Ovu poruku je izmenio Tanja-Duki: 07. Aug 2006 - 14:33
sve sto zelite da znate o Marmarisu...
Napisano: 07. Aug 2006 - 14:31
Napisano: 07. Aug 2006 - 15:37
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 08. Aug 2006 - 09:35
Marmaris ima najveci broj hotela uz setaliste pored mora i tu je lokacija najlepsa, naravno. Najbolje je biti sa hotelom otprilike jedno 1.5 do 2 km od centra, zbog guzve i plaze. Sto blize centru, plaza i voda su prljavije i guzva je nesnosna.
Prokrstarili smo tom celom ulicom do centra (Bar street) i kroz setalisnu zonu i kroz gradsku zonu i nismo nigde videli Begonvill. Taj hotel je cini mi se bli centra, tako da kad smo videli kakve su prilike u Marmarisu, nije nam vise bio tako zanimljiv.
Ako ides u Marmaris, obavezno idi u Icmeler na kupanje.
Hotel za preporuku, Kalemci ***. (matico ima dobru ponudu, mi smo isli). Ili neki sa vise *, zavisi od tvog dzepa.
HOTEL ZA IZBEGAVANJE MERT!!! Ljudi koji su bili u nasoj smeni kazu da su ostali gladni i maltene bez sobarice za 10 dana.
pozz
Napisano: 08. Aug 2006 - 14:16
Putopis: KRF ZAKINTOS SKIATOS
Napisano: 08. Aug 2006 - 14:50
Hoteli sa 4* i 5* zvezdica imaju DJ-a i zanimljiv dnevni program oko bazena i u vecinu mozes da udjes ako platis pice i uzinu, rucak....te se malo zabavis. Poseti hotel Elegance 5* na plazi.
U icmeleru potrazi hotel Laguna i na toj plazi se kupaj, tu je more najlepse i najcistije. Hotel ima ispred dosta visokih palmi, prepoznaces.
Da, 10 evra ti je oko 19 turskih lira, otprilike 18.8 do 19.2.
pozz, pa pitaj ako te jos nesto zanima
Napisano: 15. Aug 2006 - 15:48
Hvala!
Napisano: 18. Aug 2006 - 13:51
Napisano: 19. Aug 2006 - 09:52
Da li je moguce birati sobu sa francuskim krevetom?
Da li je dozvoljeno pusenje u hotelima? I na plazi?
Da li se placa boravak na plazi?
Koliko kosta iznajmljivanje suncobrana?
Kakva je hrana i sta obicno serviraju od hrane?
Kolika je razlika izmedju polupansiona i All inclusive light?
Hvala
Napisano: 21. Aug 2006 - 10:05
Sto se tice hrane u ponudi restorana imas sve i svasta i po najrazlicitijim cenama. Hrana je meni bila dobra i u hotelu i van njega, nema potrebe da strahujes da ces biti gladan.
ajde ovako 10 evra je bilo oko 19 lira
dve lezaljke i suncobran 5 lira
nes kafa, kapucino oko 3 do 4 lire
pivo malo 2.5, 3 pa navise
sladoled 3-4
doner (kao giros) 4 pa navise
dolmus autobus 1.5 po osobi
Na plazama imaju 2 varijante, ili platis lezaljke i suncobran ili uzmes pice i klopu pa su lezaljke free. U slucaju da ides na pice varijantu zabranjeno je da unosis svoju klopu i pice.
E da i krevet u hotelu, mi smo dobili odvojene krevete iako smo u agenciji izricito trazili francuski, u hotelu su nam ponudili drugu sobu koja nam se nije svidela, pa smo trazili da nam sastave krevete i izasli su nam u susret. Kao sto sam rekla, sve sto zatreba zatrazite i dobicete,
Ako sam nesto zaboravila ili te interesuje jos nesto, pisi ponovo.
Napisano: 21. Aug 2006 - 10:07
Probaj nargile
Napisano: 22. Aug 2006 - 13:10
Napisano: 26. Aug 2006 - 13:35
Napisano: 02. Jun 2007 - 17:54
Prvo hteo bih da pitam da li se isplati tamo ići autobusom i koliko traje putovanje.Gde bi trebala da bude lokacija hotela, kakav je provod tamo,kakve su plaže, da li se isplati ići tamo, jednom rečju sve što znate o Marmarisu.
Hvala unapred
Napisano: 02. Jun 2007 - 22:41
Argusovi vodici u Marmarisu su odlicni ni jednog jedinog trenutka nisi zapostavljen sa njihove strane....
Nocni zivot ti je prava ludnica u Marmarisu a opet sve ti pomalo zavisi i sa kim ides...ako hoces extra provod onda nemoj traziti smestaj u Icmeleru bice ti malo zeznuto za nocni zivot ako hoces neku ludnicu...par kilometara je udaljen ...izuzev ako neces da placas taxi svako vece...
Put autobusom ti traje min 25h sad sve ostalo zavisi od granica itd...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0