Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zakintos - privatni smeštaj

20 odgovora na temu

#1 bicca

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 11. Feb 2010 - 00:13

Pozdrav svima....
Planriamo ove godine kolima prvo do Halkidikija 10 dana, usput do Atine kod prijatelja na dan-dva, pa onda do Zakintosa... Sve kolima naravno... Jel ima neko iskustva sa nalaženjem privatnog smeštaja na Zakintosu, Laganas ili tu neka bliža okolina? Agencije nam ne odgovaraju jer smo vremeski ograničeni na 7 noćenja, a agencije uglavnom nude 10.... Gde da tražim i šta da tražim... Na netu uz google vidim uglavnom samo hotele i tome sl, a mislim da može možda jeftinije da se prođe od 20e za noć u toku juna. Pri tom, bitno je samo da je ok čisto, ostalo nas ne zanima jer ćemo tu samo spavati

#2 Sinisa-CZ

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:361
  • muški

Napisano: 11. Feb 2010 - 10:15

www.helenstudios.gr
n.kapsaskis@gmail.com
pythariapartments@gmail.com
http://www.paradise-apartments.com/
natasastudios@hotmail.com
villa_milano@yahoo.gr
korali@myzante.com
yianni013@yahoo.co.uk
eleni.tsolaki@yahoo.com
standrea@otenet.gr
thaliazante@yahoo.com
aprokopi@otenet.gr
sgiorgio@otenet.gr

#3 Draganica

putnik

• Član
  • Poruka:192
  • ženski

Napisano: 11. Feb 2010 - 18:15

Pogledaj porukubicca @ 11. Feb 2010 - 00:13

Gde da tražim i šta da tražim... Na netu uz google vidim uglavnom samo hotele i tome sl, a mislim da može možda jeftinije da se prođe od 20e za noć u toku juna. Pri tom, bitno je samo da je ok čisto, ostalo nas ne zanima jer ćemo tu samo spavati

Evo jednog linka na kojem mozda mozete da pronadjete ono sto vam treba, na stranici Accomodation

http://www.zanteisla...glish/index.htm

#4 bebas29

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 19. Feb 2010 - 02:19

jel moze neko da mi kaze kakve su cene privatnih smestaja i da li ih ima uopste? unapred hvala... isao bih u julu sa devojkom i sa jos jednim parom kolima... znaci za 4 jel se moze naci za 15-ak e ili je skuplje svuda?

#5 frrka

backpacker

• Član
  • Poruka:29

Napisano: 19. Feb 2010 - 23:02

Samo da pohvalim Vila Asterias!

Na savrsenom mestu u Laganas-u.

Blizu ste svih diskoteka, na 50m od obale, a opet je miran kraj. 

Cena smestaja je bila jedna od najjeftinijih.

#6 bicca

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Feb 2010 - 00:34

Pogledaj porukubebas29 @ 19. Feb 2010 - 02:19

jel moze neko da mi kaze kakve su cene privatnih smestaja i da li ih ima uopste? unapred hvala... isao bih u julu sa devojkom i sa jos jednim parom kolima... znaci za 4 jel se moze naci za 15-ak e ili je skuplje svuda?

Mi cemo biti tamo u drugoj polovini juna, ista prica, puna kola... Preko neta sto sam nasao do sada najpovoljnija cena je 9e za noc :) Inace je prosek oko 15e u junu (u Laganasu), a jul verovatno vec oko 20e, ali ne drzi me za rec.

Imas spisak svih apartmana na http://www.zanteweb.gr/lodging.html
Ja sam im svima slao mailove i raspitivao se :)

#7 bebas29

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 26. Feb 2010 - 00:56

Pogledaj porukubicca @ 25. Feb 2010 - 00:34

Mi cemo biti tamo u drugoj polovini juna, ista prica, puna kola... Preko neta sto sam nasao do sada najpovoljnija cena je 9e za noc :) Inace je prosek oko 15e u junu (u Laganasu), a jul verovatno vec oko 20e, ali ne drzi me za rec.

Imas spisak svih apartmana na http://www.zanteweb.gr/lodging.html
Ja sam im svima slao mailove i raspitivao se :)

pa nemam pojma meni su pre 2 godine isli tamo drugari neki i rekli su mi da kada stignem tamo samo malo prolutam i swuda ima ljudi koji pitaju za smestaj pogotowo ko nije izdao u tom trenutku i kaze da moze da se cenka... njima su prwo trazili po 17e pa su nasli na kraju za 12e extra smestaj. tako da nemam pojma. mozda je najbolje otici tamo na bum pa sta bude :D

#8 Tinky

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 30. May 2010 - 11:20

Pozdrav svima! Da li je neko imao neko iskustvo sa agencijom MaticoTravel? Ako je neko nekad letovao sa njima nek mi kaze kakvi su, da liim se moze verovati i da li je sve bilo regularno? Hvala unapred! :-)

#9 drasko982

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 18. Jun 2010 - 22:20

Isao bih krajem jula na zakintos i gledao sam privatan smestaj, vile i apartmane... slao sam mailove i cene su uglavnom od 15 do 20e po osobi, sto je sasvim ok. Ono sto mene zanima, znam da su nam vize ukinute, ali da li grci na granici traze potvrdu rezervacije nekog smestaja ili moze da se ode dole pa da se trazi privatan smestaj?

