Putovanja.info Forum: Bec - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (37 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Bec (agencije, obilazak, javni prevoz, soping i sve ostalo)

#541 Korisnik je offline   andrijanci

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 23
  • Učlanjen: 21.04.10

Napisano: 22. jan 2012 - 15:44

da li neko zna da li u becu imaju snizenja pocetom februara? TJ da li jos uvek traju tada. :klap:
0

#542 Korisnik je offline   mina70

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 136
  • Učlanjen: 13.03.10

Napisano: 26. jan 2012 - 11:02

Koliko sam videla, u samom gradu je ostalo jako malo stvari na snizenju, tj. poneki broj.
Uveliko je postavljena nova, prolecna kolekcija.

0

#543 Korisnik je offline   Sendi2

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 15
  • Učlanjen: 10.01.10

Napisano: 28. jan 2012 - 00:22

Pozdrav svima! Znam da je ovo aktivna tema...pa mi treba mala pomoc, od vas, poznavalaca Beca...Isla bih na leto u Bec, ali me zanima gde se nalazi ova arena:
Wiener Stadthalle Halle D . u kom je delu grada tj.da li blizu znamenitosti koje treba obici i da li ima jeftinih hotela u tom delu grada? Hvala unapred!

0

#544 Korisnik je offline   Biljana 2302

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3972
  • Učlanjen: 29.07.09

Napisano: 28. jan 2012 - 00:25

Sendi,
Šta ima tačno tamo ???

sada vidim nešto:

Rod Stewart Wiener Stadthalle - Halle D

Evo ti je odlična mapa:

http://www.your-frie.../Vienna-Map.pdf

Proučavaj je do leta :) :srce:

Stadt = grad;

Wiener Stadthalle = recimo Gradska hala Beča npr. :)

Evo ti je i mapa:

Postavljena slika

Postavljena slika

Info:
Wiener Stadthalle
Hallen A bis F (Halls A to F)
15., Vogelweidplatz 14
www.stadthalle.com

http://www.stadthalle.com/

Ovu poruku je izmenio Biljana 2302: 28. jan 2012 - 00:38

Postavljena slika

Postavljena slika * * * Postavljena slika * * * Postavljena slika
0

#545 Korisnik je offline   Sendi2

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 15
  • Učlanjen: 10.01.10

Napisano: 28. jan 2012 - 12:32

Hvala ti puuuuuno Biljana!!!! Tamo je koncert, da dobro si videla... samo ne taj. Samo te molim posto ce meni trebati puno vremena da ukapiram povezanost sa ostalim delovim grada, zanima me samo kakav je prevoz do naprimer ddela grada sa znamenitostima ili bar do nekog jeftinog hotela? Cini mi se da ste spominjli neki hotel koji ima u nazivu "Dunav"... Molim te pomozi mi ukoliko znas odgovore na ova [pitanja, jer ja sada moram da kupim kartu za koncert... :) Pozzzz
0

#546 Korisnik je offline   DanicaBg

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 14.01.12

Napisano: 30. jan 2012 - 12:23

Ja planiram u Bec sa drustvom 15.2. i sad gledam smestaj koji je tik uz Westbahnhof, u Zwolfergasse, pa me zanima da li je tu bucno zbog vozova. Posto vidim da je "Do step inn" preko puta, Biljana, da li je tebi bilo bucno (cini mi se da si ti bila u Do step...)
0

