Neko je pominjao da bus staje kod 'cuvara Vezuva' koji prica pricu o istom, ali nas vozac nije stajao nigde... Mozda samo u sezoni, mozda je bio neraspolozen, mozda sam ja nesto pogresno shvatila :(
Sta jesti? Ne znam, meni se hrana u restoranima ne svidja. Ako zelis da probas u cuvenoj 'Michele' - tamo nisam bila jer je izvikana i guzva je uvek, i to tolika da moras da cekas sa brojem ispred da bi usao da jedes - sto mi je idiotski i nije mi se stvarno gubilo vreme na to. Jela sam u 'Trianon da Ciro' koja je preko puta 'Michele', i isto tako izvikana i kao pravo dobra, meni je pizza tamo ocajna, a ja nisam bas izbirljiva. Drugarica se slaze sa mnom. Opet, mozda je to i bolji izbor od nekih drugih, ali u slucaju da ides ovde, sve sto oni zovu sunka, prsuta, salama na pizzi - izbegavaj. I naravno, ni oni ne govore engleski, ali srecom u meniju ima i sastav pizze na engleskom. Oni samousluge bas i nemaju kao mi pa da covek kupi bar sendvic (ima neka mala samousluga na Piazzi Garibaldi, tu sam kupovala nesto pa znam). Nisam jela u Da Donato, to je malo nize od Piazze Garibaldi (a taj restoran jako jako hvale, no...) tako da ne mogu da kazem nista za njih jer su radili od 19h, a mi smo se tamo nasli negde oko 18h. Restoran odmah pored naseg hotela nije los, drugarica je jela pastu, kaze da je bila OK, ja sam jela neke 'parmizane con melanzane' (to ima i kod nas pa nekako bih sigurna) osoblje je vrlo simpaticno i ljubazno, samo pazi kako narucujes, i nemoj da se predomisljas, jer ne razumeju bas engleski, pa ako kazes jedno, pa se predomislis i kazes necu to nego nesto drugo, on ce da donese oboje (tako je meni pokusao, samo sto posle male rasprave odustao je naravno). I nemoj da te iznenadi kad dobijes meni u plasticnoj fascikli onoj kancelarijskoj, odozdo crveno, odozgo providna folija i naravno samo na talijanskom
Eto, jela sam jos u restoranu 'Da Ciro' (ne znam da li ima veze sa ovim Trianon da Ciro), jela sam pastu con melanzane and mozzarella, meni se nije svidela, ali eto, bila je jestiva (bila sam gladna), tako da mozes jesti tamo, samo budi spremna da je to samo da jedes, i da nema bas uzivanja u tome
Ako ti trebaju adrese ovih restorana pisi na pm, poslacu ti.
P.S. Nisam kriticna i preosetljiva na hranu, i volim da probam svasta novo i neobicno, posebno druge kuhinje, ali veruj da je skoro svaka pizza kod nas (cak i ona polupecena iz zamrzivaca koju kupis u samousluzi, pa sam filujes) 5 puta bolja, ne znam cime se narod odusevljava, ko zna sta su oni probali kao pizzu pre toga. Ili sam ja imala losu srecu i naletela na 3-4 restorana sa bzv hranom (a gle cuda drugi ih hvale), ili sam izabrala pogresnu pizzu... ne znam
Ovu poruku je izmenio DraganV: 24. jan 2011 - 12:59
Razlog promene: Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Citiraj
Odgovori na ovo