@dudu
Kako misliš van grada? Naše agencije nude uglavnom u gradu valjda. Pre svega mislim na argus koji ima prilično povoljne aranžmane.
Ipak ću ja u Grčku po svemu sudeći.
GDE U TURSKU
Započeo/la: Gost Lidija83_*, 24. May 2005 22:44
182 odgovora na temu
Napisano: 16. Apr 2012 - 10:24
Napisano: 16. Apr 2012 - 19:38
Нуде наше агенције и ван и ближе граду. Већи хотелски комплекси су иѕмештени. Међутим, сматрам да могу услови које си поставио да се испуне и са хотелима који су ближе граду односно центру.
Односи се на Анталијску регију јер су плаже онакве какве ти очекујеш. Неко друго место попут Кушадасија не би испунило твоја очекивања поред свих лепота које нуди.
Односи се на Анталијску регију јер су плаже онакве какве ти очекујеш. Неко друго место попут Кушадасија не би испунило твоја очекивања поред свих лепота које нуди.
Ovu poruku je izmenio alanya84: 16. Apr 2012 - 19:40
Napisano: 17. Apr 2012 - 23:43
@dudu
Kako misliš van grada? Naše agencije nude uglavnom u gradu valjda. Pre svega mislim na argus koji ima prilično povoljne aranžmane.
Mislim da hoteli van grada vise ispunjavaju uslove koje si postavio. Ti hoteli su u hotelskim kompleksima gde imas sve kao i u gradu (prodavnice, restorane, diskoteke) samo nema lokalnog stanovnistva (protiv kojeg nemam nista) i hoteli su veci, sa vise prostora i zelenila i imaju svoje plaze.
U agencijama ima i jednih i drugih.
Letovala sam u Grckoj, ali veruj Turska je jedna. Neces se pokajati ako odes.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0