Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
- (186 Strane)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Poslednja »
KEFALONIJA
Napisano: 25. maj 2005 - 09:59
#2 Gost yelena_*
Napisano: 25. maj 2005 - 11:27
Napisano: 26. maj 2005 - 08:27
Pozdrav!
Napisano: 26. maj 2005 - 09:47
Dok ne bude informacija "iz prve ruke" posetite
http://www.kefalonia.net.gr
#5 Gost yelena_*
Napisano: 26. maj 2005 - 10:54
#6 Gost sarah_*
Napisano: 26. maj 2005 - 11:18
Napisano: 30. maj 2005 - 15:27
Napisano: 25. jul 2005 - 06:55
Pozdrav svima,
Srdjan
Ovu poruku je izmenio Srdjan J.: 25. jul 2005 - 06:56
#9 Gost Gost_tasko_*
Napisano: 04. feb 2006 - 20:50
Da li znas kolika je cena privatnog smestaja na Kefaloniji, koje mesto preporucujes?
Istrazujuci po internetu videla sam da je Zakintos mnogo jeftiniji od Kefalonije. Posto si bio i na Zakintosu i na Kefaloniji koje ostrvo bi ti preporucio. Prosle godine sam bila na Krfu i odusevljena sam jonskim morem i ove godine planiram kolima da odem do Kilini-ja pa onda trajektom do Zante-a ili Kefalonije a mozda i oba, samo me brinu informacije da su cene na Kefaloniji so high kako je neko napisao, Znas li mozda cene ferry-ja
Hvala na odgovoru
Napisano: 06. feb 2006 - 16:16
I na Kefaloniji i na Zakintosu smo bili u prvim junskim smenama, dok je još koliko-toliko povoljno što se cena tiče. Nekako je bolje otići na more prvu smenu u junu i poslednju u septembru, a sve to po ceni jedne avgustovske, zar ne?
Ako uporedim Krf, Kefaloniju i Zakintos, Zakintos je možda najjeftiniji što se vanpansionske potrošnje tiče, ali je to sve tu negde. Zakintos je možda "najskromnije" ostrvo, sa najmanje prirodnih atrakcija, a i po površini je manji od Kefalonije i Krfa, ali opet izuzetno lep na svoj način. Kefalonija je opet najveća po površini, divlja u mnogo čemu i sigurno po tim atrakcijama najbolji izbor. Kada bih morao da biram, verovatno bih otišao ponovo pre na Kefaloniju, ali već sledeće godine bih ponovo išao na Zakintos, i tako u krug!
Što se Kefalonije tiče, Kon-Tiki vodi turiste u Lasi, praktično predgrađe Argostolija, i mislim da je to dobar izbor. Što se samog mesta tiče, pročitaj tekst u rubrici "Opisi". Ja bih lično voleo kada bi smeštaj bio u samom Argostoliju, mislim da bi to bilo savršeno. Znači, preporuka za Lasi, ali rent-a-car pod obavezno, Kefaloniju treba obići celu, vredi! Cene na Kefaloniji nisu ništa više u odnosu na druga ostrva, mada je to sve relativno. U centru Argostolija je coca-cola 2,5 evra ali je na primer na Krfu na Listonu ponegde i 3 evra... dok, na primer, sa druge strane kompletna večera (jagnjetina sa sve prilozima) u restoranu "Menir" u mestu Planos/Tsilivi na Zakintosu ne prelazi 9 evra... sve je to relativno i po principu "koliko para...", ali će verovatno neko ko je bio na Zakintosu u npr. Laganasu ili Argasiju reći da je možda tamo mnogo skuplje... Nama je na primer rent-a-car na Kefaloniji bio ubedljivo najjeftiniji, i tako dalje... U slučaju da odeš na Kefaloniju, idi u apartmane u Lasiju, snabdevajte se u Lidl hipermarketu i neće biti ništa skuplje nego u Beogradu. Ako vas je više i podelite troškove za rent-a-car, tim bolje!
Ne znam precizno da ti kažem za cene trajekta, čini mi se da je relacija Kilini - Zakintos negde oko tridesetak evra...
Eto toliko.
Pozdrav
Srdjan J.
#11 Gost Gost_tasko_*
Napisano: 06. feb 2006 - 17:12
Sto se tice Zakintosa cene smestaja su od 25-30 evra po studiju jula i to je povoljno, a na Kefaloniji duplo skuplje. U svakom slucaju hvala na informacijama
#12 Gost Toti_*
Napisano: 07. feb 2006 - 13:20
vidim da se zahuktava diskusija za letovanje, sto me posebno raduje jer nisam ljubitelj zimskih carolija.
Kad je vec naceta ova tema ja bih zamolio nekog da napise nesto o temperaturama na Kefaloniji i Zakintosu u junu mesecu. Planiram da idem na jedno od ta dva ostrva u junu ove godine, ali posto idem sa detetom od 2 godine, vrlo mi je bitno da znam da li u to vreme moze da se kupa, odnosno da li voda nije suvise hladna.
Unapred hvala!
Pozdrav
Napisano: 07. feb 2006 - 14:04
Cene u prvoj smeni od 09-20.06.2005. godine na Kefaloniji su bile na tom nivou, to jest, apartman, prevoz, viza, mislim da samo taksa nije bila uracunata, oko 350 evra (cini mi se 330, Lasi hotel je bio valjda 380). Kad odbijes prevoz, apartman te izadje 20 evra po danu, istina po osobi...
@ Toti
Zakintos, jun 2004. (11-22) jedan "los" dan, to jest kisa, ostalih dana temperatura 27-28, par dana cak i preko 30 stepeni, more vrlo toplo.
Kefalonija, jun 2005. (09-20), prva dva dana relativno sveze i nije bilo za kupanje, nakon toga svaki dan 27-28 stepeni, temperatura mora sasvim OK (na Mirtosu je malo "seklo" ali to tamo ne smeta, veruj mi...
Pozdrav,
Srdjan J.
#14 Gost tasko_*
Napisano: 05. apr 2006 - 09:38
Hvala na odgovoru
Napisano: 25. apr 2006 - 23:45
- (186 Strane)
-
- 1
- 2
- 3
- →