Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

sve sto zelite da znate o Marmarisu...

63 odgovora na temu

#61 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3514
  • ženski

Napisano: 19. Jun 2008 - 10:53

Hvala na informacijama, veoma korisne, već sam imala takvu neku percepciju o tom hotelu, ali uvek je bolje proveriti, net prezentacija je ipak nešto drugo.

Naravno prošle godine sam ga videla u prolazu, ali to ništa ne znači. Sve bi bilo lepo, da se raspitujem za sebe, ali nažalost nije tako. :tuzni:

Pošto si mesec dana u Maru, napravi jednu odličnu FT o noćnom životu, da se i ostali upoznaju sa čarima Mara, a nije na odmet i da ja malo evociram uspomene. ;)
Postavljena slika

#62 ses

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 06. Jul 2008 - 10:08

Mozes li mi nesto reci o hotelu sun maris beach. Trebam tamo ici u avgustu preko argusa. isla sam na neki engleski forum i tamo su taj hotel posteno ispljuvali, slikali su neko kupatilo koje je uzas! hrana grozna, uglavnom nista dobro nisam procitala. Pomagaj!! :smorilo:

#63 BALTY

backpacker

• Član
  • Poruka:43
  • muški

Napisano: 06. Jul 2008 - 13:43

Posto smo u hotelu sa 3* polupansion svedcki sto, kakva im je hrana ? !

#64 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3514
  • ženski

Napisano: 06. Jul 2008 - 18:22

Pogledaj porukuses @ 6. 07. 2008 - 10:08

Mozes li mi nesto reci o hotelu sun maris beach. Trebam tamo ici u avgustu preko argusa. isla sam na neki engleski forum i tamo su taj hotel posteno ispljuvali, slikali su neko kupatilo koje je uzas! hrana grozna, uglavnom nista dobro nisam procitala. Pomagaj!! :smorilo:

Ja lično o tom hotelu ne znam ništa, ali pogledaj u temi Marmaris utisci i hoteli, ako već nisi.
Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0