#10 bicca

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 27. Jun 2010 - 13:49

@drasko982:

Nama nisu trazili nista, ali to ne mora da znaci da je pravilo :)

#11 boba89czv

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 05. Jul 2010 - 16:23

Pozrav svima... što se tiče provatnog smeštaja, ja sam čuo od par drugara koji su bili u junu sada da su plaćali 1 eur po osobi za dan... U početku nisam verovao, ali kasnije kada sam čuo da neke agencije traže 4eur (računamo tu i njihovu zaradu) shvatio sam da možda ima istine u tome... Interesuje me da li je imao neko slično iskustvo, s obzirom da je Grčka u teškoj finansijskoj krizi, pa je moguće da cene budu ovako male... Naravno ne mislim da se za taj novac dobija all exclusive apartman, ali mislim da mladjim osobama i nije toliko bitno gde će spavati, jer će najmanje vremena provoditi u sobama... Ovo što čitam sada ovde su malo veće cene (daleko od skupih), ali veće od onoga što sam ja planirao kada sam se odlučio za Zakintos, pa hoću da budem ubedjen u stanje cena... konkretno u Laganasu ili okolina... Što se tiče puta, još se nismo snašli kako ćemo, pa ako znate neke agencije preko kojih se povoljno može platiti put autobusom ili sl.? U krajnjoj varijanti išli bi kolima, pa ako zna neko i osrednju cenu puta, tj. koliko bi izašao put u jednom pravcu...? Listao sam po forumu i video dosta objašnjenja na razne teme, ali uglavnom od onih koji su "spremni" za letovanje... :) Ja i još 3 drugarice ne stojimo toliko finansijski dobro (kao Grčka) :D ali smo odlučni u tome da odemo, pa šta bude...

Svaka pomoć dobrodošla, unapred hvala...

#12 saskasss

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 06. Jul 2010 - 00:02

@boba89czv
prosle godine smo bili a i ove ponavljamo pa sam upucena malo..smestaj smo i ove i prosle godine placali 15eur po osobi ali je bas blizu plaze, na 5 min od glavne ulice ali nije bucno, malo dalje je verovatno jeftinije. idemo kolima i put je oko 350-400 eur u oba pravca iz Nisa (samo trajekt je 130)..Ako te jos nesto zanima...
Postavljena slika

#13 drakar

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 07. Jul 2010 - 21:09

Molio bih za pomoc oko smestaja. Vidim pisete da se smestaj moze naci i za 10e po osobi, pa cak i po studiju za noc, ali ja zaista ne videh nista ispod 35e za noc, za dvoje, za period 1-14 avgust.
Prosao sam sve njihove sajtove tipa e-zakintos, zakintosveb....ako neko ima neki kontakt oko privatnog smestaja za manje pare od 35e, molio bih da napise mejl tih ljudi ili bar sajt za pretragu.
Hvala!

#14 Nemanja15

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 10. Jun 2011 - 13:08

Dakle ovako,bio sam prosle god. u Laganasu sa ortakom i toliko mi se svidelo da sanjam da odem i ove god. sa devjkom i tim istim ortakom!Bili smo u vili Phoenix i platili smo preko Kontikija aranzman 225 eura. Ajde sve to nego kao prvo na slikama u brosuri koje smo gledali u Kontikiju nije bilo pola stvari kada smo tamo dosli-klima,tv,sank sa 2 barske stolice...Gazda je bio kul tip,napijao se sa nama par puta.Jedanput je doneo baja 4 l njegovog domaceg vina znaci razbija kako je dobro.(kad poredim koja sam sve vina pio,kao ona Portugalska za kuvanje u tetra paku :-)Cak nam je ostavio i br. tel da ga zvrcnemo ako hocemo i sl. god. da dodjemo kod njega u vilu.Nego mene je frapiralo to kada sam upoznao 2 brata Makedonca koji su posle nas 3 dana dosli u sobu pored,kazu da su oni onako dosli na bum i platili ovom gazi 7 eura po nocenju e rodjaci 7 eura!!!Cak sam upoznao nekog lika koji je placa 5 eura u nekoj vili nocenje koja je kada mi je pokazao bila identicna kao nasa cak mozda za nijansu i bolja abila je blizu centra!E onda kada video da deru ovi nasi,bacio se lepo u razmisljanje,ma koliko god mi to bilo tesko :-) i dosao sam do zakljucka da bi mogao da kupim samo autobusku kartu do Laganasa,naravno uracunata i karta za trajekt pa tamo sam da nadjem smestaj.

E sada da li neko zna da li tako nesto moze tamo da se nadje posle 10 jula ali do 8 e?
Da li su ove godine poskupeli u odnosu na proslu posto cujem od nekih koji su bili tamo kod rodbine(imam neku komsinicu koja je isla tamo negde cini mi se u Solun,pre par dana se vratila)
Da li je to dobra varijanta i ako jeste gde mogu da nadjem jeftinu autoobusku kartu i plus karte za trajekt da su uracunate a da nije vise od 80 e?

Unapred zahvalan...

#15 Mirko

svetski putnik

• Član
  • Poruka:525
  • muški

Napisano: 10. Jun 2011 - 13:51

Ovako, po meni, ako i sada imate za 225 eura po osbi aranzman za zakintos u Laganasu, to je povljno.
Cena Autobusa od Beograda do Atine i nazad je 100 eura...
Cena autobusa od atine do Kilinija i nazad je cca 40 eura, i trajekt, Kilini Zakintos i nazad cca 20 eura...
znaci samo za prevoz od Beograda do Zakintosa ti treba oko 160 eura...plus da se u Atini prebacis do autobuske stanice sa kojeg su polasci za taj deo grcke...
da li je za 7 ili 8 ili 10 eura moguce tamo naci smestaj, to ne znam, ali ako kazes da su ta braca pronasli smestaj za toliko novca, onda veruj njima, pa pokusaj i ti da pronadjes...
Ali, obrni okreni dolazis na istu cifru od koje si i poceo..e sada da li si zadovoljan kvalitetom smestaja, to je nesto drugo...

Ovu poruku je izmenio Mirko: 10. Jun 2011 - 13:53

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0