Napisano: 18. Apr 2010 - 10:42
I ja sam imala slično iskustvo kao XENIJAS, da ne ponavljam sad sve... Samo smo mi išli 26. marta kada je u ponudi bio i Appartementhotel Vienna koji se nalazi na 6km od centra i 10-15 min autobusom čiji nam je red vožnje bio istaknut na tabli u hotelu... mada piše i na svakoj stanici... Hrana je takođe bila sjajna, smeštaj isto... Poslednjeg dana, baš pre nego što smo sišli na doručak nestalo nam je struje u sobi, verovatni neki osigurač ili otkud znam... Prijavili smo ljubaznom gospodinu na recepciji i dok smo se vratili sa doručka stvar je bila srteđena...
A inače već četvrtu godinu koristimo usluge Argusa i do sada nismo imali nikakvih problema... Mada stoji ono što je neko na ovoj, ili nekoj drugoj temi spomenuo... jeftini su, usluga prevoza i smeštaja je korektna, ali se nemojte oslanjati na vodiče posebno... osim kada je u pitanju uplata izleda za koje umeju da uzmu i podosta novca...
Što se tiče ture u Beču ovog puta, to nije bio slučaj i sve pohvale za celu organizaciju i Miloša i Mojcu, ali kada sam gledala turu za Istambul... 50e za obilazak Top Kapi palate, Aja sofije i Plave džamije?? koji su svi na 5 min jedna od druge, a jedini trošak je karta za ulaz u palatu od 10e?? Za šta onda još 40? U doba interneta, kada se sve to što vodič ispriča može unapred pročitati, ne vidim razlog da neko ne uzme mapu u ruke i obiđe šta ga zanima, a pritom uštedi i celih 100e ako ide u paru...