Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zakintos - privatni smeštaj

• Ne možete pisati na ovoj temi
20 odgovora na temu

#16 peracvlada

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • muški

Napisano: 27. Jun 2011 - 14:16

Pogledaj porukubicca @ 11. Feb 2010 - 00:13

Pozdrav svima....
Planriamo ove godine kolima prvo do Halkidikija 10 dana, usput do Atine kod prijatelja na dan-dva, pa onda do Zakintosa... Sve kolima naravno... Jel ima neko iskustva sa nalaženjem privatnog smeštaja na Zakintosu, Laganas ili tu neka bliža okolina? Agencije nam ne odgovaraju jer smo vremeski ograničeni na 7 noćenja, a agencije uglavnom nude 10.... Gde da tražim i šta da tražim... Na netu uz google vidim uglavnom samo hotele i tome sl, a mislim da može možda jeftinije da se prođe od 20e za noć u toku juna. Pri tom, bitno je samo da je ok čisto, ostalo nas ne zanima jer ćemo tu samo spavati

Pogledaj sajt www.grckainfo.com , imas tu nekih ponuda.pozdrav!

#17 Ljuuubav88

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 06. Jul 2011 - 21:09

Ljudi molim vas dajte neki jeftiniji smestaj ukoliko znate. Veoma je hitno, a ja nisam bio na moru od 4. osnovne. Pozeljna cena bi bila negde oko 15 evra. Da li je moguce da nema neki jeftiniji aranzman?

#18 DaMil

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 07. Jul 2011 - 09:14

Pogledaj porukuLjuuubav88 @ 06. Jul 2011 - 21:09

Ljudi molim vas dajte neki jeftiniji smestaj ukoliko znate. Veoma je hitno, a ja nisam bio na moru od 4. osnovne. Pozeljna cena bi bila negde oko 15 evra. Da li je moguce da nema neki jeftiniji aranzman?

Evo pogledaj ovaj sajt, http://www.hotels4u....each-hotel.aspx , ako posedujes karticu mozes platiti bez problema, ja sam uplatio od 18.07 za 10 dana za 2 osobe neki "Promo Studio" za 251 funtu ili oko 280 e.

Kako sam citao na tripadvajzoru svi su manj-vise hvalili ovaj hotel.

#19 Ljuuubav88

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 07. Jul 2011 - 16:29

Hvala ti puno covece:) Totalni si car:)

#20 joe69

backpacker

• Član
  • Poruka:11
  • muški

Napisano: 04. Aug 2011 - 18:08

Pozdrav!!!
Ajd još jednom da vidimo isplati se ići preko agencije jer isto dođe kao da se plaća prevoz i smeštaj na licinom mestu?:novine:
Kad ja tamo, a ono medjutim.

#21 bicca

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 04. May 2012 - 15:10

Ljudi, jel isao neko nekad na bum na Zakintos? :) Koliki je rizik? Prosle godine smo bez problema nasli smestaj na Lefkadi, pa me zanima kako bi bilo ovde...

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0