Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
Istanbul sa Filip travelom Da li je neko putovao sa njima?
Napisano: 14. feb 2010 - 04:01
Planiram da putujem u Istanbul za Vaskrs. Pošto nemam ni vremena ni živaca da se maltretiram sa samostalnom organizacijom, pogledala sam ponude nekih agencija, ali mi odgovara samo termin Filip travela. Naime, samo oni imaju u ponudi individualna putovanja avionom skoro svakog dana i dovoljno je da se prijavi troje ljudi za realizaciju programa. Zanima me je li neko putovao sa njima, kakva iskustva ima, kakav im je vodič i slično. Hvala!
Добар путник не зна гдје иде. Савршен путник не зна одакле долази.
Napisano: 15. feb 2010 - 15:25
Najprofesionalnija i najozbiljnija agencija sa kojom sam putovao..doduse ne u Istanbul. Sa njima sam putovao u Atinu. Njihovi aranzmani su mozda malko skuplji od ostalih al ono sto sam naucio je da moji zivci nemaju cenu. Mislim da si napravila odlican izbor
Napisano: 15. feb 2010 - 22:29
Najprofesionalnija i najozbiljnija agencija sa kojom sam putovao..doduse ne u Istanbul. Sa njima sam putovao u Atinu. Njihovi aranzmani su mozda malko skuplji od ostalih al ono sto sam naucio je da moji zivci nemaju cenu. Mislim da si napravila odlican izbor
ElCid, hvala na odgovoru!
Napisano: 16. feb 2010 - 15:35
Potvrda da su ozbiljna agencija je bila kad sam putovao u Atinu sa njima kao sto sam vec napomenuo. To je bilo za docek 2009.god a u Atini su tada bile velike demonstracije. Mnogo agencija je otkazalo to putovanje zbog "bezbednosti". Filip nije pomisljao na otkaz putovanja, skoro svakih par dana sam proveravao ima li sta novo. Grupa je bila mala..minibus, ne vise od 20 ljudi a vodic Jasmina poznatija kao enciklopedija Grcke i sa odlicnim poznavanjem grckog jezika. Inace ona radi kao slobodni turisticki agent tako da ju je Filip angazovao za tu priliku.Sve su to male stvarcice ali za mene veoma bitne koje mi govore da se ne radi o nekim amaterima vec o ozbilnjoj agenciji. A Istanbul je savrsen..eh kad se samo setim
Napisano: 17. feb 2010 - 19:30
Grupa je bila mala..minibus, ne vise od 20 ljudi
A Istanbul je savrsen..eh kad se samo setim
A Istanbul je savrsen..eh kad se samo setim
Sviđa mi se što organizuju ture i za male grupe. Ne volim kad moramo da čekamo da se skupi svih 50 da bismo išli. A Istanbul sanjam odavno...
ElCid, HVALA!
Strana 1 od 1

Citiraj
Odgovori na ovo