja ću prvi put putovati preko LCC iz Sofije do Venecije krajem maja i stvarno je zadovoljstvo planirati putovanje sada, kada kada više nema viza,a ima sve više odredišta do kojih lete LCC.
0

• (9 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com