#547 Korisnik je offline   Alexinho11

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 8
  • Učlanjen: 10.04.11

Napisano: 30. jan 2012 - 21:16

Vratio sam se prije 2 dana iz Beca. Bio sa suprugom, ostali smo 7 dana. Obzirom da smo iz cg putovali smo avionom iz Dubrovnika. Cijena za 2 povratne karte na relaciji DBV-Bec 198Eur, karte smo kupili na promotivnoj akciji craotia airlines jos 25 Septembra.
Smjestaj nam je bio u hotelu Meininger down town Franz.Hotel je na super lokaciji, 5 min od najblize metro stanice(Roasauer lande) zelena linija metroa. Cisto,toplo,osoblje sa recepcije uvjek prijatno i raspolozeno za bilo kakvu pomoc. Jedina mi je mana gostinska kuhinja, bilo je dosta mladjarije koja nije cistila za sobom i uvjek su ostavljali prljavo sudje. Cijena je bila 287 E 7 dana za 2 osobe.
Od aerodroma do hotela smo dosli njihovim S bahnom, suburban train. Cijena je 3,6E po osobi do stanice Landstrasse wienne mitte.Odatle do hotela platili kartu u jednom pravcu 1,8E.U zavisnosti koliko se dana ostaje najbolje je uzeti karte za nekoliko dana, mi uzeli 7 dnevne od 14E. Metro je fenomenalan, s kraja na kraj grada za cas se stize. Da napomenem da je bilo jako hladno i duvao je neki vjetar sto ulazi u kosti, tako da smo svudje isli metrom.
Bili smo prvo u Schoenbrun, koji se nalazi na zelenoj liniji metroa na istoimenoj stanici. Uzeli smo winter pass tickets po cijeni od 25E po osobi i uzivali u obilasku dvorca, ZOO vrta i kuce Palmi.Ne zalim ni centa jer je sve fenomenalno.
Bili smo i u Mariahillfe, snizenja ludacka u svim buticima. Jugovica svuda. Hranili smo se u restoranu schnitzelwirt u ulici Neaubau gasse 52. Kafana ali hrana obilna i super. Isli i u hoffburg (imperial ticket 10,5E),peli se na Dunavski toranj i isli u trzni centar Donau zentrum
Zelio bih da se zahvalim clanicama foruma Mikap i Biljana 2302 jer su mi puno pomogle u svemu. Njihovi savjeti i mape su ucinjeli da smo se lagano snasli oko svega. Takodje hvala i ostalim clanovima fenomenalnog foruma.
Ako imate bilo kakva pitanja saljite PM.

Ovu poruku je izmenio Alexinho11: 30. jan 2012 - 21:18

0

#548 Korisnik je offline   Biljana 2302

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3972
  • Učlanjen: 29.07.09

Napisano: 30. jan 2012 - 23:53

Pogledaj porukuDanicaBg @ 30. jan 2012 - 11:23

Biljana, da li je tebi bilo bucno (cini mi se da si ti bila u Do step...)

ma neee ... nisam ni osetila da je tu bila stanica !!! Slobodno tamo ... to je Beč, sve je sređeno i uređeno tamo !!! :srce:

Pogledaj porukuAlexinho11 @ 30. jan 2012 - 20:16

Zelio bih da se zahvalim clanicama foruma Mikap i Biljana 2302 jer su mi puno pomogle

:srce: :) Drago mi je ako smo Vam pomogle - pa zato i jesmo tu da se pomažemo. I volim što svoja iskustva i savete sada prenosite drugima - to mi je najveća zahvalnost. :srce:

Postavljena slika

Postavljena slika * * * Postavljena slika * * * Postavljena slika
0

#549 Korisnik je offline   mikap

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 3683
  • Učlanjen: 07.09.07

Napisano: 31. jan 2012 - 09:59

@Alexinho11

Nema na cemu, drago mi je da ste se lepo proveli :)
Nadam se da cete podeliti i neke fotografije sa nama, da li ovde na temi ili kroz MFT :)
0

#550 Korisnik je offline   Alexinho11

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 8
  • Učlanjen: 10.04.11

Napisano: 31. jan 2012 - 14:32

Slike poslate za Foto turu, nadam se da ce biti brzo uploadovane :)
0

#551 Korisnik je offline   b01

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 02.02.12

Napisano: 02. feb 2012 - 22:09

Pozdrav ljudi!

Trebao bih kolima da idem u Bec sa drustvom 20. februara.
Zanima me da li je neko isao ovih dana pa da mi kaze kakvi su uslovi putovanja, kakav je autoput od Baje pa skroz do Beca. znam da je u Italiji proglaseno vanredno stanje zbog ovih hladnoca. da li je i na ovoj ruti isto ?
kakvi su vremenski uslovi?
0

#552 Korisnik je offline   majcek86

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 12
  • Učlanjen: 26.07.11

Napisano: 08. feb 2012 - 21:10

Da li jos uvek poslednji bus ili sta vec ide od Opere do SCS U 23:40? Jel i vikendom takav raspored, subotom konkretno? Ako nema nista kasnije :huh:
0

• (37 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com