Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Bec

622 odgovora na temu

#616 Roy

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 13. May 2012 - 15:16

Zahvaljujuci ovom forumu odlucio sam da samostalno odem u Bec
Sutra krecemo, rezervisao sam 4 nocenja u Happyhostel-u
Zelim svima da se zahvalim, jako ste pomogli, imam sve zive informacije koje su me interesovale. :klanja:
Napravljen je plan i program, sada sledi uzivanje u Becu :)

#617 Stevang

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 15. May 2012 - 12:18

U poslednjih par dana samo dobio dosta poruka sa pitanjima u vezi Hotela Savoyen, pa evo da napisem ovde par reci o istom.

Hotel Savoyen ima 4* i nalazi se u Renveg ulici odmah do Belvederea. Hotel je klasa u pravom smislu te reci, sobe prostrane i ciste, imaju sef, minibar, lcd tv, internet u sobi (preko utp kabla koji je u sobi), radni sto, garnituru za odmor itd. Ne treba da pominjem da je npr dorucak u hotelu odlican i raznovrsan. Ne znam kakve su cene hrane u hotelu jer sam se hranio u restoranima po gradu, ali je npr racun za 2 espresa i 2 gazirane vode bio 12.5e.

Lokacija hotela je odlicna. Do MHS treba 15-ak minuta lagane setnje i isto toliko do Ringa odnosno Opere, Albertine, Hotela Saher itd.

Sve u svemu, hotel za svaku preporuku.

#618 JovankaSM

backpacker

• Član
  • Poruka:42
  • ženski

Napisano: 16. May 2012 - 11:17

Uključujem se na brzinu i ja u opšti razgovor. Za vikend idem u Beč preko novosadske agencije Cormoran, nisam imala prilike sa njima do sada da putujem tako da ne znam šta me čeka :) po povratku vam donosim svoje utiske, mada imam utisak da će biti sve nekako natrpano jer imamo samo jedno noćenje al šta da se radi kad firma nije htela više da se iskešira :)
I ova agencija kao i Argus ima taj Piramide hotel u ponudi tako da ćemo biti tamo smešteni. Isto je varijanta da se u sobe ulazi od 14 do 16h tako da praktično imamo samo tu subotu poslepodne slobodnu jer u nedelju posle doručka ide se u Šenburn pa kući. Kako je to jako malo slobonog vremena, mislila sam da tu subotu posle smeštanja u hotel iskoristim za opuštenu šetnju po gradu... U šopingu sam bila u decembru i u februaru tako da me taj vid rekreacije ne interesuje već mogu na miru da se prepustim recimo traženju zanimljivih poslastičarnica ili nekog mesta sa dobrom klopom :)
Ako imate kakve predloge gde otići za jedno kratko popodne recite :)

A u međuvremenu ostavljam link sajta koji se meni svideo. U suštini namenjen je našim ljudima koji su tamo tek došli da žive ali mapa grada sa opcijom iscrtavanja željenih putanja je odlična i još je na srpskom jeziku .

Evo ga link: http://www.wien.gv.at/stadtplan/sr/
Nisam imala vremena da prečešljam celu temu te molim moderatore ako već ima negde pomena o ovoj sajtu nek obrišu post :)
:suncase: :suncase: :suncase: :suncase: :suncase:

#619 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 16. May 2012 - 11:49

@JovankaSM

Interesantan sajt, na brzinu sam ga pregleda i deluje bas korisno :)

#620 lazar777

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 19. May 2012 - 20:17

Boravio sam u Beču sa ARGUS-om od 29.04 do 02.05. Sve je bilo ok, jedina zamerka je da je to vrlo malo vremena da se bilo šta detaljnije vidi, bukvalno smo protrčali kroz Beč stalno gledajući na sat.

#621 Phillippe

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:311
  • muški

Napisano: 21. May 2012 - 13:53

Ja se bas juce setio da kad pred novu godinu bio u Becu - ka Berlinu
da sam bio na izlozbi Rene Magrita u Albertini
i da
moram da pronadjem i pogledam slike sa izlozbe
onoliko koliko imam - jer je bilo zabranjeno slikanje

A izlozba je zaista zaista bila WOW!
Njegove slike sam bas retko vidjao po svetskim muzejima
a onda - bam
izlozba!!!!
... Y Lo Mejor Siempre Espera ... Adelante !

#622 Odbegla Coka

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • ženski

Napisano: juče, 21:35

Planirali smo ove godine da posetimo Bec, medjutim jedino mozemo u novembru. Vec nekoliko ljudi nam je skrenulo paznju da je zaista hladno u Becu u to doba godine, i sada ne znamo sta da radimo. Zadrzali bi se nekih 4-5 dana. Da li odloziti, ili ipak otici ?

#623 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: juče, 21:43

IPAK i UVEK Beč !!!

* * * Postavljena slika * * *

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0