Da ne bih bio pogrešno shvaćen mesto je baš simpatično u klasično vojvođanskom maniru sa dugačkim ulicama i kibicfensterima,korzoom i lepom arhitekturom.Glavno jezero je izuzetno simpatično a temperatura vode u njemu je takva da se verovatno zimi tuširate hladnijom.Drugim rečima voda je toliko mlaka da vam ne pada na pamet da izađete iz jezera.
Pošto definitivno neću pisati roman, ipak ću napisati priču a zvaće se:
LJUDI BEZ OSMEHA
Osmeh u HOTELU TURIST u Beloj crkvi izgleda se plaća.Dočekani smo bez osmeha(ne sećam se ni da su nam na recepciji rekli DOBAR DAN! a to i osmeh su kao kafa i ratluk za svakog gosta i mislim da ih ne treba razdvajati).
Naša soba nije ni bila spremljena pa smo morali da sačekamo da sobarice srede sobe.Jedna od dve žene koje su u datom trenutku bile na recepciji otišla je da obavesti čistačice i vratila se posle par minuta da tiho ali ne dovoljno saopšti onoj prvoj da čistačice neće da čiste???!!!Zatim su razmenile par reči pa se ona prva žena ponovo vratila kod čistačica.Primljeni smo nakon nekih desetak minuta.Na sobu nismo imali primedbe osim da smo imali pogled na koprive od metar a bili smo u prizemlju jer sprat nije osposobljen za rad.
Stigli smo pred ručak tako da smo jedva čekali da se smestimo i oprobamo malo domaću kuhinju.Pošto smo imali pun pansion rečeno nam je da u hotelu samo daju doručak a da je u restoranu JEZERO ručak i večera.Nije nam dugo trebalo da se obremo u restoranu,gde smo dočekani na identičan način.
Da malo skratim priču doživeli smo:lepo mesto,lepu hranu,neljubazno osoblje hotela i restorana,aljkavo i kasno posluživanje,urlikanje u bukvalnom smislu reči mladića u sobi do nas do nekih 1-2 u noć a da osoblje ne reaguje,odbojan ambijent hotela,gomilu muva u sobi,ispraćeni smo kao što smo i dočekani.Ako mene pitate a i ako me ne pitate:Bela crkva itekako da,hotel TURIST itekako ne.
Ovu poruku je izmenio gricko: 04. Aug 2006 - 19:25